- 1
- 2
-
Anonim
-
Tobi
-
Kristofajstos
-
Anonim
nie no,kozak sasiedzie,debiut ciekawostkowy niezwykle udany;) i nie pal gumy pod sklepem nocnym u mnie na wsi,bo cie ktos pogoni;) -
-
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
Kamilu ja Ciebie prosze, mam lepsze rozrywki niz gumy palenie. Toz to przeciez nasz kampinos z RAJDOW slynie niezwykle udanych. Dlatego dobrze radze Tobie, w nocy nie wracaj do domu lasem, bo Cie ktos rozjedzie :> -
Paola
heeh ale jaazda (wcale się nie przyznam że mój nieanalityczny mózg trochę się nad tym pogłowił co by coś z tych zdięć wyczytać..) fajne to ...dalej się bawię i oglądam domy rodziny i znajomych... -
colorful
http://mapa.offbemowo.waw.pl/mapx2.... - tu macie to samo tylko większy obszar i wolniej chodzi, ale są nazwy ulic itd. :)) -
Anonim
-
Anonim
tę drugą mapkę kojarzę - ale co do pierwszej - zajebiście, że nasze osiedle jest na ogólnoświatowej mapie; ) -
Agata :) Rydzoń
Zajebiste sa te mapki :D kto by pomyslał że tak to wszystko wygląda z lotu ptaka :D Pozdrówka -
Anonim
Fajnie zobaczyć tą okolice z lotu ptaka!Dobry pomysł!Pozdro dla wszystkich z Bemowa. -
Pablo
pare razy widziałem juz tą mapke na stronce gminy bemowa a co do widoku tej szkoły to dla co po niektórych to nie był taki cudowny widok przez całą 8letnią kadencję moze dla niektórych nawet więcej niz 8 lat ,ale patrząc na to z perspektywy czasu wszyscy tęsknią za starymi dziejami beztroskiego zycia.Gdyby nie sentyment nie było by tego grona...pozdrawiam to tyle ale wariat ze mnie cool mapka heheh jest gdzieś taka mapka śródmieścia była by ciekawsza... -
Pshemco
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
A kiedy tylko chcesz sova. Jak wiadomo, w tej kwestii na mnie zawsze można liczyć! -
Anonim
- 1
- 2