Szkoła Podstawowa Nr 316 :) [619]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Od 3 lutego już nie gryzę ; -)

Szkoła Mistrzów!!!!
  • Capricorna

raczej zyciowych odmieńców
  • łapaczka uśmiechów

zabawa, miłe wspomnienia
  • Anonim

j majchrowska i jej czerwone baletki
  • Publius a.k.a. Lipton

Krukowska i "dzieci!! dzieci!!" :D
    Jastrzębska i modły :D
  • Anonim

maruszkin...pedofil hahahaha

turkiz wredna baba!
  • Anonim

Koncerty,Dzień Soprtu na Dzień Dziecka...modlitwy u Jastrzębskiej,SKS u Maruszkina,Dąbrowa pijąca non stop kawę,podlewająca kwiatki..i ta jej wyjmowana klamka do okna:P
  • Your fantasy...My reality

Maruszkin obmacujacy dziewczyny hehe
  • Publius a.k.a. Lipton

Młoda Chludzińska ucząca wfu w szpilkach i wymalowana jak na bal :D
  • Lau

Herbatka u Neffe na polskim :).
  • Paula

"A jest jescze jedna rzecz" - tekscior Majchrowskiej :)
  • Publius a.k.a. Lipton

nie tak:D

"I teraz jest jedna rzecz" :D
  • Patrycja

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    to ile ona to powtarza?
    ja teraz skończyłam I klase gim. na Czumy
    i ona tam Histy uczy
    i mówi do nas

"Jest jedna rzecz..."
  • A.C.

A mi w tej wspaniałej szkole dano kiedyś, dawno, dawno temu (;]) do zrozumienia, że mnie nie chcą i że albo odchodzę sama albo mnie wywalą na zbity pysk... Cudowna szkoła i cudowne wspomnienia z nią związane...
  • Lau

To z tej szkoły wogle kogośwywalano? Nigdy bym nie pomyślała ze kogoś można wywalić z podstawówki.

A co do Majchrowskiej to my z koleżankami liczyłyśmy ile ona razy potrafiła powiedzieć "A teraz jest jedna rzecz" na lekcji. Nie pamiętam ile, ale jakieś wielkie liczby wychodziły. :) A poza tym to wporzo kobieta. Historia w jej wydaniu potrafiła zainteresować. Szkoda że mielismy z nią lekcje tylko przez jeden rok.
  • Kate

Ja najbardziej pamiętam tekst Krukowskiej jak kończylismy ostatnia klase i mielismy zrobic pożądek w swojej pracowni(pamiętna sala 104)....wchodzi Krukowska ze skarpetkami i mowi..."dzieci,dzieci...te ławeczki musza być CLEAN"!!!!!!po czym daje kazdemu po skarpetce i jakims proszku do czyszczenia a my jak te ciołki czyścimy te ławki....Polewka była co nie miara...:-)
  • Your fantasy...My reality

Oj tak Kasiu ja tez to pamietam. Pani Krukowska uwielbiała łaczyć polski z angielskim hehe
  • Publius a.k.a. Lipton

A jak sie pluła przy wymawianiu "th" :D Kto siedział w ławce przed biurkiem to tylk osie zaśłaniał :D
  • Anonim

my z zapalem liczylismy ile razy krukowska powie"dzieci!!', ile razy wraszczowa powie "yyyyyy" i takie tam podobne...
    fajnie bylo, milo wspominam te czasy... :)
  • Karolina

Szkola przyszlych prezydentow,premierow,uczonych ,aktorow,muzykow,pisarzy,kugla rzy...szkola najlepszych :o)))))))))bylo to dawno a wciaz jest sentyment :o))))))))) pzdr