- 1
- 2
-
Marcin
Jest juz temat dla chętnych na piłke nożną, a może ktoś miałby ochote pograć w siateczke? W poniedziałek na sksie podobno ma być siatka? Albo po szkole można by pograć gdzieś. Jest może ktoś chętny? -
agnieszka.
-
Anonim
-
ポール/ بول
-
-
In-A-Gadda-Davida
Mam pytanie, czy byliby chętni do gry w amatorskim klubie siatkarski, planujemy takowy założyć od września bedziemy grać na hali gdzieś na ochocie lub w śródmieściu. Trenerem jest mój stary który w młodości długo trenował.
Jeśli są chętni to wpisujcie się. Mile widziane również propozycje tanich hal do wynajęcia:)
dodatkowy kontakt mail: tomekfanrealu@gmail.com
kom 506-050-696 -
Dziubas
ja bardzo chętnie, jeśliby się znalazło miejsce dla przyjmującego/atakującego z rocznika'91:) -
In-A-Gadda-Davida
-
In-A-Gadda-Davida
A czy jest jakiś środkowy chętny? cierpimy na niedobór potrzebujemy 4 środkowych:) -
Marcin
luz, zacznie się szkoła, to się wyciągnie ludzi; ] i tak nikt nie zagląda na to grono; ] -
agnieszka.
-
kropa
Ja w gimnazjum troche grywalem jako srodkowy/atakujacy ale to tylko przeciwko innym szkolom, nic bardziej powaznego; ] -
In-A-Gadda-Davida
no i to + dobre chęci wystarczy:)
Więcej info powinienem mieć do końca sierpnia ljub początku września postaram się wtedy zamieścić gdzie, kiedy i za ile kasy miesięcznie gramy(chyba że ktoś zna halę blisko centrum za darmo:)) -
In-A-Gadda-Davida
Zapraszam wszystkich chętnych na pierwszy trening który odbędzie się w najbliższy czwartek(tj.10.09.2009) o 16.30 w szkole numer 29 na pradze południe. Organizuje dojazd spod szkoły o godzinie 15.30!!
Gorąco zapraszam!!!
Więcej info pod numerem
gg: 6055415
kom: 506050696 -
In-A-Gadda-Davida
przepraszam Was bardzo ale nie będe mógł czekać pod Staszicem, możemy się umówić na przystanku autobusowym RAWAR do którego dojedziecie autobusami: 514, 520, 525 z metra politechnika -
X
Slipy w siatke. Mecze będą rozgrywane na sali gimnastycznej po stornie gimnazjum w czwartki o 15.
Składy mieszane. Mogą grac zarówno chłopacy jak i dziewczyny. Wszystkie chętne klasy niech się zgłaszają do mnie lub do Konrada Kowalewskiego. -
Max
>Maxxx^^ napisał
>Slipy w siatke.
staszicowa liga piłkarska w siatkówkę. chwytliwa nazwa -
Anonim
-
Anonim
A i tak btw. im wiecej druzyn sie zglosi tym wieksz abedzie frajda xD -
Krzysiek
>Maxxx^^ wrote:
>Slipy w siatke. Mecze będą rozgrywane na sali
>gimnastycznej po stornie gimnazjum w czwartki o 15.
>Składy mieszane. Mogą grac zarówno chłopacy jak i
>dziewczyny. Wszystkie chętne klasy niech się zgłaszają
>do mnie lub do Konrada Kowalewskiego.
Ej, i Krzysztofa Pałuckiego! Nie ma takiego pomijania! :P -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne