-
!adrianek!
zrobmy grono o mnie na ktorym mozna pisac tylko o tym jaki ja jestem fajny -
Anonim
kto pamięta zajebistą akcje Kosiorka jak chciał młodym piłke wykopać na szkolnym; )))) ? -
!adrianek!
-
Anonim
to jeden tylko z faktów naszych gier na szkolnym..masz prawo nie pamietac :))
ale mysle ze Grzesiu skuma :)) -
-
Gżesió
Skuma!? Stary jak zobaczyłem pierwszą wypowiedź Adriana to odrazu chciałem do tego nawiązać. Ale niech będzie Adrian jest zajebiście fajny, przystojny wszyscy moi koledzy sie za nim oglądają!; ) -
Anonim
-
Eleasias
-
Gżesió
Przypadkiem to był, ale na tym swiecie; )
Tak to Robcio, znany również jako jędrzej, globus, ścierwer, zółty żyd i wiele wiele wiele wiele innych -
Eleasias
-
Anonim
-
Adam
Ja pamiętam jak kiedyś Świcarz dusił kosiora koło szatni - ja patrze a ten zemdlał i jebudu na podłoge. Bez kitu myślałem że go zabił :/ -
Anonim
buehee
No to teraz po rekomandacjach kolegów , Kosiorek napewno będzie miał rwanie :))) -
Kasia .
-
Anonim
Choć go nie widziałem blisko pół roku to myśle ,że żyje. Taka dostojna i sławna osoba nie może tak szybko zejść z tego świata :))) -
Gżesió
Ciekaw jestem jak mu maturka poszłą bo jak dobrze to Czerwer idzie na dziennikarstwo buahaha wyobraźcie sobie siadacie w fotelu po cieżkim dniu pracy włączacie tv żeby zobaczyć co sie dzieje na świecie a tu relacja z brukseli, i nagle pojawia się na cały telewizor ryj Czerwera :D -
Anonim
HAHAHA
ja mysle ze góra wypierdolą go do prowadzenia teleturnieju o ... 3 w nocy
albo ewidentnie tylko pozwolą pisac do gazet; P -
Anonim
Miało być o Adrianku a zrobiło się o Czerwerze :-)
Obaj są spoko... Pozdrawiam.