- 1
- 2
-
Krzysioo
Ci z Was, którzy wciąż chodzą do naszego LO doskonale wiedzą, że rozpoczęła się kampania prezydencka. W szkole rządzi niepodzielnie myszka miki i przyjaciele, przejecie wladzy zapowiada "nieformalna grupa trzymajaca wladze". Inni kandydaci tez przeszli do ofensywy. W tym moja kolezanka z klasy, Aga Kostrzewa, na ktora osobiscie zamierzam oddac swoj glos. A Wy na kogo bedziecie glosowac? -
Anonim
-
fkk
yo yo yo!!!
ja i majka to wymyslilysmy :)
pamietam.. wyklejalysmy jakis plakat z pierzem kaczki na kuprze.
nawet chcieli robic wywiad do gazety w tej sprawie - jakby to byla jakas Sprawa; )
pityfull
Majka pamietasz???? helo oł??; ) -
fkk
-
-
Z tego co pamiętam G.Balbinka wygrała wtedy wybory.. mój głos też chyba dostala.ale zdaje się że Al Bundy i paru innych byli tuż za nią :)
-
fkk
-
moja prawda jest najmojsza :)
hehehe jestem! no.. go go gonska :D
ciekawe co sie stalo z plakatami :D -
fkk
-
fkk
to chyba jakis klub milosnikow staszica powinien zbierac takie gadzeciki. archiwizowac wywiady z nami absolwentami itd, ; ) -
no jestem.. :) wreszcie. w ogole zbaczajac z tematu to grono dziala wolno i opieszale az sie chce zwrocic zawartosc zoladka :(
ja mam tylko te plakaty co wisialy u nas na scianie w pierwszej klasie ( tzn jeden chyba) a druga czesc miala MEwa... -
fkk
podtrzymujac zboczony temat: klik-ide do lazienki, klik-ide zrobic sobie kawe, klik-wow cos sie wreszcie zaladowalao; taaak grono dziala wolno, ale to ponoc osttani tydzien, wiec damy rade.
chodzi Ci o to biale, co wisialo z prawej na scianie? ale wlasciwie to co tam bylo? nasze autografy czy jakies madrosci zyciowe?? a pamietasz ze mielismy na poczatku lecke w piwnicy; by the way, myslalam ze zsylali tam tylko matfizy. potem wrocilismy na poziom? w ktorej klasie nas trzymali w podziemiu. potem bylismy niegrzeczni i nigdy nas nie wyslali na zadna wycieczke.
pytanie dla Grona: CZY KTORAS KLASA KIEDYKOLWIEK WYJECHALA NA WIECEJ NIZ 1 KLASOWA WYCIECZKE???
czuje ze zaraz nas jakis moderator wywali; ) -
mysmy byli na dwoch wycieczkach gmoniu :)
na dole bylismy w 2 klasie a reszte klas na poziomie :D
-
fkk
blank w mozgu? jakich dwoch wycieczkach????
aaaaa- jedna z ef, fruga w lesie na lapanie pisklakow i tchorzofretek? i mycie zebow w ldowatej wodzie. przestepstwo. -
tak wiecej niż jedna na pewno.. mysle ile tego było: urwitałt 2 razy (raz jako "wyjazd wakacyjny".."obóz ekologiczny" tzw.. czyli lapalismy myszy, rysowalismy bzdury a poza tym bylo jak zwykle.. :) + szczawnica+ustrzyki górne. to w sumie 4. 4>1. czy to jakiś rekord może :) ??
-
fkk
-
Anonim
e my tez jezdzilismy na wycieczki chyba co roku. ja pamietam 1 kl z Be bylismy jeszcze z pania Gotesmann oraz uwitałt ale mysmy nic nie lapali tylko nas ciagali ogladac zwierzatka np bobra ktory nie byl laskaw wylwzc i sie nam pokazac (ale z bobra sie urwalam; o) poza tym chodzenie po lesie w deszczu jakas mloda pasjonatka roslinnosci, ktora usilowala nas pzrekonac,ze mamy wielkie szczescie bo zobacylismy jakies ziele ktore kwitnie tyllko kilka dni w roku a my chcielismy jedynie wrocic w miejsce w ktorym nie pada nam na glowe... Wtedy wystapila pani Nitkowska ze swoim slynnym pzremowieniem, ze mamay sie zamknac i sluchac... Potem bylismy jeszcze w bieszczadach i mieszkalismy z kozami a na 4 wycieczce nei bylam ale tez podobno byla udana; o) -
-
fkk
czyli Markdottir, jestes z eF?
wycieczka z Ef byla bardzo udana, jedzenie kremu itd. BRZOZA, pamietasz???; ) -
fkk
czy mi sie wydaje, czy nie ma nikogo w gronie z drugiego matexu, aAa? -
Anonim
tak ja jestem straszna klasa F. A na dokłądkę studiowałam 5 lat z joanną Izdebską wasza klassmate; o). Pozwolę sobie pozdrowic w jej imieniu; o))))))
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne