- 1
- 2
-
GesHu
Hej
W OS jestem w sumie juz chyba 10 miesiecy, ale jakos rzadko tam bywam :).
I tak:
1. Czym Wy sie tak jaracie? Fajna jest ta szkola? Te zajecia poza tez?
2. Nie moge jakos natrafic albo nie mam czasu zeby pogadac z moim konsultantem, jak to jest teraz z tymi zajeciami i jak zrobilam level test to co teraz?
:D
hehehe na wstepie odpowiadam na pojawiajace sie zaraz pod tematem pytania: tak jestem debilem
pozdro
dzieki -
Alicja
:)
szkola jest bardzo fajna ale wszystko zalezy od nastawienia, no i wazne jest co kto lubi. Troszke mozna by tam pozmieniac no ale moze z czasem cos zadzialaja :P
co to tego co robic po level test to sprawa jest calkiem prosta :P po prostu zaczac zajecia na nowym poziomie, bo zazwyczaj po level..konczy sie pozim :)
a co do zajec poza szkolo hmmm musisz przyjsc i zobaczyc :D dla mnie bomba :D
mam nadzieje ze sie odnajdziesz :) tzn w orange :)
pa i do zob. -
Anonim
po level tescie.. raczej powinnas umowic sie na tzw zajecia lever reviev gdzie umawiasz sie na nie na recepcji badz na follow up z jakikolwiek nauczycielem gdzie to mozesz zalatwic w pokoju nauczycielkim mowiac ze chcesz sie wpisac w zeszyt albo po prostu powiedz ze nie wiesz o co chodzi:)i sie zapytaj... , koniec jezyka za przewodnika:P -
odp. 1. Nie jaramy tylko delektujemy sę, wyciągamy wszystko co można z nędzy nauki :D Szkoła jest bardzo fajna tylko trzeba wiedzieć jak się odnaleźć. A zajecia po szkole są najfajniejsze wpadaj w czwartek. :) Jak by co to napisz mi wiadomosc to sie udtawimy (w razie klopotów z lokalizacją)
odp. 2. Zrobłaś level test i idziesz na LR nr (gdzie nr oznacza poziom) Level Review jest omówiniem testu i żadko jest tam więcej osób niż 2. Zajęcia są jak były z tym że jest straszny tłok i trzeba się zapisywać 2 tygodnie wcześniej na niektóre z nich.
odp. na z góry daną odpowiedźxdo pojawiającego się zaraz pod tematem pytania :) Nie jesteś debilem :) Rozdzaj żeński :D
Pozdrawiam :D -
-
-
GesHu
Wkurwia mnie to grono, ze ciagle cos sie wali tu i przed chwila nie zamiescilo mi taaakiej wypowiedzi:/
Dzieki za info.
Faktycznie w szkole wole sobie nie strzepic jezyka; )
powtórze sie tylko tyle, ze nie chce mi sie strzepic jezyka w skole, bo wcale nie chce mi sie chodizc do nie j, moze jestem za stara :), za leniwa, za ...cokolwoiek. Zapisalam sie, bo dostalam z kolezanka bilet do Londynu, bez sensu, bo koszt biletu to 10x mniej niz koszt tego kursu ( 6 poziomów - ktos chce odkupic kilka poziomów?:]
Na zajecia dodatkowe z checia pojde, ale na raize nie mam czasu. A kiedy i na jakie chodzicie.
PS. Maja Fux i Ola Was chyba widizalalam w pon. w szkole jak czekalam na Bogusie (:/) bo siedzialyscie w kurniku :) i na gronku. Pozdrawiam -
Wujek
to grono to chyba wszystkich wkurwia...jest straszne bo pada caly cas......dobra rada... jak napiszesz wiadomosc to najpierw ja kopiuj zanim wyslesz wrazie jakby sidalo zebys nie musiala pisac ponownie. a co do szkoly to jest calkiem fajnie....tylko uwazaj w jakie towarzystwo sie wciagniesz bo tu sa takie niektore uczennice co tylko baluja i wogule sie nie ucza :P albo na gronie siedza i biednych nauczycieli obgaduja :) a co do zajec poza szkola to przyjdz raz a sie przekonasz jak jest....dzis kareoke w piano bar na chmielnej o 8 30.... -
Alicja
No normalnie chyba obraze sie tu na kogos.. :P takie zle slowa o najlepszych uczennicach to az nie wypada mowic :D -
Ja już się obraziłam. http://www.foch.pl i nic nie jest w stanie ułagodzić mojej złości poza zimnym browarkiem :D Więc czekam na wszystkich od 16 w piano :D Będę pić na smutno :D
-
Ps. Tak widziałaś na na gronie i kurniku, zawsze tak z Olą w chińczyka gramy :D
-
Anonim
taaa....nasze główne zajęcie w szkoel to gra na kurniku; -))))
Kuba, jakie uczenniece masz na myśli??
te z którymi imprezujesz?? :D
no wiesz, nie marudz, bo jeszcze sie dziewczynom coś odwidzi; -)))
a ja wyjątkowo planuje was dzisiaj odwiedzić na karaoke; -))
oczywiście po zajęciach i grze z Mają na kurniku; -)))))))))
-
Anonim
ojj tam :P czepiacie sie tego jezyka:P owszem wiem ze do czego innego sluzy.. ale tylko wiem(czyt.slyszalam )... bo przeciez jestem....:D nio i wszyscy wszystko:) :P -
-
Anonim
-
An proud owner of a scooter -_-
Witam :)
Mam do was takie pytanko na temat szkolki OS Jestem jej czlonkiem od niedawna i chcialem sie zapytac jak ulozyc sobie zajecia aby bylo "najlepiej" <wiem ze to pytanie powinienem skierowac do konsultanta ale Oni wiecznie nie maja czasu..pozatym chcialem sie zapytac o wasze zdanie> No i czy zajecia "pozaszkolne"sa warte polecenia i jak One wygladaja :) -
Alicja
Hej,
co do zajec pozaszkolnych to zapraszamy, sam sie przekonasz :) dla mnie bomba. Mozesz zaczac juz dzisiaj - karaoke - piano bar - chmielna - start 20.30 :)
A co do zajec w szkole.. to napewno powinienes raz w tyg chodzic na grup class, ale nie wiecej bo temat zajec jest ten sam przez caly tydz. a co dalej to ne wiem czego chcesz sie uczyc czy gramatyki, jak tak to grammar, jak chcesz pieknie mowic to fluency, pozostale zajecia tez sa ciekawe :) Ja staram sie robic w tyg tyle samo zajec z kompem i tyle samo z nauczycielem, bo wtedy jakos to rowno idzie..
pochodzisz troszke i sam sie zorientujesz :)
zapraszamy na pub nighty tam wszystko dokladnie wytlumaczymy :P
milego uczenia :) -
GesHu
W kazdym tyg. i komp. i nauczyciel??? Przeciez mnie mąż by z domu wyrzucil; P
A na jakich jestescie poziomach? Pochwalcie sie:> Ja sie przyznam, ze na 9 od...pól roku :D ( wyjasniam nie chodzilam przez ten czas :], wiec chyba musze sie teraz troszeczke pospieszyc :)
Pozdr. -
Wujek
co do tych zajec to prawie alicja dobrze mowi :) ale troszke za duzo z nauczycielami...wiem ze my jestesmy wspaniali ala ale jesli chodzisz na kompa 4 razy w tygodniu np. to na zajecia nie powinno sie tyle chodzic.....ogulnie to robi sie rowno ksiazke z kompem bo wtedy to ma jakis sens,,,, a co do zajec z nauczycielem to 2-3 to gora tygodniowo......lepiej dwa....bo jesli chodzisz czesciej to wykorzystasz wszystkie lekcje z poziomu w krotkim czasie i nie bedziesz mogl potem chodzic do konca poziomu,,,,, a to tez nie dobrze...wiec trzeba jakos to rozplanowac.... no i group class jest najwazniejsza.......wiec najlepiej jeden group class w tygodniu i jakis workshop albo club do tego...... -
An proud owner of a scooter -_-
Wlasnie zrobilem sobie rozpisko co gdzie i jak :) Mialem plany chodzenia czesciej na zajecia z nauczycielem ale zapomnialem ze na 1 poziomie jest tylko 20 :( .. ja mam narazie tylko jeden poziom zakupiony <9> Mam duze problemy z mowieniem..glownym celem moim jest zdac TOFL-a :) Zna ktos moze ten egzamin ?? -
Ja wiem o co chodzi, nie przystepowalam do niego jeszcze ale ma takowy zamiar. (Ale to po maturze bo narazie ta zżera mi strasznie duzo czasu)
co do pozomu ja sie nie bede przyznawac, ale moge powiedziec ze zaczynalam na 6-ym :P
- 1
- 2