- 1
- 2
-
..::Weronika::..
W piątek nam oświadczono, że prof.Stasiak nie wróci do końca roku!!!!!!!!
I kto będzie nam opowiadał o kajakach, Ameryce, itp.?? No kto?? Bo na pewno nie nowy fizyk!!
Mr Stasiak!!!!!!
Prosimy, na miotle, odrzutowcem, byle jak, ale wróć!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
A co to takiego stalo sie z Szeryfem/Magistrem/Komandorem Robertem?
Czy moze chodzi o jego jakze niefortunnie :p zlamana noge? -
Łasic
-
Grzesiek
-
-
Anonim
-
Anonim
do konca roku zostal moze tydzien, wiec nie robcie paniki... a zlamanie srodstopia to strasznie niefortunne zlamanie. Roberto tak szybko ze szkola sie nie pozegna... -
Anonim
-
Anonim
-
Łasic
Roberciku... Nie zostawiaj nas na łaskę Ziomosława...
Powróć z odsieczą! -
Anonim
-
eq
-
Anonim
Ale chyba w innych okolicznosciach. Pomysl, jak to sie stalo, ze Roberto zlamal noge na splywie :p. -
Sarutek
Aaaach, ten splyw wiele tlumaczy; -) Widac nie bylo chlopcow z bylej IV c i Szeryf musial sam postawic sobie namiot, co skonczylo sie fatalnie. Ale chyba na letnich splywach sie pojawi? Moze znow zadzwoni do Cylucha bladym switem i oznajmi, ze wlasnie wyjezdzamy?; -) -
Anonim
No nie bylo chlopcow z K85C, ale byl ratownik Krzysztof Z. z K85E, a to jest najlepszy kompan do kieliszka.Poza tym natychmiast zajal sie kontuzjowanym Szeryfem :p i udzielil mu pomocy medycznej, znaczy sie na drugi dzien, bo w nocy Roberto jeszcze nie czul,ze go boli.Chyba byl mocno znieczulony.. -
Basso Cantante
-
Anonim
-
Nik
Zgodzić się nie mogę. Powszechnie wiadomo, że alkoholu z wodą łączyć nie wolno. A na szkolnych spływach nikt nigdy alkoholu nie widział; ) -
Anonim
Tak tak, to jest taka sama prawda jak to, ze Roberto umie sam wylaczyc swoj telefon komorkowy, bez wyjmowania baterii oczywiscie; ). -
GACEK
Oj jaka szkoda...
A ja w tę środę mam jeszcze nie zapowiedziany lecz już wpisany przez Stasiaka sprawdzian... Ciekawe czy jego zastępca przynajmniej go tam zauważył.... ]:-> -
Anonim
Czuję się pokrzywdzony, bo nikt mi nie mówi, że mnie walec zycia przejedzie... samemu muszę to sobie powtarzać teraz :(
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne