- 1
- 2
-
I am who I am
szukam chetnego na cwiartke...jestem w minsku do wtorku...pisze sie ktos?? -
Anonim
-
-
I am who I am
-
-
-
Anonim
to subaru czy ferrara? ja liczylem na ferrari - w koncu takie ladne foto na profilku; )
dla mnie i dzis i jutro wieczor pasi - 23:00. Miejsce zaproponuj Ty - czekam na wiadomosc do 19:00 potem nie ma mnie przy kompie. -
I am who I am
dzis 23 to bede pijany w sekcji:P jutro moze byc,ale co do miejsca to w mmzcie sie jeszcze nie scigalem wiec ja go nie wybiore... -
Anonim
-
Anonim
-
-
I am who I am
no to czekamy na konkretny termin i miejsce. Proponuje spotkac sie ok 21-22 -
narazie sensu nie widze; )
4 łapy sobie poradzą ale nie jedna oś na mokrym asfalcie -
Anonim
-
I am who I am
no w sumie racja,ciezko by Wam bylo. jutro niestety bede juz w sopocie...ale odezwe sie nastepnym razem jak zawitam do mmztu -
I am who I am
no i subaru juz sie nie poscigam... jacys chetni na starcie z niemiecka motoryzacja dla odmiany??:)
oczywiscie jak troche nam sie ociepli -
3 litry w tdi 240 KM, 2500kg, 7.8s do 100... ziew...
już nawet nie chce mi się nic ambitnego pisać na Twoje głupie posty, z których w konsekwencji i tak nic nie wynika... chwalisz się czy żalisz...? -
I am who I am
po pierwsze cwaniaczku to jak juz cos piszesz to sprawdsz dobrze zeby znowu nie wyjsc na idiote...
seryjnie 3.0 TDI ma do setki 5,9 do czego Twoja padlina pewnie sie i tak juz nie zblizy.
A seryjnie jak zdajesz sobie sprawe nie znaczy ze tak zostawione wiec jak jestes taki mocny to moze umowimy sie na sciganie na powaznie i postawisz troszke pieniedzy na swoje "cudo" ???
po 2 z mojej ostatniej propozycji nic nie wyniknelo bo Wasze sciganie jest uzaleznione od warunkow pogodowych ktorych akurat nie bylo...
-
Anonim
hmm.. byli chetni ale sam sie wycofales ostatnim razem traktujac reszte niepowaznie i zwalajac na pogode. Obawiam sie ze nie znajdzie sie juz nikt chetny zeby tracic czas na ustawianie sie z Toba. A na przyszlosc jesli chcesz sie poscigac to szukaj sobie lepszych od siebie przeciwnikow a nie znecasz sie nad slabszymi autami. -
I am who I am
>^^ napisał
>narazie sensu nie widze; )
>4 łapy sobie poradzą ale nie jedna oś na mokrym asfalcie
potem Ty dopisales
>Ukasz napisał
>ja tez nie widze sensu poki co... wiec moze jutro...
wiec nie mow prosze ze ja sie wycofalem traktujac innych nie powaznie....
a co do samochodow to chyba kazdy z nas robi to dla zabawi i zaloze sie ze scigales sie juz zarowno z lepszymi jak i gorszymi autami i nie mialo to znaczenia prawda??
-
heh, nie wiem jak do Ciebie dotrzeć.
Niby taki poważny a zachowuje się jak obrażony gówniarz.
Mógłbym dalej prawić wywody o tym że 5.9 może i ma... ale co najmniej 4 litry i ponad 300KM, tylko po co? Żeby udowodnić Ci że to nie ja jestem idiotą? Nie będę taki płytki i nie zniżę się do poziomu Twojej elokwencji...
Idąc dalej bystrzacho.
Piszesz jedno zaraz sobie zaprzeczasz. Czy Ty kiedy kolwiek ścigałeś się "na poważnie" o gotówkę?
Za cienki w uszach bolek z Ciebie
Jak już tak bardzo zależy Ci na wyścigach o gotówkę to Ty zaproponuj stawkę a ja miejsce.
Kolejny Rally Mińsk Mazowiecki. Pasuje?
Oświeć mnie i to czytających co namodziłeś pod maską.
Modyfikacja programu?
Może swift nie jest tak luksusowym i pięknym wozem jak Twoje audi, ale przypomnij sobie że te 2 czy 3 lata temu jeździłeś czymś bardzo podobnym, z tym wyjątkiem że wtedy mogłeś sobie pomarzyć o przyspieszeniu jakie w tej chwili ma ta "moja padlina".
I na koniec, cytujesz nasze wypowiedzi z przed roku. Jaki to ma sens?
masz, poczytaj sobie
http://www.polskajazda.pl/Samochody...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Mińsk Mazowiecki
- Załóż własne grono tematyczne