- 1
- 2
-
Noira
co sadzicie o the Melvins? to jest stoner, czy nie do konca?
Jesli o mnie chodzi to sama kapela gra troche odjechanie ale bardzo mnie kreca niektore kawalki jak 'anti-vemin seed', 'shevil', czy'amazon'
dla mnie lezy on posrednio miedzy stonerem, progresywnym i industrialem
Pozdrawiam
-
Anonim
-
Jimmy
Ja to stwierdzilem ze ostatnia plyta metaliki proboje nasladowac stonera :))) -
kreda
-
-
Anonim
-
kreda
-
Noira
a jednak jest zycie na forum :P
w takim razie korzystajac z okazji i braku checi do tworzenia nowego watku zycze Wam mili sluchacze dobrej muzyki zdrowych, pogodnych (duzo sniegu i -5 stopni) i radosnych Swiat oraz spelnienia marzen w Nowym 2005 Roku :)
Pozdrawiam serdecznie ^^ -
Jimmy
-
Anonim
Zostawiłem gdzieś daleko serce me, pod śnieżną pierzynką, trudno bez niego żyć mi teraz tutaj.
Wesołych!!!
Czy przyozdobiliście już swoje kaktusy? -
Anonim
od dwóch lat...kaktus? z takim doświadczeniem mogę ją nazwać kaktusem... -
Jimmy
-
Anonim
ale tu wieje nudą...
heh, mój kumpel stwierdził ostatnio, że nowa płyta myslovitz (swoją drogą całkiem niezła) to spacestoner :)
...zaraz polecą bluzgi :) -
Noira
-
Anonim
Pamietam bardzo dobrze, kiedy dostałam pierwszy cukierek od mojego dziadka, myślałam, że Rojek to kobieta.
Do dziś jakoś nie mogę pozbyc się wrażenia, że facetowi nie przystoi tak śpiewać.
ovel -
Noira
-
Jimmy
-
Anonim
Ja tej płyty nie słyszałem ale mi się nie podoba. Z założenia myslovitz mi się nie podoba:]
Pozdrawiam, Marcin -
Anonim
-
Noira
przesluchalam i mi sie nie podoba
zajawilam sie na Air 'talkie walkie' :D -
Anonim
a ja lubie tą płytę...
trzeba dużo odwagi, żeby wydać taki materiał po sukcesie; korova milky bar' (zresztą ta też mi przypadła do gustu)
- 1
- 2