- 1
- 2
-
Anonim
ja skonczylem ten pierdolnik chodzilem tam przez 3 lata zdalem najwazniejsze haha pzdr dla wszystkich ze szkoly -
Anonim
ja tesh skonczyłam 2 lata temu..:) ah nie załuje zajebiscie było...:) pozdro..:) -
Pan Nikt
Pewnie,że było fajnie,zwłaszcza jak ja i Myszka byliśmy w trzeciej:D Prawda Anitka???:P -
Anonim
niooooo :) tak mi tego brak..i naszych spotkan na hydroforni..:P czy jakos tak :P -
-
Anonim
no to ja cie pamietam chyba bo 2 lata temu chodzilem do 1 kl wtedy byly smiechy ze wszystkimi -
Patryk [*]
ja tą szkołe skończyłem 5lat temu pozdro dla bieni smieszna babka z niej :] -
bari ajris
eeee a ja na nasza trocka chodzilam: 6 lat w podstawowce i 3 lata gimn --> razem 9 LAT!! i z ta sama klasą "Ce" ale juz skonczylam calle 2 lata temu i chyba raczej nie tesknie POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH ZNAJOMYCH:) -
(:*KINONKA*:)
-
Grono.Net
no ja tak jak Patryk juz 5 latek mineło
to były czasy
na przerwie browar i na lekcje :-) -
Grono.Net
a ja skonczyłam tą szkołę ponad 5 lat temu, bo po 6 klasie stamtąd wybyłam...
ale teraz łezka mi się w oku zakręci jak pomyślę o niej... fajnie było:) -
petero83waw
a ja tą szkołe skończyłem chyba już będzie z 7 lat temu i powiem jedno nic mnie w tej szkole nie nauczyli, powiem jeszcze cos na temat tej szkoły to jest jedno wielkie dno z Zakrzeską woźną na czele :D -
Mariusz
nie nauczyli cie nic ?
to dodawac i pisac nie umiesz ? :P
nie mow ze nic bo kazda szkola czegos uczy! -
fly or die
eee nei wiem moze pora zmienic nazwe grona na gim nr 1 bo tu chyba wieszosc do gim chodzila a to grono podstawowki czyz bym nie mial racij ?? ja skoczylem podstawowke 315 jea ! huhu fuksem; ] i gim nr 1 tez :P fartem ha! -
Mariusz
-
sylwia sarzynska
ja chodze do tej szkółki 9 rok.Najpierw 315(najlepsza z najlepszych)no a teraz 141.Patrząc w tył to z książek niewiele się nauczyłam,a wiecej z życia...ta buda uczy życia....zostaną te najlepsze chwile i wspomnienia.Klusek nie nażekaj są gorsze szkoły!!!!Pozdro dla ziomków i ludzi ze szkoly(315 i 141)!!! -
fly or die
-
petero83waw
-
...Piotrek...
Nie no co wy piszecie Nic was nie nauczyli??; d;d.d
Mnie sie podobało w tej szkole atmosfera była ok ludzie w klasie też!!
Miałem blisko do domu:)
Pamięta ktoś może Woźną Tereske?? zawsze miała klucze od szatni ta takiej dużej gumce od majtek powiązane:) -
petero83waw
-
Anonim
A ja skonczylam 6 lat temu,kiedy to bylo!Badz co bądz ... mile wspominam te lata...
- 1
- 2