-
err
-
Anonim
hej hej:) narazie widze marniusio Tomeczku....ale mam nadzieje że z czasem będzie nas tu więcej :p -
err
-
Złośnica
nie wiedziałam że nawet moja stara podstawówka doczekała się grona :| -
-
err
-
Złośnica
-
Anonim
no , no ,no 3 osoby...rozwijamy się....ludzi co z wami zapraszamy!!!!:D -
iwi
-
Anonim
88'
pare osob jeszcze z tej podstawowki mam u siebie na gronie ale pewnie to i tak nie zajda :)
w sumie fajna szkolka byla co?? -
przygo
i ja :))) nie wierzyłam, że znajdzie tu się 69tka! rocznik 88 również. ale prawda, że to daaawno było... -
Zuzanna
i ja :D rocznik 90
achhhhh...wspomnienie nasza była kochana szkółka...;) już sama chciałam założyc to grono bo myslałam żę nie ma jeszcze a tu prosze :) -
Anonim
Czy tylko ja Tomuś i Monika jesteśmy tutaj tacy starzy :P hehehe :D hmmmmm czuje się tak niemłodo <lol>
-
Złośnica
-
iwi
-
Ola (Ela Ala)
Hej, jeszcze ja!:) Rocznik '90. Mam sentyment do naszej starej podstawówki. Ech, chciałabym wrócić...
PS. Zuzia, jestesmy tu najmłodsze! A ja myślałam, że to grono przeżyje nalot teraźniejszych czwartych i piątych klas! Szok:)
Acha, nie spóźnij się:) -
no to i ja zaznacze swoja obecnosc... 85 z kolei...... ale sie rozrabialo:)
-
Żbik
-
Jadwiga Agnieszka Czetyrbok
ja tez chodzilam do 69..bardzo fajna szkola i wogole spoko nauczyciele byli..Pozdrowienia dla wszystkich a szczegolnie dla p Kuleszy.. =))
Kurde ja tez nie wiedzialam ze nasza podstawowka jest na topie i jest na gronie..norlamnie sukces..hehe -
.
-
Paweł//
ja to szukałem tego grona z godzine... :) ale znalazłem i jestem :) szkoła była spoko :)