S.P.nr.189/gim128 WAWA Rembertów [173]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paula

Moi Drodzy....!!!
    Opisujcie tutaj różne akcje, które powstały z inicjatywy uczniów a nie nauczycieli. Bo tak szczerze to już mam dość gadki o nauczycielach:/Więcej niestety nie napisze bo niestety czasu nie mam.
  • Anonim

hmmm...mysle...mysle...o mam ?! wlasnie mi sie przypomnialo jak kiedys jakas klasa ogladala film i tak sie jakos zlozylo, ze konczyli na przerwie...a modne w tamtym czasie byly zegarki z pilotem od tv...moj kolega podszedl do drzwi, delikatnie je uchylil i wylaczyl im TV ...hehe ale wszyscy zrobili miny kiedy to zdarzenie powtorzylo sie kolejno kilka razy...jakies duchy czy cus...
  • Anonim

hehe albo nigdy nie zapomne jak w szostej klasie koledze z plecaka wyskoczyly trzy biale myszki...haha, wszystkie dziewczyne w krzyk i na ławki...buahahaha...z jego tłumaczenia wynikło to ze myszki musialy mu sie w nocy schowac w tornistrze...sprzyciarze...TO PINKI TO PINKI JEST I MÓZG MÓZG MÓZG...
  • Mariusz

swego czasu z inicjatywy uczniów było kilka telefonów że w szkole jest bomba:).jednak po komunikacie dyrekcji że przy następnym takim telefonie będziemy musieli odrabiać lekcje w sobote "alarmy bombowe" się skonczyły...
  • Paula

moja klasa wpadła na wspaniały pomysł walki na dezodoranty na wspólnym wfie chłopców i dziewczynek we wtorek. Wiadomo wszczyscy chcemy zaoszczędzić na tego typu specyfkach mając 13 lat więc każdy przyniósł co najtańsze. Walczyliśmy całą przerwę. Śmierdziało potem w całej szkole:/ i dostaliśmy opierdol od Posmyk. Fajnie było...Nie to co teraz, że od idiotek od razu wyzywają.
  • Anonim

skladam szczere wyrazy szacunku za inwencje twórcza... to powino sie stac sportem narodowym...olimpiada tez wchodzi w gre... sponsorów juz mamy...adidas...puma...rexona. ..lider price :P
  • Paula

ja miałam Fa..taki cytrynowy. Ochydny był, ale przydał się do tej walki. Teraz to na wf nie chodzi moja klasa, ale za to miałam walke na wode z Barbie i głowę obwiązaną bandażem oraz byłam przyklejona taśmą klejącą do przystanku w Aninie i na Płowieckiej....
  • Anonim

o jakiej wodnej bitwie mówisz?
  • Paula

wtedy miałam butelkę z wodą...i w łazience na pierwszym pietrze mnie oblałaś i chyba kogoś jeszcze...potem ja ciebie chciałam, lecz ty schowałaś się za Majkelem i nie mogłam...
    Ja już nawet tego nie pamiętam, ale jakoś tak było...Wiem, że wycierałam podłogę w kiblu bo cała mokra była.
  • Anonim

oo barbie; ] haha nie moge odrazu mi sie przypomniala akcja z hulajnogą :] ........a teraz do teamtu akcja szkolna to byla smiechowa jak wysmarowali smalcem krzeslo babie od chemi(bylo po 60) i sie zjebala hahaah albo jak na fizie u malinowskiej kaktusa podpalili a on klnela pod nosem na ludzi za oknem ze opony pala :)
  • Anonim

>>"(byla po 60)<< sry for mistake :)ale reszty nie chce mi sie poprawiac :)
  • Grono.Net

"wspólnym wfie chłopców i dziewczynek we wtorek" => Nie ma to jak dokładność:D:D

To wy podpaliliscie pewnie mojego kaktusa Grrrrrr:[ *Sala od fizyki jest sala Kuroni, która jest (była) moja wychowawczynią i na poczatku roku przyniosla do klasy kaktusa* Mial zielona doniczke?:>:[
  • Anonim

nic nigdy nie przebije prezerwatywy na klamce od pokoju nauczycielskiego - dowcip autorstwa mojego i mego przyjaciela Ostoya - pozdro chłopaku!!
  • Paula

no to gratuluje...prezerwatywy fajna sprawa!
  • Anonim

my mielismy podobne tylko ze na drzwiach od gegry obmaleną podlozyli :) (z tym ze to nie ja:) :)
  • Grono.Net

Łukasz bys odpowiedzial mi no:P
  • Anonim

hmm prawdobodobnie to byl twoj kaktus :p ale tam w h... jest kaktusów :P
  • Grono.Net

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr:[
    zabije:D
  • Anonim

uwazaj...to jest prywatne publiczne grono... nie miejsce na pogrozki... osobiscie radzilbym wyslalac mu jakas koperte z waglikiem... uzycze adresu :P...
  • Grono.Net

ooo dzieki:D pomysl doskonaly:):):) tylko nie mam waglika;/
| |

Grono to powstalo z mysla o osobach(zarowno uczniach jak i absolwentach) ktore chca powspominac chwi...

Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 189; patron: Marszałek Józef Piłsudski

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)