StreetRacing MMz [128]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • I am who I am

szukam chetnego na cwiartke...jestem w minsku do wtorku...pisze sie ktos??
  • Anonim

ja bardzo chetnie sie pisze :D
  • ^^

widze ze opis gygy działa :)

i ja moge złoic subaru; )
  • I am who I am

kiedy i gdzie?:) dzis wieczorem czy jutro?
  • ^^

pasuje mi dzis 23, cxzekam na propozycje miejsca na PW :)
  • Anonim

to subaru czy ferrara? ja liczylem na ferrari - w koncu takie ladne foto na profilku; )

dla mnie i dzis i jutro wieczor pasi - 23:00. Miejsce zaproponuj Ty - czekam na wiadomosc do 19:00 potem nie ma mnie przy kompie.
  • I am who I am

dzis 23 to bede pijany w sekcji:P jutro moze byc,ale co do miejsca to w mmzcie sie jeszcze nie scigalem wiec ja go nie wybiore...
  • Anonim

w takim razie do jutra. Miejsce wybiore ja.
  • Anonim

Oferta nadal aktualna? Z checia sie przylacze.
  • ^^

Luke niech wymysli czas i miejsce ja tyz chce :D
  • I am who I am

no to czekamy na konkretny termin i miejsce. Proponuje spotkac sie ok 21-22
  • ^^

narazie sensu nie widze; )
    4 łapy sobie poradzą ale nie jedna oś na mokrym asfalcie
  • Anonim

ja tez nie widze sensu poki co... wiec moze jutro...
  • I am who I am

no w sumie racja,ciezko by Wam bylo. jutro niestety bede juz w sopocie...ale odezwe sie nastepnym razem jak zawitam do mmztu
  • I am who I am

no i subaru juz sie nie poscigam... jacys chetni na starcie z niemiecka motoryzacja dla odmiany??:)
    oczywiscie jak troche nam sie ociepli
  • ^^

3 litry w tdi 240 KM, 2500kg, 7.8s do 100... ziew...

już nawet nie chce mi się nic ambitnego pisać na Twoje głupie posty, z których w konsekwencji i tak nic nie wynika... chwalisz się czy żalisz...?
  • I am who I am

po pierwsze cwaniaczku to jak juz cos piszesz to sprawdsz dobrze zeby znowu nie wyjsc na idiote...

seryjnie 3.0 TDI ma do setki 5,9 do czego Twoja padlina pewnie sie i tak juz nie zblizy.

A seryjnie jak zdajesz sobie sprawe nie znaczy ze tak zostawione wiec jak jestes taki mocny to moze umowimy sie na sciganie na powaznie i postawisz troszke pieniedzy na swoje "cudo" ???

po 2 z mojej ostatniej propozycji nic nie wyniknelo bo Wasze sciganie jest uzaleznione od warunkow pogodowych ktorych akurat nie bylo...

• Anonim

hmm.. byli chetni ale sam sie wycofales ostatnim razem traktujac reszte niepowaznie i zwalajac na pogode. Obawiam sie ze nie znajdzie sie juz nikt chetny zeby tracic czas na ustawianie sie z Toba. A na przyszlosc jesli chcesz sie poscigac to szukaj sobie lepszych od siebie przeciwnikow a nie znecasz sie nad slabszymi autami.
  • I am who I am

>^^ napisał
    >narazie sensu nie widze; )
    >4 łapy sobie poradzą ale nie jedna oś na mokrym asfalcie

potem Ty dopisales

>Ukasz napisał
    >ja tez nie widze sensu poki co... wiec moze jutro...

wiec nie mow prosze ze ja sie wycofalem traktujac innych nie powaznie....

a co do samochodow to chyba kazdy z nas robi to dla zabawi i zaloze sie ze scigales sie juz zarowno z lepszymi jak i gorszymi autami i nie mialo to znaczenia prawda??

• ^^

heh, nie wiem jak do Ciebie dotrzeć.
    Niby taki poważny a zachowuje się jak obrażony gówniarz.
    Mógłbym dalej prawić wywody o tym że 5.9 może i ma... ale co najmniej 4 litry i ponad 300KM, tylko po co? Żeby udowodnić Ci że to nie ja jestem idiotą? Nie będę taki płytki i nie zniżę się do poziomu Twojej elokwencji...

Idąc dalej bystrzacho.
    Piszesz jedno zaraz sobie zaprzeczasz. Czy Ty kiedy kolwiek ścigałeś się "na poważnie" o gotówkę?
    Za cienki w uszach bolek z Ciebie

Jak już tak bardzo zależy Ci na wyścigach o gotówkę to Ty zaproponuj stawkę a ja miejsce.
    Kolejny Rally Mińsk Mazowiecki. Pasuje?

Oświeć mnie i to czytających co namodziłeś pod maską.
    Modyfikacja programu?

Może swift nie jest tak luksusowym i pięknym wozem jak Twoje audi, ale przypomnij sobie że te 2 czy 3 lata temu jeździłeś czymś bardzo podobnym, z tym wyjątkiem że wtedy mogłeś sobie pomarzyć o przyspieszeniu jakie w tej chwili ma ta "moja padlina".

I na koniec, cytujesz nasze wypowiedzi z przed roku. Jaki to ma sens?

masz, poczytaj sobie
    http://www.polskajazda.pl/Samochody...
  • 1
  • 2