-
Anonim
czy slyszeliscie o tym,ze jeszcze w tym roku maja zamknac park zeby go zupelnie przebudowac? -
Anonim
maja go ogrodzic tak jak to mialo miejsce przed wojna, dodac zdaje sie kilka budynkow w srodku, wsadzic ochrone i zamykac na wieczor. I dobrze nie bedzie wszedzie nasrane i nie bda tu wciaz cpuny latac, choc lezka sie kreci na mysl o beztroskich hulankach w skaryszaku:/ -
Shinju
nieeee... ja zawsze jak w nocy z ludźmi z saskiej kępy wracam to przez skaryszak... nie mogą mi tego zrobić... -
Nadia
beznadziejnie, ze go maja przebudowac...gdzie ja bede z psiulkiem latac?;( -
-
agamuza
O planach przebudowy i "upiększenia" parku słyszałam, ale o zamknięciu - nie. Bardzo nieładnie, jakby nie mogli po kawałku przebudowywać. -
Shinju
-
Hesus
-
moniaa
-
Machoń
no przebudowa to bardzo dobry pomysł :D
przywrocic dawna chwale nowej saskiej kepie :D -
Shinju
po przemyśleniu tego faktu zauważam iż zamkniecie Skaryszaka mogłoby mieć plusy choć wolałabym żeby był otwarty... -
Anonim
na pl.Wilsona tez zamkneli i tez lipa bo najleszy skrot przez niego byl; /
strasznie duzo hajsu idzie na ten ich park
nasz jest w nawet niezlym stanie..za duzo roboty nie bedzie..ale zeby na dlugo nie byl zamkniety ja tam inspiracje czerpie :) -
Meggi z saskerlandu
hmm szkoda, te nocne melanże w Skaryszaku, piwko chłodzone wodą szumiącego wodospadu.... ech, będzie smuto, a tak na serio to ostatio byłam z kumplami w skaryszaku od północy do ok. 3.00 nad ranem i stwierdziłam ze zdziwieniem że tam nie ma w nocy żywego ducha i w zasadzie oprócz nas przez całe 3 godziny nie było nikogo :) -
Machoń
oj to ci sie wydaje chyba ja mam ciagle wrazenie ze ktos jest gdzies nieopodal :D -
Meggi z saskerlandu
-
Karolek
Skaryszak super place do "szalenstwa" na trawce z .. hihi =D Jeziorko tez jest supersik -no nie KarlosiK? cmok =* -
Anonim
moze zwieksza ochrone bo tam zbyt duzo ludzi ze stadionu sie kreci "po 2 zl"; ] -
Anonim
ta... jeziorko bomba!!! jakis czas temu jeden koles popelnil samobójstwo w wodzie po kostki... :/
dobrze ze hustafki som i piaskownica :D buehrhrhhr bedzie co robic.... :D -
Ganja Ninja
zeby tylko nie zjebali!!!!
i co ma byc zamykany????
chyba ich pojebalo?!
ja tam i tak sie bede przedzieral, nawet w nocy
:P
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Praga Płd.
- Załóż własne grono tematyczne