Starzy znajomi [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Bylem 5 razy na PW chyba wszystko jasne!!!
  • Anonim

A CI co nie byli?
  • Anonim

jesli są wyznania rock`n`roll to zapraszam i anty Tadziowi
  • BellaIza

ja z krwi i kosci, i nawet z innych czesci ciaa czyli ja w 100%
  • Salligia

Także byłam i się cieszę że dane mi było spędzić czas w tak wielkim gronie loodzi:)))))))))))
  • BellaIza

pojechalabym na jakis koncert, szkoda ze znajomi na takie luksusy nie maja juz czasu
  • Αγνη ew. أغنيس

ja bylam tylko raz , ale za to w pokojowym patrolu :P , a w tym roku znowu jade , hehehe
  • Anonim

Witam czerwoną koszulkę też tak zaczynałem a teraz mi przyszlo latać z kamerą po polu u kogo w grupie byłaś? Daj cynk pozdrawiam:)
  • Αγνη ew. أغنيس

poczatkowo bylam u Toudiego vel. Halinki , ale niestety w koncu wyladowalam u Seby , wspomnienia fajne , cho grupa niezbyt udana , w tym roku jade wczesniej i mam zamiar znów isc do Toudiego , ewentualnie moze do Armatki :)
  • Anonim

czy ja wiem u seby to przesiedzialem mój 1 PW nie narzekam ale bylo dawno bo w `99
    a zawsze możemy podyskutować o tym i o wspomnieniach przy kawie ja jestem na tak nie wiem jak ty? jak coś to zapraszam
  • Αγνη ew. أغنيس

moze seba sie zmienil na gorsze przez ten czas :P
    a co do kawki to jestem chetna ,czemu nie :)
  • Piwkosia

słuchajcie...mnie to strasznie kreci...teraz sie wziełam w kosc...i chce jechac....
  • anape

Bylam 2001/2002.....mile wspomnienia....do tej pory wiele sie zmienilo nie tylko w organizacji tej imprezy, wiec odpada...
  • ...Ive... :P

Byłam w tym roku i jade za rok :D:D:D:D
| |

Miejsce spotkań starych znajomych. Powspominajmy!

Fotki

Miejsca grona (0)