- 1
- 2
-
Anonim
Nastał już czas na najdalsze wspominki.
czyli na zerówkę i
p ZOSIĘ PONIMASZ!
'84 powinien ją pamiętać. Odeszła wraz z '86 na emeryturę, więc dalsze roczniki mogą tylko pozazdrościć :)
Aby być jej wychowanką poszłam rok wcześniej do szkoły! -
PROF
-
Kuba
Łolaboga litości; ) , ja tu ledwo sobie przypominam imiona nauczycieli ze szkoły, u tu mi taki temat dają:).
Ja już zupełnie niewiele z zerówki pamiętam>>byłem pod władzą jakiejś kobiety, ale czy to Zosia, to nie wiem:/.
a pan Tomek nie był opieklunem w przedszkolu a nie w zerówce:)? -
Holka Modrooka
-
-
pyza
Hehe, Rodo, niedługo cofniemy sie do przedszkola, wiec przygotuj się na przepytki (swoja droga, ostatnio moj siostrzeniec poszedl do tego samego przedszkola co ja i jak moja mama go kiedys odbierała, to jakas pani przedszkolanka zapytała co tam u Izuni słychać :/ Nic, tylko pozazdrościć jej pamięci; ])
A co do zerówki, to nie wiedziec czemu, z niej pamietam najmniej. Wiem tylko, ze miałam swoja szufladę oznaczoną znaczkiem z jagodami i kiedys wygrałam gumy mamby, bo ułożyłam z liter słowo por <zajebiste wspomnienia, co?>; ]
-
aguniaszek
u mnie były straszne przeprowadzki z tymi szufladkami:) zależy kto się z kim kolegował. -
★ Monisia ★
A ja pamiętam Panią Zosię i to bardzo dobrze!!! :)
Z Pani Zosi była naprawdę fajna babka!!!
A wspominając 313 to może ktoś pamięta P. Adamiuk?? :>
-
Anonim
Monisia, wejdź na "wspomnienia" tam trochę jest o p. Adamiuk. A tak poza tym, to czy Twoja mama czasem nie uczyła WFu? Tak jakoś kojarzę... :) -
★ Monisia ★
No ba!!!Moja mama siedzi tam do tej pory!! :) Coz za cierpliwosc... :> -
pyza
No, pani Świerczyńska była spoko. Zabierała nas na zawody minihokeja ("unihoka"???) i dzieki temu zdarzało nam sie nie miec lekcji; ]
A ze miejsca zaszczytne ostatnie i przedostatnie zajmowalismy, to nie szkodzi...:] -
Jawor
-
▫▪▪Szura▪▪▫
-
Anonim
-
▫▪▪Szura▪▪▫
-
Anonim
-
krlnk.
Duzo pamietam z zerówki; )
było to...8 lat temu, więc nie tak długo :P
jak było rozpoczecie to pamiętam, że się pobeczałam (nie chodziłam do przedszkola, więc dla mnie to był szok :P)
pamiętam jak wyrzucałam kanapki do kosza, bo nie chiałam ich jeść i mnie kolega wydał, pani wyjęła te kanapki i dała innemu koledze, który był głodny ... blee d;
-
Ola
-
krlnk.
ja napierw miałąm na górze, gdzie kiedyś była biblioteka, a później sala informatyczna, a w Dolinie Muminków chodziłam do 1 klasy :) -
Anonim
a pamietasz jak wyrzucalas kanapki hultaju??!! a mnie pani o rudych farbowanych wllosach(niestety imienia juz nie pamietam) pochwalila ze mam klej w tubce a nie w sztyfcie
no to tyle ze wspomnien .... napewno to bylo bardzo ciekawe:P -
Anonim
>przytloczony optymista napisała:
>a mnie pani o
>rudych farbowanych wllosach(niestety imienia juz nie
>pamietam)
Nie przypadkiem Wiesława Kozłowska?
- 1
- 2