-
Anonim
hihi chyba nie musze mowic ze jestem fanka naszego kochanego Wieslawa :D jest taki.. swietny; )
czesto spiewam mu na lekcjach :) ladnie odpowiadam na zadane pytania..
hihi..
kto byl waszym ulubiencem w tej szkole?
czekam na odpowiedz i inne ciekawe wydarzenia zwiazane z waszymi ulubiencami :D
ps. na studniowce Wieslaw byl niesamowity ! :P szkoda ze wiekszosc nie wiedziala tego.. :) i ŁO HO HO! -
Anonim
Nic straconego jeśli nie widzieli.. Oglądałem wczoraj film ze studniówki i.. został uwieczniony!
Proponuję żebyśmy obstawiali..
Ja mu daję.. 0,5litra.. Może troszkę więcej.. Trudno ocenić Wiesława bo on chyba ma takie schizy i bez %. :P
Hm, jeszcze w tańcu zwykłym mu to można wybaczyć.. Te harce.. (Chociaż nigdy nie widziałem go tak "wesołego") :P Ale jak on nieprzeciętnie wyglądał tańcząc poloneza i zataczając się przy tym na boki.. :P :P
Buehehe.. :] -
nikalu
Wiesiu... Nie no, nie jest zły. Oceny z odpowiedzi dostaje jak na loterii - jeszcze nie rozgryźliśmy od czego to zależy. Bosko rysuje...; ) W sumie nie znam go za dobrze, ale na boże ciało jadę z nim na żagle, więc pewnie będzie co opowiadać. :P
Moim ulubieńcem jest Lipiński. Zarówno wspaniały profesor jak i człowiek. Przez pierwsze dwa miesiące byłjedynym powodem dla którego chodziłam do szkoły.; ) Może mam o nim tak dobrą opinię, bo mnie lubi, ale pomimo wszytko...; ) -
nikalu
-
-
mariusz
Wiesław jest genialny :] siedze na pierwszej ławce to wiem :] czasem robi dziwne miny ale ogólnie jest cool i trendy. Nawet mam pare jego zdjęc na komórce :] Tylko czasem pyta z rzeczy których nie było i w ogole odwala jakies głupie sytuacje no ale :/
W sumie to mnie troszke wkurza -
Anonim
co jeszcze mozna ciekawego powiedziec o Wieslawie..?
czesto wyglada na lekcjach jakby cos bral :P albo pil.. ale wtedy jest taki slodziusi.. :)
nawet Mickiewicz pisal o Wieslawie !!
a raczej wspominal o powiesciach o wieslawie w Epilogu Pana Tadka..
a jakie bylo sentymentalne imie..? WIESLAW :D
bo on wie i slawi :D WIESLAW na prezydneta w kolejnej kadencji :P -
Sarutek
Najcudowniejszy rysunek, stworzony przez Wieslawa to byl lodowiec z dwoma polami firnowymi :P
Co do Lipinskiego: jest cudownym czlowiekiem! Zawsze imponowala mi jego wiedza. Ale z drugiej strony niestety stal sie, prawdopodobnie w zwiazku ze swoja choroba, strasznym cholerykiem. Czasem naprawde chcielismy, aby w koncu zaczal lekcje, zamiast przez pietnascie minut krzyczec na nas, bo ktorys z chlopcow wszedl na lekcje rowno z dzwonkiem, albo siedzial na lawce... Ale z drugiej strony naprawde dopiero na studiach przekonalam sie, jak wiele mnie on nauczyl - przez pierwszy semestr nie robilam nic, a i tak fizyke zaliczylam lepiej, niz dziewczyny, ktore sleczaly nad nia dlugie godziny! :] -
Sarutek
A poza tym chcialabym powiedziec, ze Wieslaw w tym roku byl swietny, ale zeszloroczny po prostu byl bezkonkurencyjny :) Lolek nauczyl sie nawet usmiechac z kacikami ust skierowanymi do dolu! A juz "Chcialbym piescic pani piersi bez bluzki..." to byl majstersztyk sztuki aktorskiej! -
Anonim
;D; D Lodowce były niesamowite :D
A jeszcze spotkanie z Januszem Korwinem Mikke:
"Eeeeeee... nie rozumiem pytania"; D :-P <rotfl> -
Anonim
a i tak w Wiesiu najpiekniejsze bylo chodzenie z rozpietym rozporkiem :D wtedy na ogol stawal nad kims i opowiadal z tym swoim usmieszkiem, a wszczscy umierali pod lawkami ze smiechu, oprocz tego, nad kim Wiesław stal :D -
Anonim
o taaa.. rozporek.. cos na ten temat wiem :P
bo co lekcje zapomina go zapiac :P
dziwne ze nauczyciele nie zwracaja na to uwagi..
ale tak jak kazdy uczen.. mowia o nim Wiesiu :P hihi.. pamietam jak z p.Gawrzak odrazu po studniowce obgadalismy go od gory do dolu :P byl bezkonkurencyjny! moj Wieslaw :] :P -
Anonim
heheh, i jak patrzyłam na Wiesława drapiącego sie w głowe to nie miałam już żadnych wątpliwości co do tego, że człowiek pochodzi od małpy:] -
Piękna Pasquda
Cytat z lekcji z Wiesiem:
-Panie profesorze, co tam jest napisane?
-.... (pisze/czyta/rysuje/mówi)
-Panie profesorze?
-.....
-Juhu!? -
Go:)
No mnie nigdy ten erotoman, ze o pedofilii nie wspomne, nie podniecal...do mojej bylej juz szkoly sentyment zywie duzy ale to ze sie geografia skonczyla w 3 klasie to bylo jedno z najwspanialszych doswiadczen naukowych... -
Anonim
-
AliaS
Wiesław jest zajebisty!!!
...był moim wychowawcą, to były prawdziwe rządy silnej ręki :)) -
Tomasz z Bogdańca
-
Piotrek (Pedros)
Wiesiu Wiesiem dla mnie najlepszyi nauczycielkami, z jakimi się spotkałem to były pani Gawrzak (Hiszpański), pani Skrzeczewska (moja wychowawczyni od chemii ... niestey już nie pracuje :() no i oczywiście pan Reterski, z którym nasza klasa miala przyjemnośc tylko przez dwa lata pobyć. Szkoda, bo był naprawdę rewelacyjnym człowiekiem i nauczycielem. -
Anonim
ja pamiętam że mi każdy się jakoś utrwalił w pamięci! nawet pani Andrusiewicz od infy z 1 klasy (nieskromnie dodam że miała wąsy i dzięki temu ją pamiętam, a pozatym komputery włączyliśmy gdzieś na trzecich, może czwartych zajęciach.. :) -
klareństwo
Słynna pani Sum.... NO tak, pamiętam... Chyba zrezygnowała z tej szkoły m.in. pod wpływem mojej klasy... I akcji kłusownicy. w każddym razie wyrzuciła mnie kiedyś z lekcji i postawiła 6 na koniec... A na wspomnienie o lekcjach dalej dostaję głupawki :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne