StreetRacing MMz [128]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nowy filmik; p
    http://youtube.com/watch?v=bGmLzkrG...
  • ^^

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEE
    Tylko nie CALIBRA TEAM :P
  • Anonim

Tu nie ma nic śmiesznego Robercik...
    W mińsku coraz więcej reprezentantów Calibra Tim...
    Trza płakać :)
  • LUKAS

To niejest śmieszne to jest żalosne...

Takie filmiki tworza stereotypy, głupie stereotypy...
  • Anonim

pewnie, że głupie ale doszło do tego, że widząc jadącą Calibrę jesteś w stanie mniej więcej przewidzieć kto się nią porusza :)
  • Anonim

co do calibry jest to maxymalnie stereotypowa fura

Beemka jeszcze traz na jakis czas ma normalnego kierowca ale w claibrze ciezko takiego znalezc

a co do kawalkow zjezdzajacych bete ..to nawet sa fajne:)wszystko trzeba umiec obrocic w zart inaczej mozna zwariowac w tym swiecie:)

Beta Bawwwra nowa czy stara....:P to jest odbry kawalek:D
  • Poprostu Dominik

a ja tam lubie calibry mój wujek ja ma i to całkiem fajny wozik tylko ze on ja katuje i to ostro
  • Poprostu Dominik

ja mam zamiar kupic sobie supre ale to na 18 jak wyjme kase z konta :P na takie cos za 40 tys mnie stac:) i bende ta jego calibre z fakerem zegnał:D
  • Poprostu Dominik

http://youtube.com/watch?v=h7aZN0yw... fajna muzyka i ciekawie zmodyfikowane furki:P
  • ♥♥)Y(@Ry$IEŃk@♥♥

:))))
  • Anonim

patrz Domin jak juz panna sie cieszy:D kupuj supre:D
  • Poprostu Dominik

ale to dopiero za 1.5 roku:( 18 musze miec ale na supre mnie stac; ) fajna zajawka na tył napend 3 litry silnik
  • ^^

no prosze na supre go stac... pozazdrościc
  • Anonim

ale bedziesz kupywal ta rz? z twin turbo czy natural aspiration;>
  • Anonim

nie nie pewnie TwinTurbo zeszperowaną.
  • Poprostu Dominik

nie wiem jeszcze jaką wersje mam ochote kupic za pół roku jak będę miał 17 i niech sto do 18 a ja przez ten rok cos przy nię poszperam za kieszonkowe moze kupie jakies dodatki na alegro :P zeby taniej było sądze ze przez ten czas jak by matka z norwegi przyjezdzała to sama by dupsko woziła:D
  • Poprostu Dominik

najbardziej mi sie podoba to ze supra to zadkosc miałem ochote na eclipsa z 1997roku jezdzi pare takich po mmz tylko ze własnie w tym problem ze one są a ja chce samochód który jest zadkoscia :D teraz jak skoncze za 3miechy szkołe(gimnazjum:P)(opuznienie :D) to moze ze wyjade z matką do norwey pracowac na samym sprzątaniu na 1 miech bym miał ok 12tys no i 4 mieszki i kupuje za swoje supre:D a potem zaspokajam manie szybkosci i milego zapachu spalonej gumy:D
  • Anonim

pamietaj ze utrzymanie fury to drugi koszt:) ktory jest zazwyczaj wiekszy niz jego kupno:D
  • Poprostu Dominik

szczerze to ja o kase sie nie martwie;) mam matke sponsora :D wiesz o co chodzi:) bo jezeli ja jej nie widze po 4 miechy to za to musi jakos płacic;) sama ma passata fajna furka miło sie w srodku siedzi 2.0 TDI intelculer jebniecie ma ale w nim liczy sie wygoda :D
  • Anonim

narazie tez jestem sponsorowany ale pamietaj..skonczysz szkole i mama powie- do roboty:D i supra bedzie jezdzila do momnetu kiedy nie zaczniesz dobrze zarabiac w garazu;) mnie to sie tez tyczy]:->
| |

StreetRacing MMz i wszytko jasne :)... zapraszam do obejrzenia klipów ze spotów

Miejsca grona (0)