Starzy znajomi [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jka to było kiedy....kiedy....kiedy....nie pamiętam kurczę :):):)
  • Anonim

:))) ja uwieeelbiam wspominać sobie... np wakacje :D coś wspaniałego
  • Grono.Net

wakacje to dobry pomysł :D
    ale ja wolę wspominać szkolne zcasy wagary imprezy...pierwsze piwko aaa nio a najlepse były sklepy z kilometrowymi kolejkami, pamiętam że do piekarni czekało się kiedyś po 4 godziny nie to co teraz, nawet na stacji benzynowej chleb kupisz 8]
  • Grono.Net

Wita m wszyskich gronowiczów

Mam jedno pytanie !!!
    Czy wy nie jesteście za młode żeby pamiętać tam te czasy???
    Ja mam trochę więcej latek od was a ledwo pamiętam :))
  • Anonim

Ja o tych kilometrowych kolejkach tylko slyszałam od mamuśki :))) ale.. zawsze śmiać mi się chce jak słysze tą opowieść o tym jak ktoś chciał obrabować pociąg wiozący farbę na Ukrainę. Otwiera puszkę "z farbą" a tam... szynka :D :D :D
  • rogorz

Ewelineczka, a słyszałaś o kolejkach, w których stało się pod sklepem dwie noce i dwa dni, żeby kupić pralkę, a koniec końców taszczyło się do domu już trzecią z kolei lodówkę, bo nie przywieźli pralek? :) Buty też kupowało się jakie udało się kupić (nikt nie miał czasu patrzeć na rozmiar - ważne było, żeby wogóle jakieś kupić ) , a później stosowano handel wymienny. Było "wesoło"; )
  • Donia;)

hehe no rzeczywiscie... moja mama mowila ze sie stalo kiedys caly dzien w kolejce po banany, a potem wychodzilo, ze dla polowy nie starczylo:D
  • rogorz

Ja się tam starałem za wszelką cenę nie stać w tych ogromnych kolejkach - wolałem nie jeść :). Zwłaszcza, że kolejka była tylko do czasu, aż otworzyli sklep, a potem kto silniejszy...
  • Anonim

Za moich czasów.... :))
  • Skorpion

ale po co wracac do przeszlosci wazne to co bedzie jutro:) choc jutra moze nie byc hehe
  • Marta

czasami jest dobrze pozyc wspomnieniami :) Wszystko kiedys bylo takie proste!
  • Anonim

wlasnie robie taki project...
    http://video.google.com/videoplay?d... ja 18 lat temu

i

http://video.google.com/videoplay?d... ja 17 lat temu..

nie pamietam tego za bardzo ale faktycznie milo wiedziec ze cos takiego bylo..
  • Dianka ツ

o kurczę wspomnienia fajna sprawa i bardzo często tęsknię za starymi, dobrymi czasami :) <ehhh>
| |

Miejsce spotkań starych znajomych. Powspominajmy!

Fotki

Miejsca grona (0)