-
Anonim
-
-
Anonim
Tu nie ma nic śmiesznego Robercik...
W mińsku coraz więcej reprezentantów Calibra Tim...
Trza płakać :) -
LUKAS
To niejest śmieszne to jest żalosne...
Takie filmiki tworza stereotypy, głupie stereotypy... -
-
Anonim
pewnie, że głupie ale doszło do tego, że widząc jadącą Calibrę jesteś w stanie mniej więcej przewidzieć kto się nią porusza :) -
Anonim
co do calibry jest to maxymalnie stereotypowa fura
Beemka jeszcze traz na jakis czas ma normalnego kierowca ale w claibrze ciezko takiego znalezc
a co do kawalkow zjezdzajacych bete ..to nawet sa fajne:)wszystko trzeba umiec obrocic w zart inaczej mozna zwariowac w tym swiecie:)
Beta Bawwwra nowa czy stara....:P to jest odbry kawalek:D
-
Poprostu Dominik
a ja tam lubie calibry mój wujek ja ma i to całkiem fajny wozik tylko ze on ja katuje i to ostro -
Poprostu Dominik
ja mam zamiar kupic sobie supre ale to na 18 jak wyjme kase z konta :P na takie cos za 40 tys mnie stac:) i bende ta jego calibre z fakerem zegnał:D -
Poprostu Dominik
http://youtube.com/watch?v=h7aZN0yw... fajna muzyka i ciekawie zmodyfikowane furki:P -
♥♥)Y(@Ry$IEŃk@♥♥
-
Anonim
-
Poprostu Dominik
ale to dopiero za 1.5 roku:( 18 musze miec ale na supre mnie stac; ) fajna zajawka na tył napend 3 litry silnik -
-
Anonim
-
Anonim
-
Poprostu Dominik
nie wiem jeszcze jaką wersje mam ochote kupic za pół roku jak będę miał 17 i niech sto do 18 a ja przez ten rok cos przy nię poszperam za kieszonkowe moze kupie jakies dodatki na alegro :P zeby taniej było sądze ze przez ten czas jak by matka z norwegi przyjezdzała to sama by dupsko woziła:D -
Poprostu Dominik
najbardziej mi sie podoba to ze supra to zadkosc miałem ochote na eclipsa z 1997roku jezdzi pare takich po mmz tylko ze własnie w tym problem ze one są a ja chce samochód który jest zadkoscia :D teraz jak skoncze za 3miechy szkołe(gimnazjum:P)(opuznienie :D) to moze ze wyjade z matką do norwey pracowac na samym sprzątaniu na 1 miech bym miał ok 12tys no i 4 mieszki i kupuje za swoje supre:D a potem zaspokajam manie szybkosci i milego zapachu spalonej gumy:D -
Anonim
pamietaj ze utrzymanie fury to drugi koszt:) ktory jest zazwyczaj wiekszy niz jego kupno:D -
Poprostu Dominik
szczerze to ja o kase sie nie martwie;) mam matke sponsora :D wiesz o co chodzi:) bo jezeli ja jej nie widze po 4 miechy to za to musi jakos płacic;) sama ma passata fajna furka miło sie w srodku siedzi 2.0 TDI intelculer jebniecie ma ale w nim liczy sie wygoda :D -
Anonim
narazie tez jestem sponsorowany ale pamietaj..skonczysz szkole i mama powie- do roboty:D i supra bedzie jezdzila do momnetu kiedy nie zaczniesz dobrze zarabiac w garazu;) mnie to sie tez tyczy]:->
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Mińsk Mazowiecki
- Załóż własne grono tematyczne