-
I am who I am
Wywody mozesz sobie prawic Panie specjalisto od osiagow aut, ale z faktami niestety nie ma to za duzo wspolnego...
http://www.audi.pl/modele/a5/a5/dan...
myslisz ze ludzie ktorzy robili ten samochod znaja sie mniej od Ciebie i pisza to sobie tak z nudow??
I po huj piszesz o czyms o czym nie masz pojecia?? widziales jak sie scigam, widziales z kim sie scigam ze oceniasz jak to robie? To ze Ty startujesz w oficjalnych rajdach, cwiczysz na torze i raz na jakis czas zlapiesz sie z kims noca czyni z Ciebie tak doswiadczonego racera???
Zapraszam na lotnisko w Gdyni w kazda pierwsza srode miesiaca
o polnocy, wtedy bedziesz mogl ocenic jak jezdze.
Co do sprawdzenia sie miedzy nami, skoro uwazasz ze Twoje 7,3 ktore masz wpisane na jezdzie polskiej wystarczy na moje (wedlug Ciebie 7,9) to prosze bardzo, stawka dla mnie nie ma roznicy, moze byc 1tys moze byc 10tys, ale miejsce na pewno nie oficjalne, a poza tym moze ja sie nie orientuje ale w Rally MM chyba nie ma cwiartki?
Co do modyfikacji to mechanikiem nie jestem,sam nic nie robie, samochod byl w ABt, zmieniony zostal program,co dalo 282 KM i 550Nm ,w przyszlym miesiacu zamierzam wymienic turbine na wieksza co pozwoli osiagnac 300 KM...
Wystarczy?
Co do tego po co cytowalem wypowiedzi z przed roku to przeczytaj post wyzej, a bedziesz mial odpowiedz... -
Anonim
Panowie widze ze obaj mocno poplyneliscie w temacie - proponuje zejsc na ziemie.
Fakt jest taki ze rzuciles rok temu wyzwanie a potem olales temat i olales tych ktorzy chcieli sie wtedy dla zajawki poganiac - innymi slowi mowiac - wystawiles nas. Watpie zebys od marca 08 nie byl w minsku ani razu... a sam napisales ze bedziesz sie chcial lapac nastepnym razem jak wpadniesz do mmztu wiec sam rozumiesz moje podejscie ....
I jeszcze raz prosze nie znizajcie sie z ta rozmowa na poziom nizszy od zera bo to co piszecie swiadczy tylko o tym kim naprawde jestescie...
do wlasciciela a5 jeszcze - pokaz ze jestes powaznym typem i wyjdz z powazna propozycja ktora dotrzymasz to wtedy sie poganiamy w wiekszym gronie.
-
I am who I am
ja pierdole, tak wystawilem Was bo Wy od marca co piatek na mnie czekaliscie a ja regularnie nie przyjezdzalem wiec byliscie "wystwieni"...
smieszny jestes Stary... -
że zacytuję:
>I am who I am napisał
>kiedy i gdzie?:) dzis wieczorem czy jutro?
23/03/2008 10:57
>^^ napisał
>pasuje mi dzis 23, cxzekam na propozycje miejsca na PW :)
>Ukasz napisał
>dla mnie i dzis i jutro wieczor pasi - 23:00. Miejsce
>zaproponuj Ty - czekam na wiadomosc do 19:00 potem nie ma
>mnie przy kompie.
23/03/2008 19:08
>I am who I am napisał
>dzis 23 to bede pijany w sekcji:P jutro moze byc,
>I am who I am napisał
>odezwe sie nastepnym razem jak zawitam do
>mmztu
to kto jest śmieszny?
Co do osiągów katalogowych, muszę Cię przeprosić, rzeczywiście źle spojrzałem w tabelę.
Ukasz ma rację, nie chce mi się bawić w pyskówki, wyrosłem z tego.
Słuchaj, rozumiem że jest to nowy samochód, objęty gwarancją.
Ingerencja w silnik pozbawiła Cię chyba tego przywileju?
Jeśli się mylę możesz spokojnie i bez obrażania mnie wytłumaczyć mi to?
Pochwal się też z kim się ścigałeś w Gdyni i jakie były rezultaty; )
Może masz jakieś foteczki z tych spotów, albo filmy?
Kurcze było by fajnie; ) -
-
I am who I am
hehehe widze ze bardzo sprytnie w tym Twoim wklejaniu pominales te dwa watki w ktych obaj stwierdziliscie ze "dzisiaj to nie ma sensu"...
nie chce mi sie juz tego komentowac.
Jezeli chodzi o tuning samochodu objetego gwarancja to ABt i MTM sa oficiajnymi tunerami Audi polecanymi przy zakupie samochodu dla tych chcacych nazwijmy to "mocniejszych wrazen" i jako jedyni nie naruszaja ustalen gwarancyjnych nowego auta.
Co do scigania w gdyni to jest to dosc specyficzne miasto, takie polaczenie aut tanich dosyc mocno wyzylowanych i tych drozszych albo seryjnych albo delikatnie tuningowanych.
I tak A5 daje sobie rade z 160 konnym UNO, 165 konnym CRXem, 200 konna Prelude, S3,Impreza WRX, BMW 335i,Boxterem,Carrera 4S (choc tutaj bywa roznie)
Utapic musialem napewno BMW M6, RS4, EVO IX, Golfowi II GTI (chociaz jemu ustepuja tez wszystkie tu wymienione bo ma w tej lekkiej budzie prawie 320 KM)
Co do filmow i foteczek to raczej nie staram sie biegac jak glupek z aparatem tylko jezdzic,ale nastepnym razem specjalnie dla Ciebie zrobie wyjatek...oki?
Tyle w temacie...
P.S widze ze po zajzeniu w tabelki jakos pominales watek naszego startu:P
pozdro
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Mińsk Mazowiecki
- Załóż własne grono tematyczne