-
Olo
szukam osób z rocznika 86 klasy 1-3 wych.Sawicka
potem perzyński i takie tam wymysły
-
Anonim
perzyński hehehe to dobiero był nauczyciel:D ja niestety nie z tego rocznika....:) -
Anonim
Perzyński mnie uczył bilogii, ale ja nie z Twojej klasy jestem. Wiesz, qrcze kojarzę Cie :) Zresztą trudno nie kojkarzyć :)
Serdecznie pozdrawiam -
-
-
\m/MłodY\m/
Alocha :) Panie i Panowie :) Olo czy my sie przypadkiem nie znamy :>
Hmmm Pan Wiraz nasz znajomy i Pan System chyba tez :> A Twoj brat to Piotrek "Romek"
pozdro -
Anonim
Perzu dobry za zamknięcie okna 6 , na lekcji pokazowej każdy po jogurciku...Ta twoja klasa ogólnie spoko w końcu i ja z nimi 3 lata spędziłem tyle że w gimnazjum.My stara gwardia-Fala,Mareczek,Mariusz no i Miko...Niejedną lekcje razem rozwaliliśmy a nasi rodzice zawsze zostawali po zebraniach ha ha ha -
\m/MłodY\m/
No to sie duzo osob odezwalo :) loo wala sie tlumy a jak pamietam nasz rocznik byl liczny w podstawowce :P -
Maciek
-
\m/MłodY\m/
Hmm KoStRZeW i nie tylko z Patrycja bo i ze mna tez :) Loczek jeden jak zawsze :) -
Maciek
-
\m/MłodY\m/
-
Doman
Witam i pozdrawiam cala klase C [rocznik 86] obecna na gronie czyli :
Patrycja
\m/ MłodY \m/
KoStRZeW
:-]
Jak tam zyjecie?
Ps.
Jeszcze troche nas malo. -
\m/MłodY\m/
No no malo nas :) No Walczak jest jeszcze tylko zadko na gronie przebywa :/
Ja zyje chujowo se zmeinielem sie ostro i zyje na krawedzi. jednym slowem Jack Ass i ciagle zly humor :)
Pozdro -
Maciek
a ja zyje na luzie.. sie pije sie zyje...
studiuje infe od jutra :) i w sumie jestem happy.. spotkanie jkaies vy sie przydalo co? troche tak mis ie literki placzal bo jestem lekko pijany... -
\m/MłodY\m/
Haha ja po 8 latach palenie chce zucic :) no nie pale juz jakis miech :) moze mi wyjdzie, choc w to wtpie jak tak dalej pojdzie z moimi nerwami :P
A ja w tym roku maturka hehe :P
A spotkanie by sie przydalo jakie nie zaprzecze :) -
Dolce &Banana
-
Anonim
Wiecie co...trzeba będzie skombinować naprawdę jakieś spotkanie po latach.... To nie są żarty :P
Witam wszystkich "starych- nowych" :D
Co ja porabiam?
Aaaaaa, uczę się i śpiewam :D Więcej w cztrey oczy:> Albo i więcej :] -
Anonim
CZEŚĆ !!!!!!!!!!!! Olo dotarłam ! Ja byłam z Toba w klasie u pani Sawickiej i u Peżyńskiego....no trzeba ogarnac spotkanie ! -
Anonim
Hello! Czy ktoś dalej poszukuje ludzi z naszej klasy? Może jakieś konkrety dla dawnej uczennicy klasy A ? i osób z równoległych.... Pozdros! -
Groszeczek