- 1
- 2
-
Anonim
No to teraz się zacznie.... pamiętacie zielone szkoły w 332? Ja pamiętam Przełazy - to była chyba 5 klasa (6?). Niech ktoś mi przypomni....hehe -
igoren
Czy w Przelazach byl taki ladny dworek? Jesli tak, to bylem tam w 4 klasie. No i to bylo cos... -
Anonim
-
DERMOzjad !!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Krzyczkowska miala tam z nami matematyke :)))
udalo mi sie podreperowac tam ocenki (bodzi nie bylo :P ))
Pamietam pomaranczowe spodnie Pirosa... to mji chyba najmocniej w glowie utkwilo :PP
aaaa i wielkie pokoje :))) i izolatki - pamietam jak sie Marta Kujawa strula i ciagle wisiala nad miska :)
O qrde, sporo pamietam :P -
-
DERMOzjad !!!
a tak wogole to w moich znajomych znajdziecie .... KOKOSA !!!!!! :p
wkrotce takze fabianski i kubicki -
Anonim
No tak juz cos omnie. Przelazy pamietam! To po tym wyjezdzie sie do waszej klasy przenioslem. ja to z wyjazdu pamietam jak pawel karpiuk wymiotowal i jak adrian dominikowi przebijal ucho kolczykiem i jak sie luzka zarywaly i jak szwejowi sypalismy sol pod przescieradlo i te ktaty u dziewczyn w pokoju! HE. tez sporo pamietam! :) :D -
Anonim
Pamietam mecze w pilke, i jak z adrianem i dominikiem poszlismy lowic ryby w deszcz i kazali nam wracac i jakies zajecia z techniki gdzie robilismy koszyk z papieru czy cos takiego no ysznie bylo! :) -
Anonim
A! Paulina to brzmi jak jakies ogloszenie wkrotce... hehe:) (co to allegro robi z ludzmi) :D -
...::: marTUSIA :::...
Tak tak Paulinko to prawda.... bleh na samą myśl... na szczęście w tej chwili wyrosłam z takich akcji :p a co do przełaz to też pamiętam sporo... nawet kilka dni temu skanowałam zdjęcia z zielonej szkoły.... wżuce w wolnej chwili na grono. pozdrawiam :p -
Wspaniala i Boska Ruda
ja tez pamietam przelazy ... yyy 4 klasa?? jakos tak,a w izolatce tez troche posiedzialam,jakos pod koniec pobytu i na ognisko razem z Danka nie dotarlysmy .. hehe ale smiesznie tam bylo; ) -
KaRoLaJnA
hmmm...ja pamietam wyjazdy z mazowszem...3x w jastrzebiej gorze:P spiewy tance..echhh stare dzieje....(marchlewska w zlotych butach plecionkach:) i kocyku:))
pozniej tylko wyjazdy....w gimnazjum -
Anonim
-
-
KaRoLaJnA
oj spoko luz nie bylo tak strasznie....no poza tymi zulami co sie nam do skzoly zwalily...giganciary itp -
Wspaniala i Boska Ruda
-
ale ja mówię ogólnie o tej reformie ja jako królik <czy też pionier> mam ciut gorzej niż wy "młodsi";) wszystko nowe, wszystko beznadziejne...ehh....
-
KaRoLaJnA
ruda ...u nas w szkole wiele takich bylo....moze sie nie przyjrzalas... -
DERMOzjad !!!
konrad.. hmm raczej nie allegro - Am to wielkie kolo samolansu :P
Jeju ale bylo fajnie na szkole wiosennej :)) Mam takie fajne zdjecie Izy alagierskiej na tle krat w pokoju i wielkiego odwiecznego burdelu i nas :)
A tak wogole to mielismy jakas epidemie wtedy,nie??
Pamietam ze polowa ludzi w lozkach lezala :)
Pamietam gre w kartofla
Oj fajnie bylo -
Anonim
nie no tak mi jakos zabrzmialo jak ogloszenie jakie. :) mniejasz!
ja to jeszcze pamietam jak ze slawkiem milczarkiem i dominikiem robilismy splawiki z korka i wkladu od dlugospisu. kurde jak sie mlodszym bylo to i pomyslowym. Troche mi sie teskni za takim beztroskim zyciem; ) heh -
Anka
Heh, no jak można nie pamiętać Przełaz??? W końcu byłam tam z klasą 3 albo 4 razy... Moją wychowawczynią była Zemka, a ona to chyba co roku tam jeździła z jakąś klasą.... To dopiero były czasy :)
- 1
- 2