SP nr. 60 na Zbaraskiej [404]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olo

szukam osób z rocznika 86 klasy 1-3 wych.Sawicka
    potem perzyński i takie tam wymysły
  • Anonim

perzyński hehehe to dobiero był nauczyciel:D ja niestety nie z tego rocznika....:)
  • Anonim

Perzyński mnie uczył bilogii, ale ja nie z Twojej klasy jestem. Wiesz, qrcze kojarzę Cie :) Zresztą trudno nie kojkarzyć :)
    Serdecznie pozdrawiam
  • Shinju

ehhh... nie znosiłam Perzyńskiego.... :/
  • \m/MłodY\m/

Alocha :) Panie i Panowie :) Olo czy my sie przypadkiem nie znamy :>
    Hmmm Pan Wiraz nasz znajomy i Pan System chyba tez :> A Twoj brat to Piotrek "Romek"
    pozdro
  • Anonim

Perzu dobry za zamknięcie okna 6 , na lekcji pokazowej każdy po jogurciku...Ta twoja klasa ogólnie spoko w końcu i ja z nimi 3 lata spędziłem tyle że w gimnazjum.My stara gwardia-Fala,Mareczek,Mariusz no i Miko...Niejedną lekcje razem rozwaliliśmy a nasi rodzice zawsze zostawali po zebraniach ha ha ha
  • \m/MłodY\m/

No to sie duzo osob odezwalo :) loo wala sie tlumy a jak pamietam nasz rocznik byl liczny w podstawowce :P
  • Maciek

ja sie moge odezwac... ale chodzilem do klasy z Patrycją :) czesc :)
  • \m/MłodY\m/

Hmm KoStRZeW i nie tylko z Patrycja bo i ze mna tez :) Loczek jeden jak zawsze :)
  • Maciek

lol.. siema Móżdżek :P
  • \m/MłodY\m/

Heheh :) Elo Elo teraz nie mozdzek tylko MłodY ]:->
    Pozdro
  • Doman

Witam i pozdrawiam cala klase C [rocznik 86] obecna na gronie czyli :

Patrycja
    \m/ MłodY \m/
    KoStRZeW

:-]

Jak tam zyjecie?

Ps.
    Jeszcze troche nas malo.
  • \m/MłodY\m/

No no malo nas :) No Walczak jest jeszcze tylko zadko na gronie przebywa :/

Ja zyje chujowo se zmeinielem sie ostro i zyje na krawedzi. jednym slowem Jack Ass i ciagle zly humor :)

Pozdro
  • Maciek

a ja zyje na luzie.. sie pije sie zyje...

studiuje infe od jutra :) i w sumie jestem happy.. spotkanie jkaies vy sie przydalo co? troche tak mis ie literki placzal bo jestem lekko pijany...
  • \m/MłodY\m/

Haha ja po 8 latach palenie chce zucic :) no nie pale juz jakis miech :) moze mi wyjdzie, choc w to wtpie jak tak dalej pojdzie z moimi nerwami :P
    A ja w tym roku maturka hehe :P
    A spotkanie by sie przydalo jakie nie zaprzecze :)
  • Dolce &Banana

....wow...żyjecie...
  • Anonim

Wiecie co...trzeba będzie skombinować naprawdę jakieś spotkanie po latach.... To nie są żarty :P
    Witam wszystkich "starych- nowych" :D
    Co ja porabiam?
    Aaaaaa, uczę się i śpiewam :D Więcej w cztrey oczy:> Albo i więcej :]
  • Anonim

CZEŚĆ !!!!!!!!!!!! Olo dotarłam ! Ja byłam z Toba w klasie u pani Sawickiej i u Peżyńskiego....no trzeba ogarnac spotkanie !
  • Anonim

Hello! Czy ktoś dalej poszukuje ludzi z naszej klasy? Może jakieś konkrety dla dawnej uczennicy klasy A ? i osób z równoległych.... Pozdros!
  • Groszeczek

Witam was wszystkich :)))
| |

Kto uczy uczył ewentualnie będzie się uczył w naszej starej dobrej budzie powinien tuyaj zajrze...

Miejsca grona (0)