-
Alkern
Jakiego aktora (albo niekoniecznie aktora, może jakąś inną sławną osobistość) byście obsadzili w roli Waszej ulubionej postaci? Chodzi mi oczywiście głównie o te postacie, które nie sostały uwiecznione na filmach (ale jeśli macie jakieś lepsze propozycje to oczywiście zastępować możecie).
Ja osobiście w roli mojej ulubionej Asajj Ventress bym widział najchętniej Angelinę Jolie. Na taką decyzję wpłynął zdecydowanie teledysk Rolling Stones'ów "Anybody Seen My Baby?".
A Wy? -
Artmina
Angelinę każdy mężczyzna wszędzie by najchętniej obsadził. Choć nie mam lepszych propozycji na tę rolę, nie za bardzo mi pani Jolie pasuje...
http://www.rabittooth.com/800x600St... -
Alkern
Z całym szacunkiem Artimino, ale moje wyobrażenie co do tego jak Asajj wygląda jest odmienne od tego co przedstawia podany przez Ciebie link. Nie uważam by miała urodę azjatki, no ale o gustach się nie dyskutuje.
A co do obsadzania Angeliny wszędzie to miałbym proźbę byś nie generalizowała oraz wstrzymywała się z tak daleko posuniętymi wnioskami i przemyślaniami.
Jak będziesz miała okazję obejrzeć teledysk, o którym wspomniałem, to zechciej przyjrzeć się oczom Angeliny.
Na koniec pragnę Ci podziękować za link do strony z wieloma fajnymi zdjęciami. -
Anonim
JA bym zmienil tego frajera Luka na kogos innego. Byle kogo tylko zeby nie widziec tej zje...ej mordy! -
-
Anonim