-
Anonim
Gra ktos w sieci w jakies gry z serii Star Wars?
Ja od trzech lat w jedi knight 2 i jedi academy pogrywam calkiem ostro...scena nie jest tak duza jak np CS czy Quake ale gra sie milo calkiem; ] -
Grono.Net
Nanoc grał swojego czasu w Jedi Outcast, niestety Jedi Academy miał tylko demo, a szkoda, bo było o wiele bardziej miodne niż oprzednia część.
Za to polecam KOTOR i KOTOR2, co prawda nie da sie w to grac po sieci, ale są to RPGi pierwsza klasa; ] -
Filip
Nanoc, zgadzam sie w 100%! Seria KotOR wymiata! Najlepsze rpgi (chyba jedyne w swiecie SW) bez dwoch zdan!
Btw, Ciemna Strona Mocy jest w nich miodzio; ) Caly scenariusz w ogole przemyslany, sporo zwrotow akcji, swietne dialogi (HK rox!) i ten klimat... Ehh; ) -
Anonim
JK2 – tylko SinglePlayer, jeszcze nie byłem podłączony... JK3 nie bawiłem się w SP tylko od razu rzuciłem się na MultiPlayer (a było to ponad rok temu), niestety przestałem gdzieś w połowie wakacji :(... A teraz KOTOR2 króluje na mym dysku (i Republic Commando ale w mniejszym stopniu); ) -
-
Filip
Kotor, Kotor panie InGen. Nie zapominaj kto jest Twoim masterem :p Wygales juz gierke? Jesli tak, to zagraj znowu, tym razem Ciemna Storna Mocy. Ubaw gwarantowany; ) A maturka coraz blizej... (musialem to powiedziec) ]:-> -
Anonim
Nie wygrałem (aż takim „hardkorowcem nie jestem” :P) a Ty przyczyniasz się do mojego upadku Fifusie (matko jak to brzmi; D) -
Hubert
Jak mozna grac Ciemna Strona Mocy? Przeciez nie mozesz grac zadna inna... Ona jest w Tobie i zyjesz bo Moc Ci na to pozwala. Naucz sie ja wykorzystywac a osiagniesz wiele. Naucz sie nia wladac a zdobedziesz wladze. Bo to wladza jest celem a nie sama Moc. Jedi tego nie rozumieja dlatego sa slabi... -
Filip
lol, wlasnie o to chodzi!; ) Darth Fifius - respect, no nie?; ) Moja zla postac z KotORa2 tak sie nazywa. -
Grono.Net
Czy ja wiem?
Granie Ciemną Stroną polega na bezmyślnym zabijaniu wszystkiego co stanie Ci na drodze. Jasną już jest trochę ciekawiej.
Przeszedłem obydwa KOTORy Jasną Stroną, a teraz siłuję się z Ciemną w części pierwszej; ] -
Ortho
Czesto grywam po sieci w JK2, w JA tylko na singlu...Pozatym KOTOR w dwojke jeszcze nie miałam przyjemnosci; ) -
Anonim
Taa, Kotor fajny, mam 1 do dwojki nie moge sie zabrać jakos, bo szkoda forme tracic w sieciówce; p
A byliscie w jakis klanach Ci co grali w jk2/jka? Jakies pamietacie? Kojarzycie kogos? ^^ -
Anonim
JK3: ShJ - Shinobi Jedis (piękne czasy:D)
Pamiętam RV, GoLS, BoLS ale tak kogoś kojarzyć to nie za bardzo... -
Anonim
heh, ShJ - w lidze FC z Wami wygraliśmy; p Ja akurat jestem z FC [Force Crusaders] i nawet o ile pamietam grałem w tym meczu ^^ nick EbenezeR -
Anonim
A gralo sie kiedys. W jk2 gralem dosc dlugo praktycznie od jego premiery, bylem najpierw troszeczke w NR, to byl taki smieszny klan. Potem z kumplami zalozylismy Ronin Blades, ale jakos czas a raczej jego brak i brak checi sprawily ze dalem sobie spokoj. W jedi academy po sieci praktycznie nie gralem -
Anonim
-
Anonim
no widzisz. Piotr na poczatku bardzo mi pomogl, ale potem zaczelo mu cos odwalac, dlatego miedzy innymi opuscilem NR (nie tylko ja), a zreszta to dluga i nudna historia -
‡Chomick Mastah ‡
Ja grywam w jk, kotor i battlefront'a (i choc to nie typowy star wars z mieczem i moca to i tak wciaga, a ponadto, nie to ze sie chwale, ale w tego battlefronta zajolem z kumplami 3 miejsce na "Warsaw Game Show" [w nagrode byl KOTOR:D] co prawda fartem, ale sie liczy:P) -
Anonim
Taa, zwlaszcza ze scena BFa jest w polsce bardzo slabo rozwinieta jesli nie powiedziec - w ogole nie jest...Ludzie ode mnie z Zakonu [i takze ja na początku] prowdzili sekcje FPP.pl Battlefrona [ htpp://swbf.fpp.pl ] - sęk w tym ze tworcy gry nie wypuscili server'a pod linuxa a co za tym idzie - nie ma po po prostu serwerow [nikt nie bedzie stawial serwerow na windowsie, zapomniec mozna]...Przez to scena jest uboga, praktycznie sie nie rozwija wogole, malo ludzi gra i jest ogolnie beznadzieja..A gra jest calkiem w porzadku... -
Grono.Net
co do gier to tak :
Kotor 1 zajebista szczegolnie ciemna strona mocy(powiedzcie mi tylko co sie dzijej jak sie gl bohater przelize z bastla to czy cos jest na koncu jakis bonusik)
kotor 2 podobno tez zajebisty ale krotszy od 1 (jedynke przeszedlem w niecale 2 dni)
jedi academy , outcast
republic comando tez jest niezle
zato najgorsza gra moim zdaniem to batelfront przejscie jej calej na medium zajelo mi niecale 3 dni wiec to nie swiadczy najlepiej o grze -
Anonim
ah to mlode pokolenie, juz nie pamieta najlepszych gier SW :P
Tie Fighter (+dodatkowe misje) gdzie sie szuralo myszka po blacie stolu ku chwale Imperium....albo nie zapomnianie Dark Forces 1 ...