-
Anonim
Wszystkim zainteresowanym, pragnącym uzyskać odpowiedzi na pytania związane z szopką, bądź też chcącym się do czegoś zgłosić, bądź też mających świetne pomysły, a także tym, którzy otrzymują ode mnie listy, pragnę powiedzieć...:
szopkastaszic@gmail.com
lub
staszicszopka@gmail.com
Piszcie, piszcie i jeszcze raz piszcie, żebym miał wasze maile.
Co do osób z którymi rozmawiałem w sprawie występowania, nie martwcie się, i wy otrzymacie w tym tygodniu wiadomość.
Pozdrawiam,
Maciek Antoniak
jest to także mail dla absolwentów którzy np chcieliby wpaść na próbę -
Piękna Pasquda
Nie no, termin próby generalnej musi być podany do wiadomości publicznej tu, na gronie - tak było, jest i będzie :> -
Anonim
w takim razie tak będzie, jednakowoż w tym roku obowiązuje pełna tajemnica co do formy szopki, więc proszę o dyskrecje -
Piękna Pasquda
Wydaje mi się, że szopka zawsze była skorelowana tematycznie z tematem głównym, więc chociaż tyle już wiemy :>
No i na ogół próba generalna jest tą ostatnią, najczęściej w piątek przed studniówką - w jeden dzień nie zdołamy zbyt wiele wygadać, a i mało maturzystów zagląda tutaj dzień przed szopką :P
No i zazwyczaj nikomu nie chce się psuć zabawy innym ludziom, więc utrzymywanie tajemnicy jest całkowicie normalną sprawą; ] -
-
JS
dla niewtajemniczonych w terminy: kiedy jest piątek przed studniówką?
żebym nie przegapił znowu próby szopki - mam wolne piątki i zamierzam z tego skorzystać; ) -
M@$(L)@K
ty, Antoniak nie dałeś mi znać w sprawie moje występu taneczno-śpiewackiego...
chętnie wystąpiłbym razem z Romeem ale nie wiem czy nasze style będą do siebie pasować, on tańczy tak trochę w stylu macho, ja jestem trochę delikatniejszy -
alice
to kiedy w końcu zamierzacie poinformować nas, absolwentów kiedy będzie ten "piątek przed studniówką", w który będziemy mogli sobie przyjść popatrzeć na szopkę?:) -
Anonim
-
alice
dziękuję. a jakby jeszcze ktoś godzinę podał, to byłabym przeszczęśliwa:) (choć znając życie będzie to pewnie 15.) -
Kudłaty
Moje źródła mówią, że planowana jest godzina 15-a, chociaż mogą wystąpić nieprzewidziane opóźnienia. -
Anonim
-
ań
a możecie powiedzieć o której jest polonez? w sobotę, oczywiście? :-) -
MarszaL
-
Anonim
Każdemu, który przyłożył swoją cegiełkę do studniówkowej szopki, bardzo dziękuję. Wszystkie miłe słowa są do Was w pierwszej kolejności -
ŤẫđغǾ
-
krzysiek
Krótki filmik, o tym jak powstawała szopka studniówkowa:
http://www.youtube.com/watch?v=-BOt... - część 1
http://www.youtube.com/watch?v=un7d... - część 2
W razie czego mogę nagrać każdej klasie na płytę i pokopiujecie już między sobą. Zgłaszajcie się do 3A.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne