-
Od 3 lutego już nie gryzę ; -)
-
Capricorna
-
łapaczka uśmiechów
-
Anonim
-
-
Publius a.k.a. Lipton
-
Anonim
-
Anonim
Koncerty,Dzień Soprtu na Dzień Dziecka...modlitwy u Jastrzębskiej,SKS u Maruszkina,Dąbrowa pijąca non stop kawę,podlewająca kwiatki..i ta jej wyjmowana klamka do okna:P -
Your fantasy...My reality
-
Publius a.k.a. Lipton
-
Lau
-
Paula
-
Publius a.k.a. Lipton
-
Patrycja
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to ile ona to powtarza?
ja teraz skończyłam I klase gim. na Czumy
i ona tam Histy uczy
i mówi do nas
"Jest jedna rzecz..." -
A.C.
A mi w tej wspaniałej szkole dano kiedyś, dawno, dawno temu (;]) do zrozumienia, że mnie nie chcą i że albo odchodzę sama albo mnie wywalą na zbity pysk... Cudowna szkoła i cudowne wspomnienia z nią związane...
-
Lau
To z tej szkoły wogle kogośwywalano? Nigdy bym nie pomyślała ze kogoś można wywalić z podstawówki.
A co do Majchrowskiej to my z koleżankami liczyłyśmy ile ona razy potrafiła powiedzieć "A teraz jest jedna rzecz" na lekcji. Nie pamiętam ile, ale jakieś wielkie liczby wychodziły. :) A poza tym to wporzo kobieta. Historia w jej wydaniu potrafiła zainteresować. Szkoda że mielismy z nią lekcje tylko przez jeden rok. -
Kate
Ja najbardziej pamiętam tekst Krukowskiej jak kończylismy ostatnia klase i mielismy zrobic pożądek w swojej pracowni(pamiętna sala 104)....wchodzi Krukowska ze skarpetkami i mowi..."dzieci,dzieci...te ławeczki musza być CLEAN"!!!!!!po czym daje kazdemu po skarpetce i jakims proszku do czyszczenia a my jak te ciołki czyścimy te ławki....Polewka była co nie miara...:-)
-
Your fantasy...My reality
Oj tak Kasiu ja tez to pamietam. Pani Krukowska uwielbiała łaczyć polski z angielskim hehe -
Publius a.k.a. Lipton
A jak sie pluła przy wymawianiu "th" :D Kto siedział w ławce przed biurkiem to tylk osie zaśłaniał :D -
Anonim
my z zapalem liczylismy ile razy krukowska powie"dzieci!!', ile razy wraszczowa powie "yyyyyy" i takie tam podobne...
fajnie bylo, milo wspominam te czasy... :) -
Karolina
Szkola przyszlych prezydentow,premierow,uczonych ,aktorow,muzykow,pisarzy,kugla rzy...szkola najlepszych :o)))))))))bylo to dawno a wciaz jest sentyment :o))))))))) pzdr
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bemowo
- Załóż własne grono tematyczne