XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sarutek

Czy ktos sie wybiera? Ta kosmiczna balanga odbedzie sie 1 kwietnia 2005 r. w auli o godz. 18.00. Cytat: "Sponsorzy fundują nagrody." :P
    Trzeba wpasc chocby po to, aby przyjrzec sie najnowszej kreacji naszej ukochanej Sisi, juz nie mowiac o tym, ze mozna boki zrywac przy oglaszaniu wynikow (czy to tylko zbieg okolicznosci, ze nagrody otrzymuja tylko najladniejsze uczestniczki, ktore pozniej musza okazac wdziecznosc rzeczonym sponsorom?; -))
  • O

- No, rzuć się panu na szyję!
    - [Hop]

Aż żałuję, że nie będę miał okazji.
    Czy wielki Maciey G. zakwalifikował się wreszcie?
  • Go:)

no coz, jednak festiwal to juz nie to samo gdy nie bedzie wspanialej sisi junior...a moze bedzie??;)
  • Anonim

Ja bede na pewno :). A Malej Sisi to chyba nie moze juz byc, bo wiekiem nie odpowiada wymogom konkursu. A szkoda, moze dowiedzielibysmy sie czegos noweg o balecie i popatrzyli jak odbiera nagrode :).
  • Anonim

JΔ możΣ tΣż się skuszę... zΔ dużo mΔtmy =» trzeba trochę od tego odsapnąć; ]
  • ewa tejlor krass

kalee bez tensu te greckie literki

wychodzi na:

JD możS tSż się skuszę... zD dużo mDtmy
  • Anonim

Hihi.. No przeciez mowi,ze za duzo matmy i mu nie wychodzi..
    Tak Festiwal Poezji..Impreza roku..
    A nagroda glowna jest wazon..:)

Chociaz milo czasem wrocic wspomnieniami ...

"..I moze niech jeszcze zaprosmy siostre, Miss Warszawy i okolic..Ona tez mi przeciez jest wdzieczna.. "
  • Anonim

θεραζ λεπεϊ ??; D

Dla niewtajemniczonych: Theta, Epsilon, Rho, Alpha, Zeta, <spacja>; ], Lambda, Epsilon, Pi, Epsilon, Iota ; ]

҈҈҈҈҈҈

I nie zdziwiłbym się gdyby któraś literka nie wyświetliła się poprawnie pod Internet Explorer'em 6 :-P W razie czego to http://www.firefox.pl; ]

҈҈҈҈҈҈
  • Anonim

Wypraszam sobie.. mozilla rules...
    Ale to sie troche inaczej czyta te literki...
    co Ty zgrywasz greka..?
  • Anonim

Hmmm... Ciekawa wypowiedź; D Mozilla rules... to bym się zgodził :-P Szkoda tylko, że Mozilla Foundation postanowiła zakończyć rozwój projektu Mozilla Suite (przeglądarka+klient poczty+chat+inne dodatki) na wersji 1.7.6 na rzecz młodszego rodzeństwa: Mozilli FIREFOX (przeglądarka) i Mozilli THUNDERBIRD (klient poczty) :-)

Mozilla rules... Mozilla Firefox OWNZ; ]

A wracając do tematu: dużo osób z naszego rocznika się wybiera na ten festiwal poezji? Bo ja to tak serio bym się przeszedł :-P
  • Anonim

Wydaje mi sie, ze bedzie duzo.Jakos z naszego rocznika na te staszicowe imprezy sporo ludzi przychodzi.
  • ewa tejlor krass

znacznie lepiej, jestem zachwycona kalee, pozdrawiam
  • Go:)

ja rowniz sie wybiore, trzeba sie troche ukulturalnic;)poza tym milo tak w te rodzinne mury...
  • Anonim

Trzeba przyjsc, trzeba- koniecznie! Zeby przynajmniej zobaczyc co sie stalo z ta szkola gdy juz nas tam nie ma :).
  • Anonim

ech.. zeszla na psy.. bez nas ta szkola to juz nie to samo..ale przyjsc trzeba..:D
    to jest obowiazek obywatelski.. kazdego czlonka..;)
  • efka

he he pojde i zaloze dres!!!! :)))
  • Sarutek

Efciu, tylko pamietaj: koniecznie taki szeleszczacy!; -)
  • eq

a to co roku otrzymuja najladniejsze? ktos byl na wiecej niz jednym festywalu i moze to potwierdzic?
  • O

byłem na dwóch, w zeszłym roku wiadomo, hop na szyję. a dwa lata temu też dziewczyna niebrzydka była. i pisała o miłości. zobaczymy jak w tym będzie (tzn. proszę o jakąś relację).
  • Anonim

Ja, drogi Oskarze, wszystko Ci dokladnie opowiem :).
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)