Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dźwiad; P

czy ktoś sie tu znajdzie?
  • Anonim

a gdzie była ta szkoła ?? na grotgera MOK??
  • dźwiad; P

grottgera:)
  • Anonim

chodziłem tam kiedyś ale tylko od 1 -4 klasy ale to było hohohoh lat tem dawno a mieszkałem na promenady :)
  • dźwiad; P

a teraz mieszkasz na osiedlu patronat? no to witaj w klubie:) juz jestes 4 osoba w takim razie z podobnym życiorysem :)
  • Anonim

dlaczego 4-tą ?? a kto jeszcze ma takie pochodzenie ?? są na gronie ?? RESPECT 4 MOK
  • Warszawa

widzę że to już drugie grono poświęcone tej wspaniałej szkole:) Ciekawe:) Moja historia wygląda podobnie. Ja chodziłam tam od 4-8 klasy, ale to już było jakiś czas temu. Widzę że jesteś dwa lata młodszy ode mnie to pewnie nawet mnie kojarzysz. Przyjaźniłam się z córką pani Różnowskiej.
    Pozdrawiam:)
  • Candle

powiem jedno - pani Tomala
  • Warszawa

No to jesteśmy w domu:) Nami opiekowała się pani Sokołowska. Tej kobiety po prostu nie sposób zapomnieć:)
  • Candle

ktora to sokolowska tzn czego uczyla??
  • Candle

a kto mial polski z poplawska??
  • Warszawa

Sokołowska właśnie uczyła nas polskiego. Baaardzo charakterystyczna osoba. Farbowany blond tapir na głowie i zdecydowanie za mocny makijaż (najczęściej w kolorze błękitnym). Z Popławska nie miałam do czynienia.
  • Candle

o booozeee pamietam...straszna byla...jak dragqueen wygladala.a pozatym kojarze cie, rok starsza z Basia O chyba chodzilas do klasy ( nie mam pewnosci)ale rocznik ten sam
  • Candle

o booozeee pamietam...straszna byla...a pozatym kojarze cie, rok starsza z Basia O chyba chodzilas do klasy ( nie mam pewnosci)ale rocznik ten sam
  • Warszawa

Dokładnie!!! Z Basią i wieloma innymi osobami z którymi już niestety nie mam kontaktu. Rzeczywiście świat jest mały:)
  • Candle

rannyyy to byly piekne czasy.pamietam jak Grzesiek Paliwoda z Wojcikiem mlodym podgrzewali zapalniczkami klodke w szatni i potem zawolali ta wredna szatniare zeby wydala im rzeczy...wrzask, bable na palcach i dywanik u dyrektora hehe
  • Warszawa

Niby piekne czsy, ale nie mogę zapomniec tej głupiej jak but dentystki. Najgorsze bylo to że trzeba bylo obowiazkowo do niej chodzic a pozniej trzeba bylo isc do normalnego denrysty zeby to poprawil.
  • Candle

dentystka mieszka kolo mnie...pamietam jak sie biedaczka kiedys zagadala z asystentka i zamiast mi zabek borowac zrobila mi piekna dziurke w sweterku. a zatrowanie zdrowych zebow to bylo zdaje sie jej hobby
  • Warszawa

Właściwie to ja dopiero od dzisiaj jestem w gronie i jeszcze nikogo prawie nie znam, ale fajnie ze mozna znaleźć swoich starych znajomych. No i powspominać czasy ktorych juz prawie nie pamietam. W sumie to dziwne bo przeciez bylo to zaledwie niecale 10 lat temu.
  • Candle

ja pamietam sporo akcji z podstawowki, pierwsze imprezy, wodeczka pierwsza, jointy...raannyyy sie dzialo hehe
| |

heh... spotkałam dziś w buwie po 5 latach znajomego z podstawówki i mnie to zainspirowało do zro...

Szkoła Podstawowa Nr 98 z oddziałami integracyjnymi; patron: Lucy Maud Montgomery

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)