-
Anonim
Jako, że wraz z końcem ubiegłego roku szkolnego zakończyłem naukę w staszicu, (a od paru dni jestem studentem; )), nie bardzo będę w stanie prowadzić (założoną głównie na użytek mojej klasy - k06d/1990d) staszicową księgę tekstów na nauczycieli.
W związku z tym chciałbym poinformować obecnych staszicowców o istnieniu takiej strony jak
http://ksiega.staszic.waw.pl/
i zaprosić do dodawania zasłyszanych podczas lekcji (i nie tylko) śmiesznych tekstów.
Strona posiada wygodny system dodawania cytatów, a także jest moderowana, a co za tym idzie poszukiwałbym jednej lub dwóch osób, które pełniły by zaszczytną posadę moderatora.
P.S. Jak widać udało nam się nawet otrzymać porządną subdomenę bez żadnego .w. ani .home., a więc nic tylko trzeba wspierać serwis porządnymi dawkami tekstów :P
P.S.2. Wszelkie sugestie co do zmian na stronie chętnie rozpatrzę (niekoniecznie pozytywnie :D) -
LuMatt
-
Anonim
>LuMatt napisał
>>۲۵۸۸٤۹ napisał
>>śmiesznych tekstów
>
>?
>
>
Rozumiem, że masz wątpliwości co do śmieszności, tak?
No cóż, nie wszystkich może bawić poczucie humoru lub wpadki nauczycieli ze staszica, ale zapewniam, że takie osoby istnieją. Po prostu kwestia tego co kogo bawi, ale o tym się już nie dyskutuje, podobnie jak o gustach...
Po prostu (jak pewnie sam zauważyłeś), nie jest to strona dla Ciebie, więc nie musisz się wypowiadać w tym wątku. (A zresztą z tego co wiem, to również staszica już ukończyłeś, więc nie do Ciebie wątek jest adresowany; ])
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne