-
korsyka
Witajcie,
czy ktos moze wie gdzie znalezc albo moze jest w posiadaniu jakis notatek do tego cudnego przedmiotu ? :) bede wdzieczna :) -
Anonim
-
Anonim
z birulą? z tego co pamiętam, to wszystko idzie toczka w toczkę z książką. w końcu to jego autorstwa. trzeba trochę czasu na nią poświecić, ale jeśli się opanuje książke (more or less) to niepowinien niczym zaskoczyć. -
korsyka
no niestety ja nie mam z birula ale jak rozumiem mozna sie oprzec na tym. A tytul jakis ? :) niech zgadne pewnie Modelowanie rzeczywistosci :)
-
-
Blazko
powiem tak:
birule poprawiam raz kolejny, po tym jak mi sie nie powiodlo rok temu.
Kryteria zaliczenia i oceniania (czyt punktacja teest) byly troche niezbyt sprawnie wyliczone.
Wiecie jak to ma byc w tym rroku??
Znow wielokrotny wybor z pkt ujemnymi??
(a ksiazka nie wystarcza- moglbym od kogos notatki pozyczyc??)
Dzieki
i pozdr. -
Anonim
tak samo, jakies grupy pytan po 3 i punkty ujemne. koszmar. za to ksiazke wykuc 3a na blache i powinno sie udac przesliznac na jakiejs 3 moze 4; ) -
Hohoniowa
-
korsyka
-
make a wish.
Ja mam książkę (z biblio) :] Jutro (w środe) będę ją kserować; Więc jak ktoś chętny to służę odpożyczeniem - jestem jutro od 12 do 15 15 w szkole :) -
paciul
na szczescie Iwo obnizyl nam prog zaliczenia na 45 pkt
i nadal odpowiedzi tak/nie i punkty ujemne
limit czasu - godzina
ale na nauke mamy jeszcze kupe czasu; ) -
Blazko
-
Anonim
Wlasnie dotarlo do mnie info, ze zaliczenie jest w formie zwyklego testu...?!
Testy wielokrotnego wyboru i punkty ujemne sa niezgodne z regulaminem egzaminow na SWPS, i ma sie to zmienic juz na 24 czerwca.
Czy wiecie cos na ten temat ? Czy to po prostu kolejna glupia plotka :[
-
Zuzia/ freewolna
bylam w bssie jakis miesiac temu, pytalam, Ivo moze ustalac zasady jakie mu sie podobają :/ -
Anonim
-
karoNINa
czy to prawda ze mozna miec własne notatki z wykladow biruli, na egzaminie?? :O -
make a wish.
ooo?? a to ciekawe by było... własne notatki fajnie :) a skąd to info? -
karoNINa
hmm czyli nie wiadome to jeszcze. info od zioma ze spiku ale nie wiem wlasnie czy to prawda heee?? kto chodzil na wyklady powinien wiedziec , ja nie chodzilam :)) -
Anonim
-
Etel
Na egzaminie można mieć notatki i książkę Biruli nawet :) Tylko książek mało egzemplarzy, ALE ja sobie jedną zeskanowałam :> i mam, tylko strasznie to ciężkie:/ Jak zoptymalizuję to chętnie się podzielę :)
Będzie dopsz! :) -
Anonim
Etel
czy ja bym mogl prosic o Twoja zeskanowana wersje?:)
Gapa ze mnie , oddalam jakis czas temu ksiazke z biblioteki i teraz nawet w ksiegarniach nie ma:(