SPIK [342]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • korsyka

Witajcie,
    czy ktos moze wie gdzie znalezc albo moze jest w posiadaniu jakis notatek do tego cudnego przedmiotu ? :) bede wdzieczna :)
  • Anonim

ja robię notatki z ksiązki:]
  • Anonim

z birulą? z tego co pamiętam, to wszystko idzie toczka w toczkę z książką. w końcu to jego autorstwa. trzeba trochę czasu na nią poświecić, ale jeśli się opanuje książke (more or less) to niepowinien niczym zaskoczyć.
  • korsyka

no niestety ja nie mam z birula ale jak rozumiem mozna sie oprzec na tym. A tytul jakis ? :) niech zgadne pewnie Modelowanie rzeczywistosci :)

• Blazko

powiem tak:
    birule poprawiam raz kolejny, po tym jak mi sie nie powiodlo rok temu.

Kryteria zaliczenia i oceniania (czyt punktacja teest) byly troche niezbyt sprawnie wyliczone.

Wiecie jak to ma byc w tym rroku??
    Znow wielokrotny wybor z pkt ujemnymi??

(a ksiazka nie wystarcza- moglbym od kogos notatki pozyczyc??)

Dzieki
    i pozdr.
  • Anonim

tak samo, jakies grupy pytan po 3 i punkty ujemne. koszmar. za to ksiazke wykuc 3a na blache i powinno sie udac przesliznac na jakiejs 3 moze 4; )
  • Hohoniowa

ma ktos moze ksiazke Modelowanie rzeczywisosci zeskanowana?
  • korsyka

ja tez sie pod tym podpisuje, jesli ktos ma to ja bardzo chetnie :)
  • make a wish.

Ja mam książkę (z biblio) :] Jutro (w środe) będę ją kserować; Więc jak ktoś chętny to służę odpożyczeniem - jestem jutro od 12 do 15 15 w szkole :)
  • paciul

na szczescie Iwo obnizyl nam prog zaliczenia na 45 pkt
    i nadal odpowiedzi tak/nie i punkty ujemne
    limit czasu - godzina

ale na nauke mamy jeszcze kupe czasu; )
  • Blazko

god damn it

niezly syf,
    mam nadzieje ze tym razem sie uda :)
  • Anonim

Wlasnie dotarlo do mnie info, ze zaliczenie jest w formie zwyklego testu...?!
    Testy wielokrotnego wyboru i punkty ujemne sa niezgodne z regulaminem egzaminow na SWPS, i ma sie to zmienic juz na 24 czerwca.
    Czy wiecie cos na ten temat ? Czy to po prostu kolejna glupia plotka :[
  • Zuzia/ freewolna

bylam w bssie jakis miesiac temu, pytalam, Ivo moze ustalac zasady jakie mu sie podobają :/
  • Anonim

sritutitupitupitu 3eba poprostu wykuc sie i zdac.
  • karoNINa

czy to prawda ze mozna miec własne notatki z wykladow biruli, na egzaminie?? :O
  • make a wish.

ooo?? a to ciekawe by było... własne notatki fajnie :) a skąd to info?
  • karoNINa

hmm czyli nie wiadome to jeszcze. info od zioma ze spiku ale nie wiem wlasnie czy to prawda heee?? kto chodzil na wyklady powinien wiedziec , ja nie chodzilam :))
  • Anonim

Birula mowil na ost. wykladzie...
  • Etel

Na egzaminie można mieć notatki i książkę Biruli nawet :) Tylko książek mało egzemplarzy, ALE ja sobie jedną zeskanowałam :> i mam, tylko strasznie to ciężkie:/ Jak zoptymalizuję to chętnie się podzielę :)
    Będzie dopsz! :)
  • Anonim

Etel
    czy ja bym mogl prosic o Twoja zeskanowana wersje?:)
    Gapa ze mnie , oddalam jakis czas temu ksiazke z biblioteki i teraz nawet w ksiegarniach nie ma:(
| |

OFICJALNE GRONO ELITARNYCH STUDENTÓW - SWPS !!!!! kierunek: [S]POŁECZNA [P]SYCHOLOGIA [I]NFO...

Społeczna Szkoła Podstawowa nr 4, Klasa A

Zapisz się do klasy

Strona 1/1

Anonim

Anonim

Anonim

Anonim

M.

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki