-
Chochoł
Wasze ulubione postacie w SW - zarówno z filmów, jak i książek - aczkolwiek liczcie się z tym, że inni mogą ich nie znać - wtedy liczę na krótką prezentację. :D -
Chochoł
-
Cin
-
n o p e
ech... not ot ja chyba mało orginalnie, ale prostu z serca: na zawsze tylko i wyłącznie HAN SOLO... od 10 roku życia aż do dzisiaj:) -
-
The Special One
-
Grono.Net
-
Jerrod
Admirał Thrawn to jedna z lepszych postaci EU.
Oczywiście Vader a także Emperor. -
swatu
-
Cin
Obi-Wan z nowych jest lepszy niz ten którego mieliśmy w starych czesciach, bardizej przypomina rycerza Jedia... -
inż. muszel; )
Obi-Wan z nowych filmow, duet Han Solo Chewbacca (duet wszechczasów swoja drogą :] ), Mara Jade a ze "złych" to Thrawn :] -
‡Chomick Mastah ‡
Z Epizodu I fajny byl Anakin, ale pozniej juz nie jego kreacja byla kanciasta (no chyba ze jako Vader), ale mam nadzieje ze 19 maja bedzie lepiej:D
No i lubie tez Jango i Bobbe Fett'a i ich rodzinny interesik:D -
mefjas
Moja ulubiona oczywiscide Darth Maul po pierwsze za image :) odlocik po drugie za niesamowite ruszanie sie w czasie walk facet jest niesamowity... -
Chochoł
Popieram, popieram... DForzucę jeszcze tylko ten szaleńczy błysk w oczach... :D -
. Anka .
Hehe
- Darth Vader ( ta jego czarna maska, ten oddech, ten głos...poza tym Marsz Imperialny gdy Ani pokazywal sie na ekranie)
-Han Solo ( za wszystko...za usmiech, za charakter,za teksty... i za Harrisona Forda)
-Wicked W. Warrick...to futrzane stworzonko jest taaaakie sloodkie/ / Ewocs//
Apropos Vadera.... tzn poprzedneigo jego wcielenia..Anakin...Hayden:P Chlopak marzenie:) -
Dea Augusta
Jak byłam mała to zdecydownie byłam za Lukiem teraz jak dorosłam Han Solo nie ma sobie równych i chyba tylkodlatego ze taki łobuziak z niego -
Dea Augusta
C-3PO a to za jego logike jest kapitalna teraz odkąd opikuje sie małymi dziećmi widze to jeszcze wyrażniej one czasmi podobnie rozumują -
Artmina
Każda postać jest absolutnie genialnie wykreowana i niepowtarzalna. Ale tak kierując się moim indywidualnym gustem, to najlepszy jest Lord Vader, za całokształt. Jakby nie patrzec cała saga kręci się wokół niego :)
Poza tym mam sentyment do Hana Solo, no i R2-D2 nie ma sobie równych :) -
Cichy
Darth Maul i jego lightsaber, Boba Fett, Mara Jade.I oczywiście Yoda. -
Alien Revolution
Darth Vader - za bezkompromisowosc ale minus za zdrade Imperatora
Grand Admiral Thrown - za to jaki jest czlowiek dla ktorego slowo przegrana nie istnieje, wspanialy strateg
Obi-Wan Kenobi - za madrosc i rozwage i dwie super kreacje aktorskie mlodego i starego Bena z przewaga dla sir Aleca Guinnesa :) -
. Anka .
Han Solo -- za typ bohatera.. słodkiego rozrabiaki... poza tym kreacja Harrisona Forda:P
Darth Vader -- za czarniutki kostium, za mache na twarzy, za jego "oddech", głos... za Marsz Imperialny, o i oczywsicie za Anakina tzn. za Haydenka...:P