SP 40 ul. Hoża 11/15 [295]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olga

CZY KTOS BUL W TEJ KNAJPIE W MDK-U.
    GDZIE NAJCZESCIEJ SIE SPOTYKACIE?
  • Anonim

chyba nikt nie byl bo ona nie ruszyla jeszcze:) tak mi sie wydaje, bo zadnego szyldu ani nic sie tam wieczorami w okolicy nie dzieje
  • Olga

NO PROSZE JAKI MILY I GRZECZNY CHŁOPIEC.
    JAK LADNIE ODPOWIADA NA PYTANIA. AZ NIE MOGE UWIERZYC ZE TO TEN ZŁOSLIWIEC Z PODSTAWOWKI.

(CHYBA BYLAM ZBYT NIECIERPLIWA I UTWORZYŁAM 2 TE SAME TEMATY.JESLI KTOS UMIE 1 USUNAC TO NIECH DZIALA.DLA BLONDYNKI TO ZA DUŻY WYSILEK UMYSLOWY)
  • Anonim

jak jeszcze raz mnie nazwiesz chlopcem to sie znowu zrobie niemily:) a tak powaznie to ile mozna...przeciez nie bede dokuczal starszej pani z dwojka dzieci. pozdro:)
  • Olga

CZY TY TEZ SIE WYBIERASZ?
    Z TEGO CO WIDZE NA ZDJECIU TO MASZ RACJE CHLOPCA RACZEJ NIE PRZYPOMINASZ.

PONAWIAM PYTANIE NIE WIESZ PRZYPADKIEM GDZIE MOI KLASOWI MEZCZYZNI SIE ZWYKLE SPOTYKAJA
  • Anonim

ja sie nie wybieram bo nie jestem ujety w rocznikach 81-82:) za piekny i za mlody na to jestem,a poza tymn ie zostalem zaproszony:) hehehe. nie wiem gdzie sie spotykaja, ale na pewno beda na zawodach np, w najblizszy piatek w palacu wieczorkiem. poza Szpakiem - BO JAK OSTATNIO ZE MNA PRZEGRAL (hehe pozdro Szpaq) to postanowil wiecej sie nie kompromitowac:)
  • Olga

TO WSZYSTKO WIEM.CHODZI MI O NAZWY KNAJP DO KTORYCH CHODZA .
  • Anonim

szapq lubi pochlac w ursynowskich lokalach: Jar, "22"...przystanek lub ławka w parku, hehhehe. Albo u Spike'a...tez sie zdarzy:))
  • Olga

A W CENTRUM
  • Olga

DOMINO KOGO MOŻESZ JESZCZE ŚCIAGNAC.
    MASZ KONTAKT Z ADA KASKA OLKA
  • Suseł

szpaQ do jaru??? kurde często tam jestem i go nigdy nie spotkałem pewnie chodzi ci o tą ławeczkę z tyłu na trawniku albo placu zabaw :))))
  • Anonim

Rozpusci sie plote na Awf-ie i moze Olka, Ada sie złapią. Niestety z rocznika to raczej zadnego kontaktu poza mlodym Hanuszem i Rudym ...ale ostatnio juz chyba z rok sie chlopaczyna nie odzywal <ktory podobno skrywa jakas tajemnice:> hehe. Zobaczymy co da sie zrobic.
  • Olga

W PIATEK BEDZIE GOSIA NA ZAWODACH.USTALCIE Z NIA SZCZEGÓLY.
  • Anonim

hehe w centrum tez bywam ale nie mam jakos ostatnio ulubionych knajp, tam gdzie reszta i tyle, a knajpa w mdk--restauracja orientalna nie ruszyla i nie ruszy, podobno jakis wałek tam poszedł i tyle, a Kubusiu przystanki i ławki to ty atakujesz , powiedz kto pizze zamowil na przystanek autobusowy albo w 22 ostatnio darł jape lub co zrobił w domu po imprezce heheheheheeheheh 16-0 hihi. I Kubo nie zaczynaj znowu...
  • Olga

A CZY KTOŚ COS WIE O 80 I O STARSZYCH
  • Suseł

raczej mało - ze mną do liceum chodzili Królikowski i Bogucki a teraz bogus chyba skonczył polibudę a Królika rodzina na warszawiance pracowała
  • Anonim

żyją ... trydul jezdzi na taksówce, a Kuba piotrowski jeszcze studiuje, jest na maxa chudy-przynajmniej w wakacje ostatnie byl jak razem pilismy na polach mokotowskich hehe... a reszta to nie mam pojecia
  • Anonim

Szpaq ty dziwko <brzmi dziwnie znajomo:))> najpierw sprawdz kto to pisze a dopiero potem sie udzielaj Mistrzuniu Cietej Riposty:))
  • Anonim

dziwko odpowiedzialem kubie czy to zle, Oli takze, moze ty sie lepiej zaglebisz ---jutro masz bęcki w robocie...
  • Olga

JA TEZ GO SPOTKAŁAM NA POLACH .FAKTYCZNIE CHUDY. OSKARA TEZ WIDZIALAM W CENTRUM JAK JECHAL ALE TO DAWNO JESZCZE MIALAM BRZUCH.
    CZYLI NIKT WIECEJ NIE POPELNIL MOICH BLEDOW
| |

Nie wiem jak Wy, ale ja dosyć często powracam myślami do tego co działo się w Podstawowej Szkol...

Szkoła Podstawowa nr 40

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)