-
Anonim
-
make a wish.
-
Anonim
zgodze sie. miziolek genialny jest. a ten specjalizacyjny ktory terz prowadzi w poniedzialki zapowiada sie bardzo smakowicie...
ja bym dodal do tego jeszcze kwn z zeszlego semestru.. ale tylko czesc o fraktalach. to bylo fajne. -
Anonim
-
-
Guta
dynamiczna psychologia psychopatologii psychologii zdrowia w kontekscie palenia na przererwach i pasta cafowania;] -
Anonim
KTOŚ CHODZI NA "STUDIO SZTUKI" czy jakoś tak? z SYCHĄ ... :] ja tym zajęciom daje 10/10...choć na nie nie udało mi się zapisać :] :P -
Anonim
ja to kiedys mialem... wycinanki sie robilo, kleilo i malowalo. fajowe zajecia. w tym roku sie nie zapisalem na studio sztuki bo mi czasu zabraklo :( ale mysle ze da sie to nadrobic za rok. -
Grono.Net
Tez bym sobie pochodzil do Sychy, ona mi na 1 roku powiedziala ze mam najladniejsza prace i moglem zabrac do domu. :) -
Piotr
-
Hohoniowa
ja jutro mam studio sztuki -zobaczy sie co to za cudo, ale pamietam, ze prowadzaca raczej spoko jest -
Piotr
Tak Pani Ewa Sycha jest bardzo O.K
Żałuję że się nie mogłem zapisać :/ -
angelique
ja popieram tych wszystkich, ktozy cenia-kochaja-fascynuja sie miziolkiem oraz sycha..choc do sychy mam zazalenie, ze moim zadniem za malo z siebie daje na zajicach, za malo przekazuje tego co wie z racji doswiadczenia...mogla by wykozystujac swoja wiedze i na bazie tego co robia mniej lub bardziej profesjonalni ludize z brazy (roznj) pokazywac nam na co warto zwracac uwage tworzac cos...dzieki temu moze nas uwrazliwic na owiele wiec a nizeli w przyspaku tyko prac twprzonych przez nas...
kiedys ktos powiedizla, ze ztreba sie uczyc na cudzych bledach, bo mamy za malo czasu by uczyc sie na swoich :-)
oprocz tego popieram zajecia u ani waligorskiej:-)
!!! mam prosbe wypoiwedzcie sie ktoresgos dnia ci ktorzy wzieli w tym semstrze modul z komunikacji wizulanej czyli zajecia z warem, przybos itp. chce wiedziec ile sa warte..to moze jednka zapisze sie na nie za rok - dziekuje!!
jeszcze jedno, bo cos sie rozgadalam...na spiku jest kilka naprawde dobrych pomyslow na zajecia, ale brakuje niekiedy dobrych prowadzacych...i czegos jeszcze tez!!
jakas sie robie sentymentala..bo zostalo mi mniej lat studiowania niz wiecej:-( -
Anonim
-
Anonim
dodam o super fakultecie:
socjologia przestrzeni
jesli kogos tematyka interesuje
zapraszam.
a i nie trzeba bedzie egzamu pisac tylko
przeanalizowac fragment miasta :P
w koncu cos ciekawego i praktycznego :> -
Anonim
z kim ten FAQLTET ? łee fragment miasta? a może być moje ziom osiedle !; ] YELLONKY :D -
negative
a sa jakiekolwiek "ulubione" zajecia SPIKowe !!??? bo jakos przez 4 lata nie zauwazylem. -
Anonim
P-H :P
jak chcesz mozesz i twoje "łaki"; P
wyklad jest w pt o 12, w tej chwili nie pamietam nazwiska.
ale kolo gada bardzo obrazowo,
taki "inny miziolek" ???
no moze bez przesady; )
ale jego gadki o uliczkach i gotyckich katedrach paryza byly super.
przyjdz i sprobuj :P
-
Anonim
piątek o 12:00 heh akurat mam jedyne w ten dzień ćwiczenia... ..
ps. nie łąki tylko piękne ogrody rozprzestrzeniające się pomiedzy legendarnym osiedlem :] pęknych budowli :P -
No black and white in the blue
spik to głównie duza zawartość zajęć tak zwanej "kupy spikowej" ale są tam takie perełki jak Miziołek, dziwny to typ super fachowiec ale zarozumiały troszkę niekonkretny ale opowiada fascynująco no oczywiście jeśli ktoś lubi sztukę :) -
paciul
a mi oprocz Miziołka i Waligórskiej podobal sie jeszcze Interaction Design z Bartkowskim, Doleżkiem i Wójcickim - uczą nareszczie czegoś związanego z naszym kierunkiem