SP 65 im.Wł.Orkana [392]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♥ AnetQa! ♪ ♪

jakos tak pusto siem tutaj zrobilo , nikt nic nie pisze , zadnych nowych tematoow.... pozdrawiam :D:D
  • san

mają inne grona:P
  • Anonim

bla bla bla !! pisze:P non stopa! a co do tematu to pomyśle... troszkę później.. jak narazie to podniosłam tyłeczek:P ach te leniuszkowanie:D :D :D
  • Anonim

No to może napiszecie jakiego nauczyciela najbardziej lubiliście?? Ja panią Skrzyńską od przyrody...
  • Anonim

A ja pania Miarkę bardzo lubiłem :)
  • Anonim

Czy ona polskiego uczyła??
  • DeS

Historii...
  • Anonim

No i... była zajebista :D
  • Anonim

A już wiem która to masz rację ona była świetna :]
  • kala

ja za nią nie za bardzo przepadałam ...
  • Anonim

Ja nie lubiłam Ekiert :]
  • matylda.

heja jestem Alicja i rok temu chodziłam do tej szkoły; ) ogólnie fajna szkoła heh; ) jestem teraz w gim.55 im.Jana Bydnara >>rulezzzzzzzz<< to najlepsze gimnazjum pod słoncem... prawda? heh; ) piszcie coś ciekawego; P a moja mamuśka poszła na zebranie; ) akurat teraz niepowinno mi być dośmiechu ale jest i powoli pisze testamet; ) zapisze cos wam heh
  • matylda.

ja tam lubiłam panią Gajewska; ) (żarcik) fajna była pani Jerz heh bardzo ją lubiłam (bo najczęsciej mnie chwiliła na w-f =) ze robie to dobrze to świetnie..;) heh
  • Natalia

aaaaaaaaaaa p. Gajewska byla moja wychowawczynia :|| `89 rzadzi. :D
  • matylda.

moja wychowawczynią też była; ) pozdro dla Gaji (gajewska); ) hehe pozdro dla waz buziaki !!! big kiss for all :*:*:*
  • Anonim

A ja nienawidzę EKIERT bleeeeeee
  • czuk.

a ja lubiłam ekiert sztrama co ci w niej nie pasowało no oze to ze nas rozsadziła :D
  • Pure Hedonism

Ekiert była fajna miała fajny fryz i nosiła fajne butki :P
    Moja ulubiona nauczycielka, mam dylemat Miarka, Maliszawska(ach te jej teksty) czy Gołąb
  • Anonim

ja nie przepadałąm za maliszawską :(