-
Anonim
witam i pozdrawiam wszystkich absolwetów 324!!!jestem jednym z niewielu przedstawicieli w tym gronie rocznika 82'...przynajmniej tak mi się wydaje!!!jeżeli jest nas więcej proszę o mobilizację i ujawnienie się: ))) szczególnie klasę B do której miałem okazje chodzić przez całe 8 lat!
wysyłajcie zaproszenia wszystkim znajomym ze starej dobrej podstawówki z którymi utrzymujecie jeszcze jakiś kontakt...powspominamy dawne czasy...a może nawet uda nam się zorganizować jakieś większe spotkanie!!!
pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
brawo adasiu za szybką reakcję!!!spróbuj pościgać ludzi z naszej starej klasy i kogoś tu przycągnąć: )))pewnie masz jakiś kontakt z tomkiem i czerwińskim... -
magazynierroo patrollini
klasa C jak Cendrowska... u mnie na gronie jest pare osob z naszej podstawowki! pozdr -
-
Anke
no no...100 lat i najlepszości dla Patrola :O)
( sorki za zmianę tematu :P ) -
Anonim
-
nem
-
magazynierroo patrollini
-
Z jak miszcz kierownicy
-
Arkadio
-
magazynierroo patrollini
widze, ze i na tym szkolnym gronie nasza kalasa C ma najwiecej gronowiczow:) -
Anonim
ależ oczywiście, że tak!!!taki miałem plan dodając ten temat!!!nie wiem jeszcze gdzie i kiedy się spotkamy, ale trzeba coś zorganizować!!!narazie musimy jeszcze trochę poczekać...aż zbierze się nas wieksza gromadka!!!super by było spotkać się po tylu latach!!!
-
magazynierroo patrollini
z Arkadiem myslimy o spotkaniu klasowym i pewnie napakniemy cos o spotkaniu szkolnym:) -
Anonim
No to i ja sie wpisze.
Rocznik '82
klasy 1-5 (włącznie) w B
klasy 6,7,8 w F
Pozdrawiam -
Anonim
-
antylamus simon
-
Anonim
dosyć dawno nie sprawdzałem co się tutaj dzieje...ale widze,że nic ciekawego!!!naprawdę naszego rocznika jest tu aż tak mało??? -
Piter
-
!!!~*możebyc*~!!!
jestem i ja
osiem lat u pani malgorzty c ale na poczatku nie jestem pewien czy to byla klasa c czy nie jakas inna literka - bylo to dosc dawno wiec wybacznie moje nierozgarniecie;] -
magazynierroo patrollini
wilan - bylismy w klasie f a poten na c przeskoczyllismy ale nle nie wiem dlaczego tak sie stalo :(