-
Anonim
-
Anonim
TYm Razem jade do przywidza 28.05 zobaczymy co znowu bedzie dziwnego sie dzialo :) -
królaczynka
Zielone szkoły są fajne; ) pamiętam jak kiedyś z dziewczynami w nocy wymknełyśmy się do chłopaków i Zwierz do nich przylazł, a my siedziałyśmy za szafą xD Gdyby nie ten mój śmiech...xD -
Daria
hehehe a my jedziemy 21.05 mysle ze tez bedzie fajnie jak rok temu w bęsi ^^ pozdrowionka dla Iwony co lała sobie wtedy wode na spodnie bez przyczyny :) -
-
Iwona
heheh dzieki Daria, ale ja bylam swiadoma tego co robie bo te spodnie byly cienkie i szybko wyschnely, lecz troche przesadzilam bo sie zagadalam przez telefon :P. Lecz moim zdaniem nie bedzie juz tam tak fajnie jak rok temu, chcialabym tylko zebysmy byly w takim samym skladzie, ale juz trudno... -
Daria
-
Iwona
nie, wlasnie mi chodzilo o to zeby z dziewczynami tez byc i super bo sie udalo, dziekuje!! -
Daria
Ja tez się ciesze !! nareszcie jestesmy tak jak rok temu !! :P:P ( i z łazienką pokój ; > ) -
Iwona
-
M@teu$z!
-
klaudia
jan ie byłam na tych zielonych szkolach ale byłam gdzie indziej ale lepiej tego nie wspom9inać !!!teraz jade na oboz sportowy!!<hura> -
Daria
-
Anonim
-
Berbelucha
też byliśmy w Bęsi.. :D łażenie po jakis bagnach było zawaliste poprostu, później każdy mokry szukał jeszcze karteczek z zadaniami (to chyba miały byc podchody czy cos :P) xD :D ale ogólnie warto było tam pojechac :D
a i mówie wam jeździjcie na tego typu wycieczki bo później jest co wspominać; ) (ale napisałaaaaam xD) ha; ) -
Daria
-
Dżacek
-
alexandrine
-
Anonim
Hm, w tym roku wycieczka do Zakopanego... W gorach bylam jak mialam 2 latka i nic nie pamietam XP . -
Dżacek
-
Daria
a my wrocilismyy wczoraj z Zakopanegoo ,, Jack95'' widziałeś mnie przeciez; P no i było supeerr najlepszee to zjeżdżanie na tyłkach po snieguu bo było tak stromo... łoo jezuu na poczatku piszvzałam a potem sie smialam bo nie mialam co zrobic; P