SPIK [342]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

witajcie,mam pytanie czy macie może materiały od dr Milewskiego? Szukałem ich na stronie naszej szkoły ,ale tam jest tylko jeden wykład ,a na tej stronce co miały być czyli http://www.cdclan.org/milewski/EC niestety też ich nie ma.Jak ktoś może niech poratuje,bo jutro egzamin.
    Pozdrawiam
  • Etel

ja też niestety nic nie znalazłam, tylko pod Krzysztofkiem jego wykłady wiszą, a u Milewskiego nic :( dołączam się zatem do prośby..
  • Anonim

Mi sie udalo je sciagnac, dajcie mejle to wam przesle:)
  • Anonim

ok tarbah@interia.pl ,z góry wielkie dzięki
  • Zuzia/ freewolna

poprostu adres stronki to http://www.codclan.org/milewski bez EC na koncu.
  • Zuzia/ freewolna

a poza tym przedz chwila zalozylam na gronie swpsowskim temat do tego egzaminu; ]
  • Anonim

z tych przykładowych pytań to pamiętam ,że jedno było o smsa (chyba brzmiało co było pierwsze:SMS,MMS...itd) i jeszcze jedno jakie sobie przypominam to o funkcjonowanie GPSu (z zajęc pamietam ,że chociło chyba o pomiar odległości z 2 satelitów i porównanie go).Dodatkowo na zajęciach podkreślał znaczenie marketing mix (czy jak kto woli 4 P),trzeba wiedzieć co to jest SWAT.JAk byście mieli jakies dodatkowe sugestie czy jakieś pytania to piszcie prosze.
    Zupełnie natomiast nie wiem czego można sie spodziewać z pierwszej częsci naszych wykładów.
  • Zuzia/ freewolna

no wlasnie.. ja to sie glownie o krzysztofka martwie :\ zwlaszcza ze z tego jego tekstu, który w sumie jest ciekawy, ale tak na poczytanie sobie na dobranoc a nie jako materiał do egzaminu, to niewiele faktów zostało mi w glowie..
    wlasciwie to zadnego faktu sobie nie moge przypomniec :\
    ups
  • Zuzia/ freewolna

bylabym wdzieczna jesli ktos by mi przeslal wyklad 2!! bo mis sie sciaga ale nie otwiera :\ kurcze. tylko ze pewnie jak mi przeslecie to tez sie nie otworzy .. ale jak ktos moze to na maila: zoozana@op.pl
  • Anonim

fakt ,wydaje mi się ,że z tego tekstu to ważna jest tabelka z podziałem społeczeństw ,wyróżniki społ.informacyjnego i ew.ten podział na ery konwencjonalną,komunikatywną i sztuczną.Reszta jest sprawą polemiki i pytań bez odpowiedzi,ale to moje zdanie :)
  • Etel

GPS - 3 satelity i triangulacja, z 2 w życiu byś nie skumał gdzie jesteś;P a dla samolotów 4, bo jeszcze wysokość:)
    i nie SWAT bo to nie jednostka specjalna, tylko SWOT :P
    w zeszłym roku bylo pyt o to gdzie się w Polsce testuje nowe technologie i takie tam ,a ale to chyba wszysycy wiedzą, nie?;) a jak nie to w Poznaniu :]
  • Anonim

hahahaha :) nie no ,spoko, spoko pierwszego nie wiedziałem a z tym SWOTEM to literówka :)) choc o jednostki specjalne mógłby się dla nabica punktu zapytac hehe.O poznaniu mówił na zajęciach wiec faktycznie może sie to pojawić.
    A macie jeszcze jakies sugestje po przeczytaniu tego tekstu Spłeczeństwo informacyjne i rozwój społeczny???
  • Zuzia/ freewolna

ja sie zastanawiam czy o jakies nazwisko albo date nie spyta (krzysztofek) ale to by bylo swinstwo chyba
  • Anonim

No to skoro sie otwieraja to nie bede przesylac, ja dopiero skonczylam pisac prace na inne jutrzejsze zajecia i nie wiem czy zdolam sie czegos na ten egzamin nauczyc:D
  • Etel

wystarczy ściągnąc nowa wersje adobe readera i sie otwarzy.
    reader siedzi dokładnie w tym miejscu:

http://tinyurl.com/6jo8r

:)
  • Etel

póki co zabieram się za slajdy.. eh.. nie wiem czy przebrnę przez te 50 stron Krzysztofka o społeczeństwie informacyjnym.. da się to w ogóle czytac?; )
  • Etel

ej, a ten raport roczny z Brief'a i raport miesięczny z jobpilot.pl tesh czeba czytać? :| co to w ogóle jest??
  • Anonim

to bylo dla ciekawskich...
  • Etel

yyyy... ale co?;) społeczeństwo informacyjne Krzysztofka, czy raporty Milewskiego? :|
  • Zuzia/ freewolna

raporty byly dla ciekawskich; ] "spoleczenstwo informacyjne" niestety trzeba przeczytac. Ja wlasnie brne przez to po raz drugi bo mam wrazenie ze po pierwszym przeczytani nic mi we lbie nie zostalo :\
| |

OFICJALNE GRONO ELITARNYCH STUDENTÓW - SWPS !!!!! kierunek: [S]POŁECZNA [P]SYCHOLOGIA [I]NFO...

Społeczna Szkoła Podstawowa nr 4, Klasa A

Zapisz się do klasy

Strona 1/1

Anonim

Anonim

Anonim

Anonim

M.

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki