XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wszystkim zainteresowanym, pragnącym uzyskać odpowiedzi na pytania związane z szopką, bądź też chcącym się do czegoś zgłosić, bądź też mających świetne pomysły, a także tym, którzy otrzymują ode mnie listy, pragnę powiedzieć...:

szopkastaszic@gmail.com
    lub
    staszicszopka@gmail.com

Piszcie, piszcie i jeszcze raz piszcie, żebym miał wasze maile.

Co do osób z którymi rozmawiałem w sprawie występowania, nie martwcie się, i wy otrzymacie w tym tygodniu wiadomość.

Pozdrawiam,
    Maciek Antoniak

jest to także mail dla absolwentów którzy np chcieliby wpaść na próbę
  • Piękna Pasquda

Nie no, termin próby generalnej musi być podany do wiadomości publicznej tu, na gronie - tak było, jest i będzie :>
  • Anonim

w takim razie tak będzie, jednakowoż w tym roku obowiązuje pełna tajemnica co do formy szopki, więc proszę o dyskrecje
  • Piękna Pasquda

Wydaje mi się, że szopka zawsze była skorelowana tematycznie z tematem głównym, więc chociaż tyle już wiemy :>
    No i na ogół próba generalna jest tą ostatnią, najczęściej w piątek przed studniówką - w jeden dzień nie zdołamy zbyt wiele wygadać, a i mało maturzystów zagląda tutaj dzień przed szopką :P
    No i zazwyczaj nikomu nie chce się psuć zabawy innym ludziom, więc utrzymywanie tajemnicy jest całkowicie normalną sprawą; ]
  • JS

dla niewtajemniczonych w terminy: kiedy jest piątek przed studniówką?
    żebym nie przegapił znowu próby szopki - mam wolne piątki i zamierzam z tego skorzystać; )
  • M@$(L)@K

ty, Antoniak nie dałeś mi znać w sprawie moje występu taneczno-śpiewackiego...

chętnie wystąpiłbym razem z Romeem ale nie wiem czy nasze style będą do siebie pasować, on tańczy tak trochę w stylu macho, ja jestem trochę delikatniejszy
  • alice

to kiedy w końcu zamierzacie poinformować nas, absolwentów kiedy będzie ten "piątek przed studniówką", w który będziemy mogli sobie przyjść popatrzeć na szopkę?:)
  • Anonim

22 sstycznia
  • alice

dziękuję. a jakby jeszcze ktoś godzinę podał, to byłabym przeszczęśliwa:) (choć znając życie będzie to pewnie 15.)
  • Kudłaty

Moje źródła mówią, że planowana jest godzina 15-a, chociaż mogą wystąpić nieprzewidziane opóźnienia.
  • Anonim

Złe źródła,

GODZINA 17.30
  • a możecie powiedzieć o której jest polonez? w sobotę, oczywiście? :-)
  • MarszaL

O 19 jest rozpoczęcie.
  • Anonim

Każdemu, który przyłożył swoją cegiełkę do studniówkowej szopki, bardzo dziękuję. Wszystkie miłe słowa są do Was w pierwszej kolejności
  • ŤẫđغǾ

polecam się
  • krzysiek

Krótki filmik, o tym jak powstawała szopka studniówkowa:
    http://www.youtube.com/watch?v=-BOt... - część 1
    http://www.youtube.com/watch?v=un7d... - część 2

W razie czego mogę nagrać każdej klasie na płytę i pokopiujecie już między sobą. Zgłaszajcie się do 3A.
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)