- 1
- 2
-
Sarutek
Czy ktos sie wybiera? Ta kosmiczna balanga odbedzie sie 1 kwietnia 2005 r. w auli o godz. 18.00. Cytat: "Sponsorzy fundują nagrody." :P
Trzeba wpasc chocby po to, aby przyjrzec sie najnowszej kreacji naszej ukochanej Sisi, juz nie mowiac o tym, ze mozna boki zrywac przy oglaszaniu wynikow (czy to tylko zbieg okolicznosci, ze nagrody otrzymuja tylko najladniejsze uczestniczki, ktore pozniej musza okazac wdziecznosc rzeczonym sponsorom?; -))
-
O
- No, rzuć się panu na szyję!
- [Hop]
Aż żałuję, że nie będę miał okazji.
Czy wielki Maciey G. zakwalifikował się wreszcie? -
Go:)
no coz, jednak festiwal to juz nie to samo gdy nie bedzie wspanialej sisi junior...a moze bedzie??;) -
Anonim
Ja bede na pewno :). A Malej Sisi to chyba nie moze juz byc, bo wiekiem nie odpowiada wymogom konkursu. A szkoda, moze dowiedzielibysmy sie czegos noweg o balecie i popatrzyli jak odbiera nagrode :). -
-
Anonim
JΔ możΣ tΣż się skuszę... zΔ dużo mΔtmy =» trzeba trochę od tego odsapnąć; ] -
ewa tejlor krass
kalee bez tensu te greckie literki
wychodzi na:
JD możS tSż się skuszę... zD dużo mDtmy -
Anonim
Hihi.. No przeciez mowi,ze za duzo matmy i mu nie wychodzi..
Tak Festiwal Poezji..Impreza roku..
A nagroda glowna jest wazon..:)
Chociaz milo czasem wrocic wspomnieniami ...
"..I moze niech jeszcze zaprosmy siostre, Miss Warszawy i okolic..Ona tez mi przeciez jest wdzieczna.. " -
Anonim
θεραζ λεπεϊ ??; D
Dla niewtajemniczonych: Theta, Epsilon, Rho, Alpha, Zeta, <spacja>; ], Lambda, Epsilon, Pi, Epsilon, Iota ; ]
҈҈҈҈҈҈
I nie zdziwiłbym się gdyby któraś literka nie wyświetliła się poprawnie pod Internet Explorer'em 6 :-P W razie czego to http://www.firefox.pl; ]
҈҈҈҈҈҈ -
Anonim
Wypraszam sobie.. mozilla rules...
Ale to sie troche inaczej czyta te literki...
co Ty zgrywasz greka..? -
Anonim
Hmmm... Ciekawa wypowiedź; D Mozilla rules... to bym się zgodził :-P Szkoda tylko, że Mozilla Foundation postanowiła zakończyć rozwój projektu Mozilla Suite (przeglądarka+klient poczty+chat+inne dodatki) na wersji 1.7.6 na rzecz młodszego rodzeństwa: Mozilli FIREFOX (przeglądarka) i Mozilli THUNDERBIRD (klient poczty) :-)
Mozilla rules... Mozilla Firefox OWNZ; ]
A wracając do tematu: dużo osób z naszego rocznika się wybiera na ten festiwal poezji? Bo ja to tak serio bym się przeszedł :-P -
Anonim
Wydaje mi sie, ze bedzie duzo.Jakos z naszego rocznika na te staszicowe imprezy sporo ludzi przychodzi. -
ewa tejlor krass
-
Go:)
ja rowniz sie wybiore, trzeba sie troche ukulturalnic;)poza tym milo tak w te rodzinne mury... -
Anonim
Trzeba przyjsc, trzeba- koniecznie! Zeby przynajmniej zobaczyc co sie stalo z ta szkola gdy juz nas tam nie ma :). -
Anonim
ech.. zeszla na psy.. bez nas ta szkola to juz nie to samo..ale przyjsc trzeba..:D
to jest obowiazek obywatelski.. kazdego czlonka..;) -
efka
-
Sarutek
-
eq
a to co roku otrzymuja najladniejsze? ktos byl na wiecej niz jednym festywalu i moze to potwierdzic? -
O
byłem na dwóch, w zeszłym roku wiadomo, hop na szyję. a dwa lata temu też dziewczyna niebrzydka była. i pisała o miłości. zobaczymy jak w tym będzie (tzn. proszę o jakąś relację). -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne