-
kamil b
Właśnie wróciłem z drugiego pokazu III i jedno mnie drażni - miałem nadzieję, że Lucas jakoś wyjaśni brak droidów w ep. IV-VI, że niby dupa nie wojacy, fabrykę jedi wysadzili; ), czy coś, a tu dziura. Dał chłop ciała, bo spójność całej historii szlag trafił. :/ -
Sara
hm.. battle droids.. mi tam się wydaje, że w ep3 nie odznaczyły się szczególnie szczególnie wysoką wartością bojową (jak to było? "uciekamy!!"? :P).. chociaż ja tam się nie znam; ) -
kamil b
nie odznaczyły się, ale można by dodać coś na temat rezygnacji z ich usług itp.. -
Cichy
Nie odznaczyły się wielką wartością bojową. A na temat ich "rezygnacji" jednak coś było. Przecież Palpatine kazał je wszystkie wyłączyć. -
-
Mosheh
No... Właśnie tak było, poza tym wystarczyło zniszczyć jeden wielki procesor żeby je wszystkie zdezaktywować :) ale miały świetne teksty: "you're welcome" :P A klony za szybko się starzały i chyba dlatego imperator postanawia wrócić do starej dobrej armii poborowej :P -
Anonim
co do klonow... to czy szturmowcy nie mieli czegoś z nich?
przeciez w IV części się dowiadujemy, że szturmowcy byli jednego wzrostu.
leila do luka: nie jesteś za niski, jak na szturmowca?
no i te pancerze klonów.
-
Unununium
ee... mowa o tym zeby wyłaczyc wszystkie droidy jak najbardziej miała miejsce!
to było w momencie gdy Anakin wysłał wiadomosc do Imperatora o tym, ze zabił przywódców separatystów... Imperator powiedział mu ze przywrócił pokój i ze ma wysłac wiadomosc do Federacji handlowej z nakazem wyłaczenia wszystkich droidów....
inna sprawa, to czy Ani to zrobił, bo zaraz po tej rozmowie przyleciała Padme.... -
Anonim
chyba zrobił, bo przecież widział się z przywódcami Federacji, no i nawet uciął im głowy.