XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Wąż

Siema,
    mam propozycję. Co byście powiedzieli na wspólną staszicową grę w paintball? wiem, że to tak trochę nietypowo, ale jest spora szansa, że na taką grę zebrałoby się ze 30 osób, a wtedy gra się super. Żeby nikomu nie było za daleko, proponuję, żeby zrobić to w hali paintballowej firmy GAMP (służewiec przemysłowy, bezpośredni tramwaj spod szkoły linia 17). Na termin proponuję natomiast piątek po lekcjach, kiedy to każdy ma trochę czasu. Dla osób które nie grały: jeżeli chcecie iść, to zarezerwujcie sobie 3 godziny na samą grę (+dojazd itp.) w kwestii cen, to niestety nie jest to bardzo tani sport.
    cennik znajdziecie na ich stronie ( http://www.gamp-paintball.pl) proponuję po 500 kulek (to jest właśnie ok. 3 godzin grania). To będzie 100 zł na osobę.
    Dobra wiadomość jest taka, że ja pracuję w tej hali, więc istnieje spora szansa, że uda mi się wynegocjować jakąś zniżkę, szczególnie, jeżeli zbierze się trochę osób (powiedzmy od 20).

zapraszam wszystkich, kto chętny (wstępnie) niech napisze mi prywatną wiadomość podając imię, nazwisko, klasę, i email.

polecam przede wszystkim uczniom klas pierwszych, bo paintball to zajebisty sposób integracji.

pozdro

osoby, które grają trochę w paintball, a może nawet mające własny sprzęt również mile widziane!
  • Wąż

albo po prostu wpisujcie sie tutaj
  • Johnny

Jak tylko zorganizuje się jakaś grupa, to ja ide.
    I kilku ludzi z mojej klasy pewnie też
  • Wąż

To napisz mi proszę maila na ossowski@staszic.waw.pl,
    dam znać w razie czego
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)