S.P. nr 324 - Ursynów [368]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

witam i pozdrawiam wszystkich absolwetów 324!!!jestem jednym z niewielu przedstawicieli w tym gronie rocznika 82'...przynajmniej tak mi się wydaje!!!jeżeli jest nas więcej proszę o mobilizację i ujawnienie się: ))) szczególnie klasę B do której miałem okazje chodzić przez całe 8 lat!
    wysyłajcie zaproszenia wszystkim znajomym ze starej dobrej podstawówki z którymi utrzymujecie jeszcze jakiś kontakt...powspominamy dawne czasy...a może nawet uda nam się zorganizować jakieś większe spotkanie!!!
    pozdrawiam
  • Anonim

obecny, present, ich bin da!
  • Anonim

brawo adasiu za szybką reakcję!!!spróbuj pościgać ludzi z naszej starej klasy i kogoś tu przycągnąć: )))pewnie masz jakiś kontakt z tomkiem i czerwińskim...
  • magazynierroo patrollini

klasa C jak Cendrowska... u mnie na gronie jest pare osob z naszej podstawowki! pozdr
  • Anke

no no...100 lat i najlepszości dla Patrola :O)

( sorki za zmianę tematu :P )
  • Anonim

100 lat i wszystkiego najlepszego dla Patrola!
  • nem

Ja chodziłem do A rocznik oczywiście '82; -D pzdr.

dzieki wielkie za zyczenia. pozdr
  • Z jak miszcz kierownicy

No to jeszcze ja; )
  • Arkadio

klasa C kłaniam się może jakieś spotkanko starej gwardii??

widze, ze i na tym szkolnym gronie nasza kalasa C ma najwiecej gronowiczow:)
  • Anonim

ależ oczywiście, że tak!!!taki miałem plan dodając ten temat!!!nie wiem jeszcze gdzie i kiedy się spotkamy, ale trzeba coś zorganizować!!!narazie musimy jeszcze trochę poczekać...aż zbierze się nas wieksza gromadka!!!super by było spotkać się po tylu latach!!!

z Arkadiem myslimy o spotkaniu klasowym i pewnie napakniemy cos o spotkaniu szkolnym:)
  • Anonim

No to i ja sie wpisze.
    Rocznik '82
    klasy 1-5 (włącznie) w B
    klasy 6,7,8 w F

Pozdrawiam
  • Anonim

C od początku do końca!;)
  • antylamus simon

d jak debile
  • Anonim

dosyć dawno nie sprawdzałem co się tutaj dzieje...ale widze,że nic ciekawego!!!naprawdę naszego rocznika jest tu aż tak mało???
  • Piter

to i ja sie wpisze
    1c tylko 1 semestr
    4-8 e
  • !!!~*możebyc*~!!!

jestem i ja
    osiem lat u pani malgorzty c ale na poczatku nie jestem pewien czy to byla klasa c czy nie jakas inna literka - bylo to dosc dawno wiec wybacznie moje nierozgarniecie;]

wilan - bylismy w klasie f a poten na c przeskoczyllismy ale nle nie wiem dlaczego tak sie stalo :(
| |

Takiego grona nie ma, więc może być powinno. Liczę na to, że może zgromadzi się tu trochę ab...

Miejsca grona (0)