-
Anonim
siemka.
mam małe pytanko- orientujecie sie kiedy jest rajd w MMz ten na dużym parkingu?
Jak to wygląda tzn gdzie trzeba sie zapisać i kiedy?
Ma ktoś pozyczyć kask :-)? -
Anonim
Kaski to chyba sa dostepne na imprezie ...tak przynajmniej mi sie wydaje ..rajdy sa tak jak zwykle czyli czerwiec lipiec ...dokladnej daty to chyba nikt narazie nie zna
ja osobiscie nie startuje ...mam za dluga fure ..jak bym mial takiego cieniaska wycinarke to bym zasowal:D -
MARCIN!!!!!
Jakbyście wiedzieli to dajcie tutaj znać, kiedy i gdzie się one odbędą.
Pozdrawiam -
Anonim
Jackylee co Ty gadasz będziesz kręcił bączki dookoła tych pachołków swoim sprzętem tylnonapędowym.
Ten rajd to chyba tylko dla przyjemności można sobie przejechać bo nie widze żadnych innych profitów co nie? -
-
Anonim
jakies tam symboliczne nagrody sa typu komplet opon do cieniasa czy takie tam:P
ale ...przyjemnosc jest duza startowania w tego typu imprezach..mialem startowac na bemowie <nie statowalem z przyczyn technicznych> i zabulic 60 zl za przyjemnosc zmierzenia sobie oficialnego czasu na 1/4 ...kazdy robi to co lubi:)
mowie startowal bym ale mysle ze za duze gabaryty ma moje toczydlo -
widzisz jak bys zaczybał od małego bombla :P nie miałbyś problemu... a ja zastanawiam :D
-
Anonim
właśnie ja dlatego rozważm start w mińskim os-ie; -), tak dla czystej przyjemności z jazdy a nie żeby tam co komu udowadniać.
No limit -Maluszyna to niezły sprzęcik na takie oberki dookołapachołkowe -
Łukasz Urwis
bodajze 2 lata temu kolesie maluchami dobrze zamiatali tylko ze to serie raczej nie były:))) -
spoko; ), linke od ręcznego sie podciagnie, głowice splanuje, v-power sie zaleje i bedzie szedł jak burza :D
-
Anonim
-
-
♥♥)Y(@Ry$IEŃk@♥♥
Jezeli to chodzi o ten Rajd Przygodowy Nawigator I to to jest w dniach 2-4 czerwca ....tak przynakmniej pisza w gazecie :) -
-
♥♥)Y(@Ry$IEŃk@♥♥
-
Anonim
e tam chłopaki dajemy na ten rajd o którym wspomniała marysia... tylko zwalniac na zakrętach bo o krzywde nie trudno! -
Max
-
Anonim
-
♥♥)Y(@Ry$IEŃk@♥♥
-
♥♥)Y(@Ry$IEŃk@♥♥
Rajd Samochodowy „Rally Mińsk Mazowiecki 2006 "ma sie odbyc w dniach 24-25.o6.06 -
Anonim
dlaczego to napisałaś????
już by się chyba każdy domyślił po wypowiedzi zamieszczonej 3 osoby wyżej?
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Mińsk Mazowiecki
- Załóż własne grono tematyczne