S.P. nr.5 w Mińsku Mazowieckim [110]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

• Anonim

TYm Razem jade do przywidza 28.05 zobaczymy co znowu bedzie dziwnego sie dzialo :)
  • królaczynka

Zielone szkoły są fajne; ) pamiętam jak kiedyś z dziewczynami w nocy wymknełyśmy się do chłopaków i Zwierz do nich przylazł, a my siedziałyśmy za szafą xD Gdyby nie ten mój śmiech...xD
  • Daria

hehehe a my jedziemy 21.05 mysle ze tez bedzie fajnie jak rok temu w bęsi ^^ pozdrowionka dla Iwony co lała sobie wtedy wode na spodnie bez przyczyny :)
  • Iwona

heheh dzieki Daria, ale ja bylam swiadoma tego co robie bo te spodnie byly cienkie i szybko wyschnely, lecz troche przesadzilam bo sie zagadalam przez telefon :P. Lecz moim zdaniem nie bedzie juz tam tak fajnie jak rok temu, chcialabym tylko zebysmy byly w takim samym skladzie, ale juz trudno...
  • Daria

no ja bym tez chciala ale zostwic dziewczyny ? obraza sie
  • Iwona

nie, wlasnie mi chodzilo o to zeby z dziewczynami tez byc i super bo sie udalo, dziekuje!!
  • Daria

Ja tez się ciesze !! nareszcie jestesmy tak jak rok temu !! :P:P ( i z łazienką pokój ; > )
  • Iwona

no super ze z lazienka, super ze te imieninki beda.. :)
  • M@teu$z!

siema hubert
  • klaudia

jan ie byłam na tych zielonych szkolach ale byłam gdzie indziej ale lepiej tego nie wspom9inać !!!teraz jade na oboz sportowy!!<hura>
  • Daria

:P zielone szkoly sa super
  • Anonim

Mi się podobała zielona szkoła w Bęsi było supcio!
  • Berbelucha

też byliśmy w Bęsi.. :D łażenie po jakis bagnach było zawaliste poprostu, później każdy mokry szukał jeszcze karteczek z zadaniami (to chyba miały byc podchody czy cos :P) xD :D ale ogólnie warto było tam pojechac :D
    a i mówie wam jeździjcie na tego typu wycieczki bo później jest co wspominać; ) (ale napisałaaaaam xD) ha; )
  • Daria

no takk ...
  • Dżacek

ja nie byłem w bęsi ale mój brat mówi że było głupio
  • alexandrine

Zależy od gustu xD
  • Anonim

Hm, w tym roku wycieczka do Zakopanego... W gorach bylam jak mialam 2 latka i nic nie pamietam XP .
  • Dżacek

ja jeżdż w góry co rok ale wole mazury i morze
  • Daria

a my wrocilismyy wczoraj z Zakopanegoo ,, Jack95'' widziałeś mnie przeciez; P no i było supeerr najlepszee to zjeżdżanie na tyłkach po snieguu bo było tak stromo... łoo jezuu na poczatku piszvzałam a potem sie smialam bo nie mialam co zrobic; P
| |

Grono uczniów i absolwentów tej szkoły...

SZKOŁA PODSTAWOWA NR 5; patron: Józef Wybicki

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)