• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Amatører

Czy wiecie ze w tym roku ssm umiera--nie bedzie naboru we wrzesniu...czy to oznacza ze nasz kierunek umarl:( Troche szkoda. Wiadomosc pochodzi z wiarygodnego zrodla.
  • Anonim

no co ty.....
    jak to??
    przeciez to niemozliwe..taki popularny kierunek studiow?? :p
    to musi byc jakas sciema:P

ale faktycznie szkoda by bylo gdyby umarł (ten kierunek)
  • Amatører

No niestety...niby mowia ze to w zw z nowa matura...ale ja wiem swoje:)
  • Anonim

<...i sie nawet domyslam od kogo:P:P >

btw: no przeciez wiadomo, ze musza dac jakas oficjalna scieme:P
  • Anonim

smutno... ale w sumie... liceum konczylam jako jedyna, to i na studiach dane mi bedzie byc elita :D:D:D
  • Amatører

Moje Lo zakonczylo swoja dzialalnosc na moim roczniku...SSM rcznik po mnie zniknie....przynosze pecha...az sie boje gdzie pracowac :P moze pojde do sejmu; )
  • Anonim

ale wiesz .... moje lo zakonczylo <chyba>
    rok po mnie ... a wiec nie wiadomo kto tu przynosi wiekszego pecha:P
    ps:to kiedy wybieramy sie do sejmu?:P
  • Anonim

no i z moim LO bylo identycznie... HANIA NA PREZYDENTA!
  • Amatører

To wiadomo czyja to wina.....naszej trojcy:) Ale trzeba przyznac ze pare przedmiotow jest pomylonych...ciagle powtorzenia, kiepska strona w necie i pewnie slaba reklama...A mowili nam ze SSm nie jest dzienny bo Neofilologia nie chciala sie zgodzic-teraz jestemy pod orientalistyka i tez d**a a nawet wieksza....
  • Amatører

zenon dzis zauwazy ze jest kartka co do naboru....wiec juz nie wiem o co chodzi....
  • Anonim

tak to fakt.... wielka czerwona kartka wisi na drzwiach wejsciowych i informuje
    o naborze.. wiec tez nie wiem o co cho...

...a moze to tylko lipa jakas z ta pogloska?:P
    juz niedlugo sie okaze:>
  • Anonim

taa to musi byc jakas lipa...
    na internetowej rejestracji kandydatow na http://www.uw.edu.pl tez jest ssm jako kierunek
    aktualny i oglaszaja na niego nabor
  • Amatører

Te mnie w konia zrobili:) Ech takie studia...tylko mam nadzieje ze im troche program zmienia. Pare przedmiotow to porazka.
  • Anonim

no własnie. ja mysle ze mialo byc co innego, tylko nie wypalilo dlatego filozofie mamy po raz kolejny..
  • Anonim

Oj, misie,misie.Nie denerwujcie się.Sądząc po tych ludziach co zdawali w tym roku na orientalistykę to będzie duż odpadów,którzy (jak my kiedyś) zasilą budynek jak i fundusze ssm-u.
  • Anonim

Jeśli chodzi o ploty, to od p.Kaliny wiem,że do remontu idziemy dopiero na wiosne,a wtedy to już nas chyba nie interesuje,że trzeba będzie jeździć na ursynów
  • Amatører

Pni Kalina to tylko plotkuje...a bylo tak: NA jesien remont-nasz instytut-dobra, ale przeniescie nam wszystkie rzeczy-a oni na to: to remont przeprowadzimy etapowo:)
  • Amatører

Pni Kalina to tylko plotkuje...a bylo tak: NA jesien remont-nasz instytut-dobra, ale przeniescie nam wszystkie rzeczy-a oni na to: to remont przeprowadzimy etapowo:)
  • Anonim

Panie w bibliotece twierdzą, że mamy mieć remont elewacji, jak w Pałacu Kazimierzowskim. Znowu nam będą wiercić. Mam nadzieję, że do czasu właściwego remontu rury wytrzymają...
  • Anonim

takie male pytanko.. bo chyba nie zrozumialem..
    jakie rury maja wytrzymac?:>
  • 1
  • 2
| |

grono eSeSeMowców z orientalistyki :) http://www.orient.uw.edu.pl/ssm/ Sekretariat wtorek: 1...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)