SP 315 - Targówek [241]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja skonczylem ten pierdolnik chodzilem tam przez 3 lata zdalem najwazniejsze haha pzdr dla wszystkich ze szkoly
  • Anonim

ja tesh skonczyłam 2 lata temu..:) ah nie załuje zajebiscie było...:) pozdro..:)
  • Pan Nikt

Pewnie,że było fajnie,zwłaszcza jak ja i Myszka byliśmy w trzeciej:D Prawda Anitka???:P
  • Anonim

niooooo :) tak mi tego brak..i naszych spotkan na hydroforni..:P czy jakos tak :P
  • Anonim

no to ja cie pamietam chyba bo 2 lata temu chodzilem do 1 kl wtedy byly smiechy ze wszystkimi
  • Patryk [*]

ja tą szkołe skończyłem 5lat temu pozdro dla bieni smieszna babka z niej :]
  • bari ajris

eeee a ja na nasza trocka chodzilam: 6 lat w podstawowce i 3 lata gimn --> razem 9 LAT!! i z ta sama klasą "Ce" ale juz skonczylam calle 2 lata temu i chyba raczej nie tesknie POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZNAJOMYCH:)
  • (:*KINONKA*:)

SKonczylam 2 latka temu:D pozdro dla B klasy;D
  • Grono.Net

no ja tak jak Patryk juz 5 latek mineło

to były czasy
    na przerwie browar i na lekcje :-)
  • Grono.Net

a ja skonczyłam tą szkołę ponad 5 lat temu, bo po 6 klasie stamtąd wybyłam...
    ale teraz łezka mi się w oku zakręci jak pomyślę o niej... fajnie było:)
  • petero83waw

a ja tą szkołe skończyłem chyba już będzie z 7 lat temu i powiem jedno nic mnie w tej szkole nie nauczyli, powiem jeszcze cos na temat tej szkoły to jest jedno wielkie dno z Zakrzeską woźną na czele :D
  • Mariusz

nie nauczyli cie nic ?
    to dodawac i pisac nie umiesz ? :P
    nie mow ze nic bo kazda szkola czegos uczy!
  • fly or die

eee nei wiem moze pora zmienic nazwe grona na gim nr 1 bo tu chyba wieszosc do gim chodzila a to grono podstawowki czyz bym nie mial racij ?? ja skoczylem podstawowke 315 jea ! huhu fuksem; ] i gim nr 1 tez :P fartem ha!
  • Mariusz

mi sie wydaje ze nie
    to jest grono SP315 jak sama nazwa wskazuje; )
  • sylwia sarzynska

ja chodze do tej szkółki 9 rok.Najpierw 315(najlepsza z najlepszych)no a teraz 141.Patrząc w tył to z książek niewiele się nauczyłam,a wiecej z życia...ta buda uczy życia....zostaną te najlepsze chwile i wspomnienia.Klusek nie nażekaj są gorsze szkoły!!!!Pozdro dla ziomków i ludzi ze szkoly(315 i 141)!!!
  • fly or die

jak to to nei jest juz gim nr 1 ?? yy o co chodzi :|
  • petero83waw

NIe no Pisać iczytać to mnie nauczyli ale nic chyba poza tym buhehe
  • ...Piotrek...

Nie no co wy piszecie Nic was nie nauczyli??; d;d.d

Mnie sie podobało w tej szkole atmosfera była ok ludzie w klasie też!!

Miałem blisko do domu:)

Pamięta ktoś może Woźną Tereske?? zawsze miała klucze od szatni ta takiej dużej gumce od majtek powiązane:)
  • petero83waw

Buhahaha a któż mgłby jej nie pamietać... heh stare dobre czasy
  • Anonim

A ja skonczylam 6 lat temu,kiedy to bylo!Badz co bądz ... mile wspominam te lata...
  • 1
  • 2
| |

Chodziles? Skonczyles? Dolacz to tego grona ! :D

Szkoła Podstawowa nr 315

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)

Tagi