-
♥ AnetQa! ♪ ♪
jakos tak pusto siem tutaj zrobilo , nikt nic nie pisze , zadnych nowych tematoow.... pozdrawiam :D:D -
san
-
Anonim
bla bla bla !! pisze:P non stopa! a co do tematu to pomyśle... troszkę później.. jak narazie to podniosłam tyłeczek:P ach te leniuszkowanie:D :D :D -
Anonim
No to może napiszecie jakiego nauczyciela najbardziej lubiliście?? Ja panią Skrzyńską od przyrody... -
-
Anonim
-
Anonim
-
DeS
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
matylda.
heja jestem Alicja i rok temu chodziłam do tej szkoły; ) ogólnie fajna szkoła heh; ) jestem teraz w gim.55 im.Jana Bydnara >>rulezzzzzzzz<< to najlepsze gimnazjum pod słoncem... prawda? heh; ) piszcie coś ciekawego; P a moja mamuśka poszła na zebranie; ) akurat teraz niepowinno mi być dośmiechu ale jest i powoli pisze testamet; ) zapisze cos wam heh -
matylda.
ja tam lubiłam panią Gajewska; ) (żarcik) fajna była pani Jerz heh bardzo ją lubiłam (bo najczęsciej mnie chwiliła na w-f =) ze robie to dobrze to świetnie..;) heh -
Natalia
-
matylda.
moja wychowawczynią też była; ) pozdro dla Gaji (gajewska); ) hehe pozdro dla waz buziaki !!! big kiss for all :*:*:* -
Anonim
-
czuk.
a ja lubiłam ekiert sztrama co ci w niej nie pasowało no oze to ze nas rozsadziła :D -
Pure Hedonism
Ekiert była fajna miała fajny fryz i nosiła fajne butki :P
Moja ulubiona nauczycielka, mam dylemat Miarka, Maliszawska(ach te jej teksty) czy Gołąb -
Anonim