-
>Wąż napisał
>coś mi się to nie widzi. Z tego co wiem, do tej pory prof.
>Zawistowska uczyła tylko klas A i chyba na razie nie
>będzie tego zmieniać. Jedynym do tej pory (i do tej pory
>tylko nieoficjalnie ogłoszonym) wyjątkiem jest tegoroczna
>klasa 2D która narzekała na prof. Stasiaka
??
-
Aniutka;)
-
Anonim
-
bartek
>Medyk napisał
>Wolicie miał czy w topach?
>
>A tak na stronie, to miałby mi ktoś pożyczyć na sztukę?
pożycz od mamy :) -
-
Wąż
>Madź napisała:
>>Wąż napisał
>>coś mi się to nie widzi. Z tego co wiem, do tej pory
>prof.
>>Zawistowska uczyła tylko klas A i chyba na razie nie
>>będzie tego zmieniać. Jedynym do tej pory (i do tej pory
>>tylko nieoficjalnie ogłoszonym) wyjątkiem jest
>tegoroczna
>>klasa 2D która narzekała na prof. Stasiaka
>
>??
>
Takie pogłoski chodziły. Co prawda chodziło o prof. Lipińskiego jak się później dowiedziałem, ale miała być w każdym razie na Zawisię, co jak rozumiem w końcu nie doszło do skutku -
-
Anonim
podobno Lipton to bardzo dobry fizyk, albo z drugiej strony ponoc ostry choleryk ...
wlasnie ze wzgledu na stan zdrowia. wszystko podobno. -
Wąż
Ja tam nie wiem, bo mnie nie uczy, ale to co ja słyszałem potwierdza twoje pogłoski. słyszałem też, że jak ktoś nie jest dobry z fizyki to ma duże problemy żeby zrozumieć cokolwiek z tego co mówi. a zupełnie inna sprawa jest taka, że podziwiam gościa za to, że on nadal uczy w tym stanie zdrowia. jest temu niesamowicie oddany -
tak, faktycznie czasem ma takie jakby napady złości, właściwie nie wiadomo o co. i dużo rzeczy przy tłumaczeniu pomija, chyba uważając że są łatwe, skraca mnóstwo rzeczy na raz nie mówiąc o tym i potem ja np nie łapię o co chodzi bo faktycznie nie jestem dobra z fizyki; ) ale jeśli ktoś lubi fizykę i jest dobry to rzeczywiście bardzo dobry nauczyciel.
-
Anonim
jako wychowanek profesora Lipińskiego stwierdzić muszę, że fizyki się faktycznie zbyt wiele nie nauczyłem
aczkolwiek osoby, które naprawdę chciały i włożyły w to trochę własnego wysiłku, sporo zrozumiały (czym profesor różni się choćby od profa Konarskiego).
natomiast *osobiście* bardzo prosiłbym wszystkich (zwłaszcza pierwszorocznych, którzy jeszcze nie mieli dużego z nim kontaktu i o pewnych rzeczach jeszcze nie wiedzą) o uszanowanie stanu zdrowia profesora i ograniczenie do minimum sytuacji dlań stresujących. wiem, że to może być ciężkie, ale ten człowiek na to zasługuje, zapewniam. -
Wąż
>фик napisał
>aczkolwiek osoby, które naprawdę chciały i włożyły w
>to trochę własnego wysiłku, sporo zrozumiały (czym
>profesor różni się choćby od profa Konarskiego).
A to ci niby ma znaczyć? uważam, że Konarski jest świetnym nauczycielem i osoby które mają motywację i trochę pracują mogą się nauczyć niesamowicie dużo.
-
Anonim
-
Wąż
nigdy nie słyszałem, żeby komukolwiek powiedział, że jest kretynem, a inna sprawa, że robi sobie jaja z kogoś kto nim jest. -
Anonim
faktycznie, nauczyciel powinien sobie "robić jaja" z mniej zdolnych uczniów. nie mam więcej pytań. -
Wąż
z "mniej zdolnych" uczniów? Ty chyba naprawdę jesteś kretynem! On sobie robi jaja nie z "mniej zdolnych" uczniów, tylko z ludzi których przyłapie na skrajnej niewiedzy tudzież braku uwagi z lekcji. I "robienie sobie jaj" to też trochę niefortunne określenie. On po prostu zazwyczaj stosuje dobry żart sytuacyjny. Uważam, że jest niesamowicie inteligentnym nauczycielem, który ponadto CHCE nauczyć i naprawdę mu na tym zależy. Sam zostałem kiedyś wyśmiany i nie uważam, żeby to było jakieś bardzo złe. wolę to niż pałę która mi się niewątpliwie należała -
Anonim
>Wąż napisał
>Ty chyba naprawdę jesteś
>kretynem!
w ten sposób nie będziemy rozmawiać. widać wpływy twojego guru.
z mojej strony eot. -
tadzio
-
Frizz
spotkanie 10.09: akurat tego dnia wyjezdzamy na integracyjny. lepszej daty nie mogli wymyslic... czyli 1B nie pojawi sie. mam nadzieje ze to nie ostatnia taka akcja (; -
Wąż
A to bardzo mi przykro, ale wyjazdy integracyjne są ciągle i nic na to nie poradzę. Poza tym zdążycie jeszcze, a akcja nie jest ostatnia i będziemy takowe robić dopóki pogoda pozwoli -
Frizz
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne