Starzy znajomi [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • malgocha

czy byl ktos na eliminacjach do szansy 6 marca w lodzi bo ja bylam chcialam sie dowiedziec czy ktos sie dostal piszcie!!!!!
  • Bartu$

ja się dostałem!!
    i dostałem banana :)
  • kataSza

moje 2 kumpele były, ale niewiem czy sie dostały.... spytam się :)
  • malgocha

oni tam wszyscy w huja walą za przeproszeniem na caly rok dostaje sie ok 300 osob a na eliminacje do lodzi przyszlo 2000 gdzie ci ludzie maja sie pokazac moim zdaniem zle z organizowane -
  • Anonim

Witam. W związku z toczącą sie wielką wojną o zaliczenia na egzaminach otworzyłem grono tematyczne o nazwie JEBAĆ SESJE, zapraszam wszystkich to podzielenia sie swoimi przykrymi a moze i miłymi doświadzczeniami z egzaminami, tworzymy liste wkurwionych polskich studentów, zbierzmy sie. Podajcie nazwe grona znajomym, pomagajmy sobie przesyłając sciągi i materiały do nauki, wpisujcie linki z pomocami, "razem jest nas wielu" :)
  • Anonim

Podzielam zdanie kolegi Kota... jebać sesje! ściągać ile się da i studiować dalej a nie się uczyć!! :))))
    A tak wogóle todobre materiały na zarządzanie firmą znajdziecie na http://www.sciaga.pl
    jest tam w chuj tematow opracowanych dzieki temu zaliczylem ten śmieszny przedniot!! :) Podro for all!!:))
  • malgocha

spoko pomagajcie sobie ale to chyba jest inny temat - albo zalozcie swoj temacik i luz .pozdro
| |

Miejsce spotkań starych znajomych. Powspominajmy!

Fotki

Miejsca grona (0)