SPACE club.pl [1132]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SPACE

.
  • Anonim

Mam pytanko - dlaczego nie było żadnej informacji, że wczoraj (tj. 27.02) w Space była impreza zamknięta ?? Z góry dzięki.
  • Helen

to nie była impreza zamknięta.....
  • Anonim

Bez zaproszeń nie wpuszczali. Stało ze 20 osób przed wejściem i tekst "mają państwo zaproszenia" "nie"..."to dziękuję, dla Was impreza jest zamknięta".
  • Anonim

>Mic3K napisał
    >Bez zaproszeń nie wpuszczali. Stało ze 20 osób przed
    >wejściem i tekst "mają państwo zaproszenia" "nie"..."to
    >dziękuję, dla Was impreza jest zamknięta".

Selekcja
  • Anonim

Rozumiem, żeby facetów nie wpuścił, ale dziewczyny ?? Poza tym jak można przeprowadzić selekcje 20 kilku osób w 3 sekundy ??
  • Helen

Wszyscy selekcjonerzy w Space mieli/mają taki dar.. :)

Właściwi ludzie na właściwych stanowiskach.

Zakończmy temat.
    Pozdrawiam :)

• Anonim

No kiedyś nie mieli takiego daru. Zawsze wchodziłem, nigdy nie było problemów. Poza tym jak już nie chcą wpuścić to niech chociaż podadzą jakiś argument. Do tego nie trzeba specjalnych umiejętności. A może jak założę spodnie Guessa, buty D&G, jakieś klawej kamizelki Corneliani to nie będę miał problemów na wejściu ?? Takim selekcjonerem to i ja bym mógł być. Bo wyprosić ponad 20 osób bez podania przyczyny to każdy idiota potrafi.
    Jeżeli to jest nowa polityka Space to jestem w szoku.

Nie chcę tu nikogo obrażać, z nikim się kłócić. Chciałbym tylko wiedzieć, czy mam się fatygować za tydzień, bo nie ukrywam, że dawno mnie w Space nie było. Jak mam być znowu odprawiony z kwitkiem to szkoda - za przeproszeniem - dupy zawracać.

I wolałbym, żeby wypowiedział się ktoś z "ekipy" Space, a nie fani/antyfani.

Pozdrawiam
  • SPACE

DOOR POLICY @ SPACE

http://grono.net/chat/#space/topic/...

Bardzo nam przykro, ale nie każdemu jest dane być naszym gościem. Zdecydowanie zapraszamy do środka osoby, które selekcjoner wita w wejściu uśmiechem.

Pozdrawiamy
    'ktoś z "ekipy" Space.
  • Anonim

Dzięki za wyjaśnienie. Mimo wszystko zaryzykuję w przyszłym tygodniu...może selekcjonerzy jednak się do mnie uśmiechną :)
    Pozdrawiam
  • Magda

Skoro na wstępie przeprowadzana jest selekcja, a impreza nie była zamknięta, to po co ludziom wmawia się taką głupotę?! Ja generalnie uwielbiam Wasz klub, ale również zauważyłam, że to nie jest kwestia ubioru, a niekiedy humoru selekcjonerów...tym bardziej, że ja również raz nie zostałam wpuszczona, a generalnie nie ubrałam się inaczej niż zwykle...

Jak dla mnie lepiej komuś powiedzieć, że nie wejdzie do klubu ze względu na selekcję, niż wmawiać mu, że impreza jest zamknięta - przecież sami reklamujecie imprezy poprzez zaproszenia wysyłane drogą elektroniczną, w których jasno określone są zasady wstępu...
  • Havaj ™

zeby bylo szybciej.

A: witam
    B: impreza zamknieta
    A: acha dowidzenia

i sie zmienia lokal.

a wez tu kazdemu tłumacz dlaczego po co itp :]
  • Sovinsky!

>Havaj ™ napisał
    >zeby bylo szybciej.
    >
    >A: witam
    >B: impreza zamknieta
    >A: acha dowidzenia
    >
    >i sie zmienia lokal.
    >
    >a wez tu kazdemu tłumacz dlaczego po co itp :]

jak ktoś chodzi po klubach i ogólnie świat ten nie jest mu obcy to doskonale wie co to znaczy że "dzisiaj wstęp tylko za okazaniem zaproszenia albo karty klubowej" i nie trzeba mu tego tłumaczyć...

A czemu tak się utarło mówić? Moim zdaniem wynika to z delikatności, nie mówi się komuś że coś jest z nim nie tak, tylko daje mu się powód niezależny od niego, teoretycznie w zamyśle twórcy, taki który nie urazi niedoszłego gościa...
  • Anonim

Ja wolę jak ktoś mówi wprost. Przynajmniej wiem wtedy co jest nie tak.
  • KUBSON

>Sovinsky! napisał
    >>Havaj ™ napisał
    >>zeby bylo szybciej.
    >>
    >>A: witam
    >>B: impreza zamknieta
    >>A: acha dowidzenia
    >>
    >>i sie zmienia lokal.
    >>
    >>a wez tu kazdemu tłumacz dlaczego po co itp :]
    >
    >jak ktoś chodzi po klubach i ogólnie świat ten nie jest
    >mu obcy to doskonale wie co to znaczy że "dzisiaj wstęp
    >tylko za okazaniem zaproszenia albo karty klubowej" i nie
    >trzeba mu tego tłumaczyć...
    >
    >A czemu tak się utarło mówić? Moim zdaniem wynika to z
    >delikatności, nie mówi się komuś że coś jest z nim
    >nie tak, tylko daje mu się powód niezależny od niego,
    >teoretycznie w zamyśle twórcy, taki który nie urazi
    >niedoszłego gościa...

święte słowa a dyskusja z sedlekcja nigdy na dobre nie wychodzi trzeba powiedzieć dobranoc i dalej w miasto:)
  • Anonim

Czyli od razu się poddawać ?? W ten sposób zawsze będziesz na przegranej pozycji. Poza tym brak argumetów ze strony selekcjonera wcale dobrze nie świadczy o poziomie jego inteligencji :)
  • SPACE

Brak wyjaśnień ze strony selekcjonera, dlaczego ktoś nie może wejść do klubu, ma się nijak do braku argumentów, a co za tym idzie w żaden sposób nie świadczy o poziomie jego inteligencji ...

Co ma odpowiedzieć miły selekcjoner np. "białemu kozaczkowi" ubranemu w Cavalli? Przecież i tak "go" nie wpuści, a jakakolwiek dyskusja dlaczego i tak niczego nie zmieni, a może spowodować frustrację lub agresję u "owego kozaczka".

Krótkie: przepraszam, wstęp tylko z zaproszeniami (których i tak nikt nie ma, bo takowe w danym dniu po prostu nie istnieją) pozbawia petenta możliwości zadania odwiecznego pytania: ale dlaczego?

Czy naprawdę potrzebna jest taka "łopatologia", aby wytłumaczyć dlaczego nie należy pchać się tam, gdzie kogoś nie chcą? Ani "białemu kozaczkowi" nie do twarzy w "Cavalli", ani "Cavalli" nie do twarzy w "białych kozaczkach"... tak już było, jest i będzie ...

Nasza rada, aby każdy "klubowicz" chodził tam, gdzie go chcą i witają z otwartymi rękami, choćby dla dobrego samopoczucia.

Może jeszcze raz:

BARDZO NAM PRZYKRO, ALE NIE KAŻDEMU JEST BYĆ DANE NASZYM GOŚCIEM I ZDECYDOWANIE ZAPRASZAMY DO ŚRODKA OSOBY, KTÓRE SELEKCJONER WITA W WEJŚCIU POWITALNYM UŚMIECHEM.

BO WŁAŚNIE DLA NICH JEST SPACE.

.
  • KUBSON

piękne podsumowanie tematu:)
  • żul z centralnego {ZAPROŚ}

selekcjoner jak mi sie na miescie trafi to w pizde wyrwie... gorzej dla niego bo on nie wie jak ja wygladam a ja wiem jak on, 3 tygodnie puszki zbieralem a on nie chce mnie wpuscić? bo co? bo spodnie mam obsrane? to nie jest zaden powód!!!
| |

Grono miłośników klubu SPACE. Muzyka: Club & House Dresscode: deliciously & stylish.   ...

Fotki

Miejsca grona (1)