XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..::Weronika::..

W piątek nam oświadczono, że prof.Stasiak nie wróci do końca roku!!!!!!!!
    I kto będzie nam opowiadał o kajakach, Ameryce, itp.?? No kto?? Bo na pewno nie nowy fizyk!!

Mr Stasiak!!!!!!
    Prosimy, na miotle, odrzutowcem, byle jak, ale wróć!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

A co to takiego stalo sie z Szeryfem/Magistrem/Komandorem Robertem?
    Czy moze chodzi o jego jakze niefortunnie :p zlamana noge?
  • Łasic

Stasiak wróć!
  • Grzesiek

tak dokladnie o to...
    Stasiak-u we love you!!!
  • Anonim

Będzie przecież we wrześniu.
  • Anonim

do konca roku zostal moze tydzien, wiec nie robcie paniki... a zlamanie srodstopia to strasznie niefortunne zlamanie. Roberto tak szybko ze szkola sie nie pozegna...
  • Anonim

Bedzie mial przynajmniej nauczke :).
  • Anonim

E Am
    Robert wróć! Robert wróć!
  • Łasic

Roberciku... Nie zostawiaj nas na łaskę Ziomosława...

Powróć z odsieczą!
  • Anonim

w lsniacej zbroi na bojowym rumaku jadącym z Vśr po drodze s!
  • eq

zlamana kosc srodstopia? to jak david beckham :P
  • Anonim

Ale chyba w innych okolicznosciach. Pomysl, jak to sie stalo, ze Roberto zlamal noge na splywie :p.
  • Sarutek

Aaaach, ten splyw wiele tlumaczy; -) Widac nie bylo chlopcow z bylej IV c i Szeryf musial sam postawic sobie namiot, co skonczylo sie fatalnie. Ale chyba na letnich splywach sie pojawi? Moze znow zadzwoni do Cylucha bladym switem i oznajmi, ze wlasnie wyjezdzamy?; -)
  • Anonim

No nie bylo chlopcow z K85C, ale byl ratownik Krzysztof Z. z K85E, a to jest najlepszy kompan do kieliszka.Poza tym natychmiast zajal sie kontuzjowanym Szeryfem :p i udzielil mu pomocy medycznej, znaczy sie na drugi dzien, bo w nocy Roberto jeszcze nie czul,ze go boli.Chyba byl mocno znieczulony..
  • Basso Cantante

he he...to chłopcy z K85C stawiają namioty? hmm....

<no comment>
  • Anonim

Czego oni tam nie robia.
  • Nik

Zgodzić się nie mogę. Powszechnie wiadomo, że alkoholu z wodą łączyć nie wolno. A na szkolnych spływach nikt nigdy alkoholu nie widział; )
  • Anonim

Tak tak, to jest taka sama prawda jak to, ze Roberto umie sam wylaczyc swoj telefon komorkowy, bez wyjmowania baterii oczywiscie; ).
  • GACEK

Oj jaka szkoda...
    A ja w tę środę mam jeszcze nie zapowiedziany lecz już wpisany przez Stasiaka sprawdzian... Ciekawe czy jego zastępca przynajmniej go tam zauważył.... ]:->
  • Anonim

Czuję się pokrzywdzony, bo nikt mi nie mówi, że mnie walec zycia przejedzie... samemu muszę to sobie powtarzać teraz :(
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)