-
rtsd2
-
agnieha
A w tym wypadku wystąpiło u mnie dziwne zawisko... Nie znam za dobrze kapeli, bo... pożyczyłam od kolegi płytkę co by ją skopiować, posłuchałam ze dwa razy i stwierdziłam, że chyba kopiować jej nie chcę... ale kiedy ich słyszę w radiu to... czemu nie? -
rtsd2
Byc moze nieraz takie brzdekanie rodem z dzikiego zachodu czy filmow z Brucem Lee nie daje wiele do myslenia ale ma cos w sobie; D -
Grono.Net
-
-
Grono.Net
A wedłog mnie White Stripes to fajna kapelka... Grają lekko i oldskulowo.. dlatego ich lubie. -
Anonim
no wlasnie graja jak za dawnych lat; ] i tak dobrze im to wychodzi jak na zespol 2-osobowy.. -
agnieha
-
Rob_n_Roll
-
Anonim
Nie nie nie nie nie White Strips. Może i są lepsi od tej całej tandety, ktora dzisiaj nas zalewa, ale gdzie im tam do muzyki z lat 60. czy 70. W ogóle to chyba dość trudno jest grać muzykę tak jak dawniej -
Grono.Net
po pierwsze White Stripes :>
nie można tak jechać po zespole który poprostu nie trafia w nasze gusta. Innym sie podoba i byli jednym z lepszych zespołow na tegorocznym Heineken Open'Er Festival. -
Anonim
> White Stripes
no dobrze, pomyliłem się :]
gdzieżbym ja po nich jeździł, po prostu uważam, że nie są aż tak dobrzy, jak The Who albo The Yardbirds i tyle -
Grono.Net
.... no w zasadzie tak :> masz racje :>
ale nie mozna porownywac ich bezposrednio. to tak jakbys porownywal .. nie wiem metallice i huntera :>
ale The Who jest mistrz :> -
Anonim
no rzeczywiście głupio tak porównywac, ale ponieważ to forum jest o starym dobrym rocku, to porównałem WS do starego dobrego rocka
a The Who jest mistrz, to absolutna racja :D -
plotzki
ja to nawet lubie z zespolow ktore nawiazywal do stylistyki kapel z dawnych lat zespol JET. innym takim zespolem jest the datsuns ktorych niekotre kawalki wpadaja w ucho. mysle ze warto sie z tym chociaz zapoznac.
a z the who nie ma co porownywac zespolow dzisiejszych bo skoro w tamtych latach wiele kapel im do piet nie siegalo to teraz tym ciezej bedzie cokolwiek znalezc; p -
Rob_n_Roll
No, no mnie Jet też się podoba.
Jeszcze niektóre kawałki Darkness.
A totalna rewelacja pankowo rock and rollowa to zespół: The Yound Heart Attack. Polecam. -
Anonim
lubie, lubie ale prawda jest taka, ze Jackowi W lepiej idzie cpanie niz granie :-D -
dżaw
e tam słabe
takie kantry rockandroll i miszmasz ogólny
miłe dla ucha.