-
Anonim
jestem z rocznika 85, chodziłem do klacy 'c' prowadzonej przaz panią Dąbrowską. komuś coś to przywodzi na myśl?? -
Anonim
hehe tak, ja Ciebie pamiętam :) chodziłeś do klasy z Emilką :) o qrcze ale się zmieniłeś :) -
Grono.Net
witam, chetnie powspominam. rocznik 83, klasa Chorosia, choc jak przez mglę, ale was kojaze... tyle slow wstepu. ide spac tymczasem -
SpydeRR
-
-
Anonim
jeśli chodzi o klase chorosia to zdajsie wy byliście tymi którzy w zimie po wfie wychodziliście w kótkich spodniach na lodowisko? to w tej klasie był marcin krawczyk zwany chyba łysym?? -
~ 理 解~ !~MagHide~
hey, ja w woli uściślenia, teraz to jest chyba 72 Gimnazjum, bo się znowu coś pozmieniało -
~ 理 解~ !~MagHide~
a tak jeszcze się przedstawię, jestem MagHide(zaznaczam że to niewzięło się od Magdy, jak sądzą niektórzy), i byłam pierwszym rocznikiem w gimnazjum ('86), więc raczej nikt mnie z was nie będzie kojażył
T_T
ale miło że takie grono powstało -
Grono.Net
ehehe, chyba nie, moze, nie przypominam sobie zadnych wycieczek na lodowisko... no ale ja wczesnie zeszlam ze sciezki sportu. a krawczyk byl chyba w b, u karkochy.
a ciebie butters nawet pamietam, tylko jako takiego malego chlopca slodkiego, heh;] -
Anonim
oj tak, j abardzo długo nie odrastałem od podłogi;) teraz wreszczie mam 185 i powoli lecze się z kompleksów;)
hej maghide. oj, pamiętam co sie działo jak zrobili nam gimnazujem, teraz faktycznie 72. pamietam jak matki niektórych dzieciaków pokątnie pomstowały że teeraz to skrzyżowanie burdelu z poprawczakiem czy inne takie bzdury:P u mnie wklasie było ogólna panika;) -
~ 理 解~ !~MagHide~
he he, ta, mój ojciec też sięśrednio cieszył, ale udało mi się go nakręcić i został przewodniczącym komitetu rodzicielskiego, co było dobre na krótką metę... bo później przesiadywał w szkole całe dnie, nic tylko sobie w głowę strzelić... -
Anonim
-
~ 理 解~ !~MagHide~
he he, a żebym to ja wiedziała, jak chcesz mogę ci podać login mojego stażika, to sięjego spytash, cio? -
Anonim
spytaj, bo mi się to kojaży tylko z trzema figurkami siedzącymi w eksponowanym miejscu na wszelkich szkolnych imprezach... -
zuberek
Witam! Rocznik 83! klasa pani Karkochy! pozrowienia dla wszystkich... -
~ 理 解~ !~MagHide~
-
airsen
rocznik 84..?
nie pamietam kto byl moim wychowawca, ale chyba nie byl/a jakims @#$%*&! skoro nie zapadla mi w pamiec :>
ene due rabe: rozmus, ilczuk, choros, bacz, andrzejewska...pamietam ze ilczuk to byla nightmare z fizyki, a moja klasa (b chyba) byla pupilem rozmusowej, bylismy pierwsi w programie ekozespolow o_0
pzdr -
Anonim
heheh! a kto pamięta bogumiłkę filipek? pipierdoloną zimną suke od polskiego? boże jak ja jej nienawidziłem! i przywalili mojej klasie nią po roku z bacz, która była poprostu do rany przyłóż... -
SpydeRR
Wez mi nie mow o filipek,
pamietam pierwsza lekcje jak doszlismy do waz z damianem.
Siedzielismy odosobnieni, jedyni w rzedzie przy scianie :D
Filipek omawiala jakis wiersz wojenny, alarm chyba jak mnie pamiec nie myli (cholernie pamietam ta lekcje :D), zadala jakies pytanie, ja wstaje i cos tam gadam, powiedzialem zle, a ona od razu z morda, ze zle, ze co mnie pojebalo, ze niech sie zamkne... a potem bylo tylko gorzej :D -
Anonim
uwielbiam jej kreatywną interpretacje mojego zaśiwadczenia o dysleksji... -
Anonim
cześć, również 83r. klasa Chorosia;)
ciężko cokolwiek powspominać..
ale ajkoś najbardziej pamiętam Szczawińską ta starą babcie od polskiego
zajmowała się głównie sprawdzaniem czy mamy suche ręce
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne