-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
BellaIza
-
-
Salligia
Także byłam i się cieszę że dane mi było spędzić czas w tak wielkim gronie loodzi:))))))))))) -
BellaIza
pojechalabym na jakis koncert, szkoda ze znajomi na takie luksusy nie maja juz czasu -
Αγνη ew. أغنيس
ja bylam tylko raz , ale za to w pokojowym patrolu :P , a w tym roku znowu jade , hehehe -
Anonim
Witam czerwoną koszulkę też tak zaczynałem a teraz mi przyszlo latać z kamerą po polu u kogo w grupie byłaś? Daj cynk pozdrawiam:) -
Αγνη ew. أغنيس
poczatkowo bylam u Toudiego vel. Halinki , ale niestety w koncu wyladowalam u Seby , wspomnienia fajne , cho grupa niezbyt udana , w tym roku jade wczesniej i mam zamiar znów isc do Toudiego , ewentualnie moze do Armatki :) -
Anonim
czy ja wiem u seby to przesiedzialem mój 1 PW nie narzekam ale bylo dawno bo w `99
a zawsze możemy podyskutować o tym i o wspomnieniach przy kawie ja jestem na tak nie wiem jak ty? jak coś to zapraszam -
Αγνη ew. أغنيس
moze seba sie zmienil na gorsze przez ten czas :P
a co do kawki to jestem chetna ,czemu nie :) -
Piwkosia
słuchajcie...mnie to strasznie kreci...teraz sie wziełam w kosc...i chce jechac.... -
anape
Bylam 2001/2002.....mile wspomnienia....do tej pory wiele sie zmienilo nie tylko w organizacji tej imprezy, wiec odpada... -
...Ive... :P