-
na gg sobie pogadamy :), albo na spocie
Tylko zastanawiam co chciałęs powiedzieć przez:
"nie rzucaj sie tak... odrobine dystansu jeszcze nikomu nie zaszkodziło " - nie zauważyłem abym sie jakos specjalnie rzucał, wręcz przeciwnie ty masz jakeś dziwne aluzje
"nie wnikaj w sprawy miedzy Jackiem a mną" - byłem prz tej rozmowie jesli dobrze pamiętasz, a po za tym, jakie was tam stosunki łączą, to mnie to nie intarara.....
"obojetne czy ktos cos zalatwil czy nie to wole dac ta dyche i do reszty spraw sie nie wtracac" - tylko chyba ty tak myslisz, ale ok... nie bede wymieniał listy kto dał dyche, ale jak dał to ma odwrotne podejscie, bo interesuje sie wszytkim i we wswzytkim chce pomóc...
"Nie obrażaj sie na mnie, nic do Ciebie " - i wzajemnie -
Anonim
panowie psokojknie psokojnie...po pierwsze...obgadacie sobie wszystko na spokojnie na ktoryms spocie albo przy jakims piwku(druga opcja na wyjasnianie takich rzeczy jest lepsza)
nikt nie ma zlych intencjii wszyscy chca dobrze nie?? sa pewne nieporozumienia..ale to normalne...pogadamy w spokoju wyjasni sie pare spraw i bedzie gites...nie potrzebne nam przeciez przeciez dymy wewnetrzne:P to nie reaktor:Pbedzie giiit -
Bro
Z tego co tutaj widze wszystko zaczyna rozbijac sie o kase- kto dal, kto nie, kto jest lepszy albo gorszy- a chyba nie o to chodzilo gdy zaczely sie spoty, tylko o spotkanie sie z ludzmi, pogadanie, posciganie itp, prawda?
Zejdzmy z tematu kasy, bo to czesto sie zle konczy, takie sprawy mozemy zalatwic osobiscie na spocie...
pozdr -
Bro nie chodzi o kase
Nie ma groszych i leprzych.
Lukas kiedys powiedział.... jak zaczeły sie skałdki na strone... że to bedzie nie wporzadku jesli ktos kto nie dał kasy na strone bedzie mial takie same prawa jak ten co dał, bo potem ten co niedał pomysli sobie "po co ja mam dawać, skoro i tak mam te same prawa"... na bardziej wkurzyło mnie to jak Karol wyjebal z tymi płytami........ olaboga co on zrobil dał nam płyty piraty, któe ws klepie kosztująhuj go wie ile....... a jak dał płyty to skłądać sie nie musi.............. to nie...., dlaczego ci co dali nie mieli oporów.... dało kase 11 osób i to dzieki niem i Rafałowi jest strona i będą krókofalówki. Juz pisałem ze gdyby nie wspólna kasa to huja nic by nie było. A 10zl nie wydaje mis ie zajebista sumą.... nikt z nas nie czerpie z tego kożysci, ale teżnikt nie wyłoży za nas kasy.. na niektóre sprawy.... każdy chaił miec strone.... nikt kto si epojawia na spotach ni emówił zęto jest pojebany pomysł.... ale jak usłyszeli z etrzeba dac kase na serwer i domene.......... to juz inaczeej gadali...a Karol to juz wogóle mnie rozjebał..... Rafła be zniczego wczoraj mi powiedział na gg że on bez porblemu moze dac 10zl bo to zadna kasa jest.... a jak sie wszyscy złozą to is przet bedzie leprzy..........
Koniec mojego wywodu
CI co nie dali kasy uważają sie ze leprzych, a ja chce udowodnicze tak nie jest -
-
-
Karol
dokladnie tak, wiec wypadaloby pokasowac te posty zeby przypadkiem nikt sie nie przestraszył :D -
Max
good idea, Robert wciśnij DELETE na swojej klawiaturze, bo na mojej coś nie działa; )
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Mińsk Mazowiecki
- Załóż własne grono tematyczne