XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marcin

Jest juz temat dla chętnych na piłke nożną, a może ktoś miałby ochote pograć w siateczke? W poniedziałek na sksie podobno ma być siatka? Albo po szkole można by pograć gdzieś. Jest może ktoś chętny?
  • agnieszka.

ja zawsze. :D
  • Anonim

ja też; ]
  • ポール/ بول

Ja zawsze z chęcią pogram w siatke. :)
  • In-A-Gadda-Davida

Mam pytanie, czy byliby chętni do gry w amatorskim klubie siatkarski, planujemy takowy założyć od września bedziemy grać na hali gdzieś na ochocie lub w śródmieściu. Trenerem jest mój stary który w młodości długo trenował.
    Jeśli są chętni to wpisujcie się. Mile widziane również propozycje tanich hal do wynajęcia:)
    dodatkowy kontakt mail: tomekfanrealu@gmail.com
    kom 506-050-696
  • Dziubas

ja bardzo chętnie, jeśliby się znalazło miejsce dla przyjmującego/atakującego z rocznika'91:)
  • In-A-Gadda-Davida

dla atakującego:)
  • In-A-Gadda-Davida

A czy jest jakiś środkowy chętny? cierpimy na niedobór potrzebujemy 4 środkowych:)
  • Marcin

luz, zacznie się szkoła, to się wyciągnie ludzi; ] i tak nikt nie zagląda na to grono; ]
  • agnieszka.

Ty zagladasz, Marcinku. :p
  • kropa

Ja w gimnazjum troche grywalem jako srodkowy/atakujacy ale to tylko przeciwko innym szkolom, nic bardziej powaznego; ]
  • In-A-Gadda-Davida

no i to + dobre chęci wystarczy:)

Więcej info powinienem mieć do końca sierpnia ljub początku września postaram się wtedy zamieścić gdzie, kiedy i za ile kasy miesięcznie gramy(chyba że ktoś zna halę blisko centrum za darmo:))
  • In-A-Gadda-Davida

Zapraszam wszystkich chętnych na pierwszy trening który odbędzie się w najbliższy czwartek(tj.10.09.2009) o 16.30 w szkole numer 29 na pradze południe. Organizuje dojazd spod szkoły o godzinie 15.30!!
    Gorąco zapraszam!!!

Więcej info pod numerem
    gg: 6055415
    kom: 506050696
  • In-A-Gadda-Davida

przepraszam Was bardzo ale nie będe mógł czekać pod Staszicem, możemy się umówić na przystanku autobusowym RAWAR do którego dojedziecie autobusami: 514, 520, 525 z metra politechnika
  • X

Slipy w siatke. Mecze będą rozgrywane na sali gimnastycznej po stornie gimnazjum w czwartki o 15.
    Składy mieszane. Mogą grac zarówno chłopacy jak i dziewczyny. Wszystkie chętne klasy niech się zgłaszają do mnie lub do Konrada Kowalewskiego.
  • Max

>Maxxx^^ napisał
    >Slipy w siatke.
    staszicowa liga piłkarska w siatkówkę. chwytliwa nazwa
  • Anonim

wg. mnie bardzo dlatego wiele osób na nią pójdzie .
    SLiSy.
  • Anonim

A i tak btw. im wiecej druzyn sie zglosi tym wieksz abedzie frajda xD
  • Krzysiek

>Maxxx^^ wrote:
    >Slipy w siatke. Mecze będą rozgrywane na sali
    >gimnastycznej po stornie gimnazjum w czwartki o 15.
    >Składy mieszane. Mogą grac zarówno chłopacy jak i
    >dziewczyny. Wszystkie chętne klasy niech się zgłaszają
    >do mnie lub do Konrada Kowalewskiego.

Ej, i Krzysztofa Pałuckiego! Nie ma takiego pomijania! :P
  • Anonim

haha
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)