-
Adaś
-
♥ **ℓeℓci∂ ; ) ♥
-
I've got a pink shirt!
-
Adaś
>analogue napisał
>a czemu uzywac Visty ? ^_-
no bo jak ktos nie ma xp'eka?
-
-
♥ **ℓeℓci∂ ; ) ♥
-
I've got a pink shirt!
-
PsychoKarpZaglady
lancuszek poprzednika mi sie podobal; D mam viste osobiscie i powiem jedno - ZALUJE! chyba wroce na maca; x -
+Harfiarz+
Co jest takiego shitowatego w nowym windowsie? Nie mialem okazji przetestowac wiec jestem ciekaw waszej opini; ). -
ButtHead
jak nacisniesz power i pojdziesz do sklepu po piwo, a po powrocie bedziesz widzial ladujacy sie dalej system to sam zobaczysz co jest shitowego -.,- -
PsychoKarpZaglady
ja osobiscie posiadam 4gb ramu, quad core extreme i mnie to wali ^^ winy sie laduja w ciagu max 10-15 sekund wiecej na pewno nie. problem tkwi w interfejsie -
Anonim
>PsychoKarpZaglady napisał
>ja osobiscie posiadam 4gb ramu, quad core extreme i mnie to
>wali ^^ winy sie laduja w ciagu max 10-15 sekund wiecej na
>pewno nie. problem tkwi w interfejsie
No wlasnie 15 min lols ja mam podobny komputron do twojego tyle ze nie quada ale tez czworke to mi sie laduje 30-45sec xP -
Anonim
>ButtHead napisał
>jak nacisniesz power i pojdziesz do sklepu po piwo, a po
>powrocie bedziesz widzial ladujacy sie dalej system to sam
>zobaczysz co jest shitowego -.,-
jak masz 126 ramu to mozesz sobie jechac nawet i do Warki, ale jak masz 2,5GB (jak ja) to nie mozna narzekac, ze sie dlugo wlacza; ] -
generalissimus Killt
Osobiście uważam, że w Viście dali zbyt dużo "udziwnień", no a poza tym nie da się ukryć, że ma sporo większe wymagania niż xp, przez co niektóre tytuły, które teoretycznie powinny śmigać na konfiguracji sprzętowej, którą aktualnie dysponuję(Two Worlds, Cossacks II i parę innych), niestety często "haczą". A wracając do pytania, które otwarło wspomniany temat-starcraft bez problemu działa na Viście:) -
Cypy
>ButtHead napisał
>jak nacisniesz power i pojdziesz do sklepu po piwo, a po
>powrocie bedziesz widzial ladujacy sie dalej system to sam
>zobaczysz co jest shitowego -.,-
Hahahahahahaha. xD No jak masz kompa który nie potrafi udźwignąć Visty to tak jest. xD -
( ( (d(^,^)b) ) ) Zajaczek™
Ludzie, StarCraft działa na Viście :D
Koniec obgadywania Visty, poczekajcie do SP2 ... tak jak było z XP....