XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krzysioo

Ci z Was, którzy wciąż chodzą do naszego LO doskonale wiedzą, że rozpoczęła się kampania prezydencka. W szkole rządzi niepodzielnie myszka miki i przyjaciele, przejecie wladzy zapowiada "nieformalna grupa trzymajaca wladze". Inni kandydaci tez przeszli do ofensywy. W tym moja kolezanka z klasy, Aga Kostrzewa, na ktora osobiscie zamierzam oddac swoj glos. A Wy na kogo bedziecie glosowac?
  • Anonim

Za moich czasów rządziła gąska balbinka; o) kto pamięta tę akcję????
  • fkk

yo yo yo!!!
    ja i majka to wymyslilysmy :)
    pamietam.. wyklejalysmy jakis plakat z pierzem kaczki na kuprze.
    nawet chcieli robic wywiad do gazety w tej sprawie - jakby to byla jakas Sprawa; )
    pityfull
    Majka pamietasz???? helo oł??; )
  • fkk

aa no i oczywiscie nie tam jakas gąska, tylko Gonska; )
  • Rudolfini

Z tego co pamiętam G.Balbinka wygrała wtedy wybory.. mój głos też chyba dostala.ale zdaje się że Al Bundy i paru innych byli tuż za nią :)
  • fkk

helllo Ruda :)

Ala Bundyego nie kojarze -tez jakis animek?
  • moja prawda jest najmojsza :)

hehehe jestem! no.. go go gonska :D
    ciekawe co sie stalo z plakatami :D
  • fkk

wreszcie, jestes :)
  • fkk

to chyba jakis klub milosnikow staszica powinien zbierac takie gadzeciki. archiwizowac wywiady z nami absolwentami itd, ; )

no jestem.. :) wreszcie. w ogole zbaczajac z tematu to grono dziala wolno i opieszale az sie chce zwrocic zawartosc zoladka :(
    ja mam tylko te plakaty co wisialy u nas na scianie w pierwszej klasie ( tzn jeden chyba) a druga czesc miala MEwa...
  • fkk

podtrzymujac zboczony temat: klik-ide do lazienki, klik-ide zrobic sobie kawe, klik-wow cos sie wreszcie zaladowalao; taaak grono dziala wolno, ale to ponoc osttani tydzien, wiec damy rade.

chodzi Ci o to biale, co wisialo z prawej na scianie? ale wlasciwie to co tam bylo? nasze autografy czy jakies madrosci zyciowe?? a pamietasz ze mielismy na poczatku lecke w piwnicy; by the way, myslalam ze zsylali tam tylko matfizy. potem wrocilismy na poziom? w ktorej klasie nas trzymali w podziemiu. potem bylismy niegrzeczni i nigdy nas nie wyslali na zadna wycieczke.
    pytanie dla Grona: CZY KTORAS KLASA KIEDYKOLWIEK WYJECHALA NA WIECEJ NIZ 1 KLASOWA WYCIECZKE???

czuje ze zaraz nas jakis moderator wywali; )

mysmy byli na dwoch wycieczkach gmoniu :)
    na dole bylismy w 2 klasie a reszte klas na poziomie :D
  • fkk

blank w mozgu? jakich dwoch wycieczkach????
    aaaaa- jedna z ef, fruga w lesie na lapanie pisklakow i tchorzofretek? i mycie zebow w ldowatej wodzie. przestepstwo.
  • Rudolfini

tak wiecej niż jedna na pewno.. mysle ile tego było: urwitałt 2 razy (raz jako "wyjazd wakacyjny".."obóz ekologiczny" tzw.. czyli lapalismy myszy, rysowalismy bzdury a poza tym bylo jak zwykle.. :) + szczawnica+ustrzyki górne. to w sumie 4. 4>1. czy to jakiś rekord może :) ??
  • fkk

najwyrazniej
  • Anonim

e my tez jezdzilismy na wycieczki chyba co roku. ja pamietam 1 kl z Be bylismy jeszcze z pania Gotesmann oraz uwitałt ale mysmy nic nie lapali tylko nas ciagali ogladac zwierzatka np bobra ktory nie byl laskaw wylwzc i sie nam pokazac (ale z bobra sie urwalam; o) poza tym chodzenie po lesie w deszczu jakas mloda pasjonatka roslinnosci, ktora usilowala nas pzrekonac,ze mamy wielkie szczescie bo zobacylismy jakies ziele ktore kwitnie tyllko kilka dni w roku a my chcielismy jedynie wrocic w miejsce w ktorym nie pada nam na glowe... Wtedy wystapila pani Nitkowska ze swoim slynnym pzremowieniem, ze mamay sie zamknac i sluchac... Potem bylismy jeszcze w bieszczadach i mieszkalismy z kozami a na 4 wycieczce nei bylam ale tez podobno byla udana; o)

klasa be to ja i fkk :D miedzy innymi
  • fkk

czyli Markdottir, jestes z eF?
    wycieczka z Ef byla bardzo udana, jedzenie kremu itd. BRZOZA, pamietasz???; )
  • fkk

czy mi sie wydaje, czy nie ma nikogo w gronie z drugiego matexu, aAa?
  • Anonim

tak ja jestem straszna klasa F. A na dokłądkę studiowałam 5 lat z joanną Izdebską wasza klassmate; o). Pozwolę sobie pozdrowic w jej imieniu; o))))))
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)