• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nastał już czas na najdalsze wspominki.
    czyli na zerówkę i

p ZOSIĘ PONIMASZ!

'84 powinien ją pamiętać. Odeszła wraz z '86 na emeryturę, więc dalsze roczniki mogą tylko pozazdrościć :)
    Aby być jej wychowanką poszłam rok wcześniej do szkoły!
  • PROF

Hehe ja chyba z Tomkiem byłem w zerówce...
  • Kuba

Łolaboga litości; ) , ja tu ledwo sobie przypominam imiona nauczycieli ze szkoły, u tu mi taki temat dają:).

Ja już zupełnie niewiele z zerówki pamiętam>>byłem pod władzą jakiejś kobiety, ale czy to Zosia, to nie wiem:/.

a pan Tomek nie był opieklunem w przedszkolu a nie w zerówce:)?
  • Holka Modrooka

kurcze no a ja chodzilam do zerowki przedszkolnej :(
  • pyza

Hehe, Rodo, niedługo cofniemy sie do przedszkola, wiec przygotuj się na przepytki (swoja droga, ostatnio moj siostrzeniec poszedl do tego samego przedszkola co ja i jak moja mama go kiedys odbierała, to jakas pani przedszkolanka zapytała co tam u Izuni słychać :/ Nic, tylko pozazdrościć jej pamięci; ])

A co do zerówki, to nie wiedziec czemu, z niej pamietam najmniej. Wiem tylko, ze miałam swoja szufladę oznaczoną znaczkiem z jagodami i kiedys wygrałam gumy mamby, bo ułożyłam z liter słowo por <zajebiste wspomnienia, co?>; ]
  • aguniaszek

u mnie były straszne przeprowadzki z tymi szufladkami:) zależy kto się z kim kolegował.
  • ★ Monisia ★

A ja pamiętam Panią Zosię i to bardzo dobrze!!! :)
    Z Pani Zosi była naprawdę fajna babka!!!
    A wspominając 313 to może ktoś pamięta P. Adamiuk?? :>
  • Anonim

Monisia, wejdź na "wspomnienia" tam trochę jest o p. Adamiuk. A tak poza tym, to czy Twoja mama czasem nie uczyła WFu? Tak jakoś kojarzę... :)
  • ★ Monisia ★

No ba!!!Moja mama siedzi tam do tej pory!! :) Coz za cierpliwosc... :>
  • pyza

No, pani Świerczyńska była spoko. Zabierała nas na zawody minihokeja ("unihoka"???) i dzieki temu zdarzało nam sie nie miec lekcji; ]
    A ze miejsca zaszczytne ostatnie i przedostatnie zajmowalismy, to nie szkodzi...:]
  • Jawor

pani swiek ruuulez! od ilu lat onapracuje w 313?
  • ▫▪▪Szura▪▪▫

a ja tam nie chodziłam do szkolnej zerówki :P
  • Anonim

Było super! Z p. Masiul. :)))
  • ▫▪▪Szura▪▪▫

NO BYŁA MOJĄ WYCHOWAWCZYNIA! ALE UCZYŁA W ZERÓWCE?
  • Anonim

Tak, w 1988. :)
    Rany, kiedy to było.; ))))
  • krlnk.

Duzo pamietam z zerówki; )
    było to...8 lat temu, więc nie tak długo :P
    jak było rozpoczecie to pamiętam, że się pobeczałam (nie chodziłam do przedszkola, więc dla mnie to był szok :P)
    pamiętam jak wyrzucałam kanapki do kosza, bo nie chiałam ich jeść i mnie kolega wydał, pani wyjęła te kanapki i dała innemu koledze, który był głodny ... blee d;

• Ola

ja pamiętam, ze zerówka miescila sie w tzw "dolinie muminków" :)
  • krlnk.

ja napierw miałąm na górze, gdzie kiedyś była biblioteka, a później sala informatyczna, a w Dolinie Muminków chodziłam do 1 klasy :)
  • Anonim

a pamietasz jak wyrzucalas kanapki hultaju??!! a mnie pani o rudych farbowanych wllosach(niestety imienia juz nie pamietam) pochwalila ze mam klej w tubce a nie w sztyfcie

no to tyle ze wspomnien .... napewno to bylo bardzo ciekawe:P
  • Anonim

>przytloczony optymista napisała:
    >a mnie pani o
    >rudych farbowanych wllosach(niestety imienia juz nie
    >pamietam)

Nie przypadkiem Wiesława Kozłowska?
  • 1
  • 2
| |

Grono dla wszystkich którzy uczęszczają lub uczęszczali do tej 313. 313 ahhh to były czasy; )

Szkoła Podstawowa nr 313

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)