Sting [289]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jestem ogromna wielbicielka tej plyty i strasznie ciekawia mnie Wasze opinie na jej temat :)
  • Anonim

Ja uwielbiam każda płyte na której jest utwór "Mad about you" badz "If I ever lose my faith in you" na tej płycie jest i ten i ten wiec chyba wiadomo co o niej mysle,rewelacja:)
  • Anonim

OK, ale nie satysfakcjonuje mnie ta odpowiedz; ) Cos wiecej? "Mad about you" jest tam chyba lepsze niz na "The soul cages", that's my opinion.
  • Anonim

Nie ulega wątpliwości ze płyta All this time jest lepsza od "The soul cages" poniewaz a)utworów jest na niej wiecej b)róznica miedzy latami wydania tych dwóch płyt to 10 lat a jak wiadomo sting cały czase ewoluuje; ) c)jest to niby przekrój przez jego twórczosc zlepek wszystkich godnych polecenia utworów..."That's my opinion"
    Odpowiedz satysfakcjonuje? :)
  • Asieńka

Co tu duzo gadac... płyta jest przede wszystkim koncertowa a wszyscy wiedza co Sting potrafi wyprawiac ze swoimi utworami na koncertach. Płytka ma klimat głownie jazzowo blues'owy i to jest tu najfajniejsze. Moj faworyt to Brand New Day... blues w super wydaniu (i w drugiej czesci gospelowe brzmienie :D)
    No i oczywiscie Dienda... :)
  • Anonim

A "Roxanne", na przyklad??? Swietny aranz, czyz nie? Bluesowy "Brand New Day" tez mi sie strasznie podoba, no i "Moon over Burbon Street", z ta niezapomniana trabka Botti'ego. Szkoda, ze 11 wrzesnia Sting zmienil program koncertu, bo wczesniej zaplanowane bylo kilka innych piosenek, np. "Every little thing she does is magic" Policjantow. Zakochalam sie w tej wersji. Slyszeliscie? Jest w bonusach na DVD.
  • Asieńka

Natchnęłas troszke mnie do powrotu do All This Time... i tak naprawde to cała płyta jest rewelacyjna i nie bede juz wyróżniac rzadnego kawałka dlatego ze wszystkie tworza idealna całość (to moja osobista opinia... niekoniecznie musicie sie zgadzac) . Szkoda tylko ze nie stac w tym momencie mnie na to bloody dvd... :(
  • Anonim

Roxane z tej płyty jest mistrzostwem świata polecam!! a ta płyta live jest jeszcze lepsza!!
  • Kosztelka:-)

JA uwielbiam wszystkie utwory z tej płytki:)..jest to nowa aranżacja sarych utworów..boskie!!szczególnie na romantic wieczorki:-))
  • Natalia Kowalska

oooo taaaak!! Roxane jest znakomita!!
  • ani...ani

mnie się podoba większość z utworów na tej płycie, a z całego krążka najbardziej lubię "Mad About You" :)
  • Anonim

podzielam zdanie kolezanki z góry:)
  • leszczynowa

to ja też..
    Mad about you - pycha
  • Anonim

ja tez kocham All This Time... a szczegolnie w polaczeniu z wizja na DVD. wiecie ze ten koncert mial wygladac zupelnie inaczej, ale z uwagi na tragedie World Trade Center zupelnie w ostatniej chwili zmienili charakter koncertu??
  • be free.

When we dance.... =)
  • Anonim

Sytuacja zmusza mnie do powrotu do "...All this time". Sliczna plyta, po prostu sliczna.
| |

No co wy, ludzie!!! Nie ma jeszcze tematu o Stingu??? No to juz jest :)

Miejsca grona (0)