Starzy znajomi [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marysia Grzegorek huh?

hahahaha kto to przezyl/przezywa? :D
    laczmy sie :p
  • -jur-

hehe ja to przeżyłem co prawda 4 lata temu, kurs przygotowawczy na farmacje. Soboty i niedziele zjebane, kac u sikory. Bleee.
  • "...." Mart

rzeczywiście w bólu trzeba się łączyć, a kurs sikory niewątpliwie takim jest;/
    weekendy i nie tylko zwalone.. sama się tego prosiłam , ale nie wiem, czy wiedząc na co się porywam zrobiłabym to jeszcze raz, tym bardziej, że jestem na kursie dwuletnim.. i coraz większe mam wątpliwości co do jego powodzenia, jeśli chodzi o wyniki i moją przyszłość. Co o tym myślicie ?
  • Grono.Net

ja juz po- skonczylo sie miesiac temu... a czy warto? nie jestem co do tego przekonany, chociaz do pewnego stopnia dzialalo to wszystko mobilizujaco.... Ale rzeczywiscie pod koniec sie zalamalem i zaczalem na kursik uczeszczac na kacu :D
  • zuzia

Kurs Sikory..Biedni ludzie żeby jeszcze siedzieć w kochanej Hoffmanowej w weekendy, współczucia, co poniektórzy jeszcze okupują sale w dni powszednie.

Głód wiedzy (?)
  • Marysia Grzegorek huh?

aaa myslalam ze koniec...ale kolejny atak na sikore w czerwcuuu
  • Malawajna

Byłam ,przeżyłam....i polecam,bo to jednak jeden z najlepszych kursów tego typu.
    Motywuja.Fak faktem meczą,ale dla celu trzeba się czasem poświecić i do ksiazek zajrzeć.
    Bo nikt niestety za nas sie nie nauczy i nie polezie zdać matury/egzaminu..;/

Co tu duzo gadać.Polecam i już!!:)))
  • Agnieszka

sprzedam materialy z kursu sikory pelny rok z wosu
    zeszyty cwiczen (rozwiazania maturalne) 1-3
    kompedia maturalne 4-6, 7-9 ,10-12
    cwiczenia maturalne 13-15
    matury probne przeprowadzane na kursie
    testy internetowe z odpowiedziami
    wszystkie notatki z kursu internetowego wydrukowane!!!
    plus zeszyty z notatkami TANIO !!!!!
    za kurs płacicie 1700- 1800 zl i robicie cwiczenia/ w zeszytach z notatkami zapisane kazde slowo wykladowcy NAPRAWDE WARTO szczegolnie dla osob ktore same chca powtorzyc material do matury
    wysle pocztą-platnosc przy odbiorze
    super cena 200 zl (za tyle kupicie niepelne i chaotyczne 2 repetytoria)

dodatkowo
    kurs z historii
    rozwiazania maturalne 1-3
    kompendium maturalne 4-6
    zeszyt z notatkami wykladowcy
    kurs internetowy wydrukowane i matura probna 50zl

jesli ktos chce wos i historie cena do negocjacji;)
| |

Miejsce spotkań starych znajomych. Powspominajmy!

Fotki

Miejsca grona (0)