• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nosicie biodrówki z paskami czy bez ?
  • Anonim

z paskiem :P
  • zuzia

jasne ze z paskiem:) spadaja mi bez niego:P...a tego nie lubie:)
  • Anonim

<lol> Mam ten sam problem, spaaadają mi jak nie mam paska, wystarczy ze sie nachylę i juz, a nawet jak norlamnie ide, to nieraz mi spadaja xP
  • meraviglia

Ja tam bez paska noszę
  • . . .

heh. . . a ja nosze z paskiem bo inaczej by mi spadły
  • Cioccolatto

heh, ja tez.... ngdy nie moge znalezc w moim rozmiarze, wiec musze nosic :) ale paski sa super !!!!!!!
  • Karoliś

ja teraz pasków prawie wogole nie nosze bo spodnie mam dobre( nie jestem gruba :)) ale najbardziej lubie mój pasek z ćwiekami :)
  • zuzia

>Show me what you can!!! napisała:
    >Ja tam bez paska noszę
    >a co lubisz jak ci stringi na przyklad widac? dlatego nie nosisz...?czy moze poprsotu zawsze kupujesz spodnie w twoim dopasowanym rozmiarze i poprsotu niepotrzebny ci pasek..?:)

• Cioccolatto

o rany, to jest takie beznadziejne jak przy biodrowkach widac majtki :/ zalosnie to wyglada. najlepiej albo z paskiem nosic, albo dopasowane spodnie...
  • Anonim

są przecież gacie biodróki np w H&M albo w Cubusie... ale te gacie są beznadziejne bo ci rów wychodzi .....

ja czasami z paskiem i czasami bez ale raczej bez..ostatnio kupiłam sobie w reporterze taki pasek z wielkim foloverem fajny; ]
  • peggysue

zamiast paska można użyć sznurowadło....:P jak ja; ]
  • •●ღ Ewelka ღ●•

zawsze z paskiem :)
  • Paulson.

tez z Paskiem :)
  • Anonim

z paskiem:D
  • asia

z paskiem;)
  • Anonim

z paskiem :D
  • Anonim

ja tam bez paska bym nie przezyla to jest taki fajny dodatek uwielbiam je:)
  • Cioccolatto

A propos paskow... Ja od jakiegos czasu szukam fajnych, ale juz za bardzo nie wiem gdzie... Macie jakies namiary? :)
  • Anonim

ja poszukuje fajnego paska z ćwiekami ale nie moge nigdzie znaleźć ! :(
  • 1
  • 2
| |

dla miłośniczek spodni biodrówek !!; ) ale także dla meżczyzn którzy uwielbiają patrzec na dz...

Fotki

Miejsca grona (0)