XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Basso Cantante

tych ludzi ze Staszyca tutaj, ale jakoś tak mało mają sobie do powiedzenia...a podobno Staszyc trzyma się razem? Heh...bolesny upadek na glebę rzeczywistości
  • ewa tejlor krass

opowiedzieć Ci bajkę?
  • Basso Cantante

jak kot palił fajkę?
  • atea

PALENIE ZABIJA
    Nie słyszałeś?
  • ewa tejlor krass

szkodzi straszliwie
  • Basso Cantante

He he....zależy jakie palenie, co atea?
  • atea

ja się na tym przecież nie znam.
  • Basso Cantante

więco co z tą bajką?
  • atea

no nie mów, że nie znasz.
    mama nigdy nie opowiadała?
  • ewa tejlor krass

w staszicu już nie używacie ironii?? za moich czasów była dość popularna...
  • atea

no tak, w twoich czasach na pewno było zupełnie inaczej
  • Basso Cantante

ale ja chcę bajkę do cholery!!!!! albo np. kawał o złotej rybce...świeżutki....prosto z głowy takiej jednej blond dziuńki, co to ma klamki złote w sali.....
    za Twoich czasów też takie były?
  • ewa tejlor krass

złote klamki? to może być TYLKO JEDNA SALA i tylko JEDNA DZIUŃKA

mówimy o Annie oczywiście?

mamusiu, niezapomniane przeżycia
  • Basso Cantante

No dobrze...ale co z tą bajką????!!!!!
    CHCE BAJKE!!!!!!!!!!
  • Jonasz

Popros rodzicow, ponoc maja czytac dziecku pol godziny dziennie... Tak mowili w tv
  • ewa tejlor krass

ależ żarcik słowny zarzuciłes Dżony... widzę że nie tracisz kondycji
  • Basso Cantante

A Tobie co ostatnio przeczytali? To może i moim polecą....skoro takie z nich obowiązkowe chłopaki są :D
  • Braciak

Qrcze... ja zlotych klamek nie pamietam... moze za stary jestem :((

Zamiast bajki moze byc zabawna sytuacja, ktora przytrafila mi sie jakis rok temu...?

Ktoregos wieczoru nie mialem co z soba zrobic, dorwalem jakies dwie prawniczki na necie i mielismy isc na drumowy koncert, coś tam nie wyszło i skończyło się na tym że zlądowaliśmy w Galerii Off na Puławskiej... prawnicze towarzystwo nigdy mi nie odpowiadalo, wiec odlaczylem sie dosc szybko... po jakims czasie leze sobie na jakiejs kanapie ogladajac film o Sex Pistols rzucany na sciane, pod moja kurtka jakies dwie blizej nieznane dziewczyny... ostro po polnocy podchodzi do mnie jakis dryblas i mowi "mam do Ciebie jedna sprawe, bo sie zalozylem...". Staralem sie skoncentrowac, bo taki tekst zapowiadal mala bijatyke, ale uslyszalem tylko "Grales w druzynie w kosza u Tymickiego?"... potem bylo troche smiechu... swiat jest maly, a Staszica skonczylem ladne kilka lat temu...
  • Basso Cantante

Heh...naprawdę wtedy jeszcze nie było klamek? To jak ten biedny Zakalec żył :) ?
    Sytuacja owszem zabawna i jest dla mnie dobrym substytutem :)
    Dziękuję.
    A Ty trzymasz się ze swoimi starymi znajomymi czy wszystko rozeszło się po kościach?
  • ewa tejlor krass

Zakalec?? Mówicia na Ciasiową Zakalec?????
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)